Need expert advice? Call us now - 555 555 555

Prodajem građevinsko zemljište u Sarajevu Dobrinja

Prodajem građevinsko zemljište u Sarajevu Dobrinja
ID: PROP-51419 875 m2

Cijena na upit

Objavljeno:
23. Aprila 2019.
Plot Size:
875 m2

Dodaci

  • elektricna energija
  • Vlasnistvo cisto
  • voda

Prodajem građevinsko zemljište u Sarajevu koje se nalazi na lokaciji Dobrinja u ulici Braće Mulić, iza postojećeg stambenog kompleksa. Radi se o izuzetno dobroj lokaciji koja je komunikacijski odlično povezana a u neposrednoj blizini se nalaze i svi ostali sadržaji neophodni za stanovaje i ugodan život kao što su osnovne škole, obdaništa, gimnazija, aerodrom, tržni centri…

Ukupna površina zemljišta koja se prodaje iznosi 875 m2 a na kojem je postojala stara Urbanistička saglasnost za objekat površine 16 x 15,10 metara, spratnosti Po+P+S2+Pt ( podrum, prizemlje, dva sprata i potkrovlje-mansarda) ukupna BGP 1616 m2. Zemljiste  jednim dijelom graniči sa parkingom iz već sagrađene zgrade a drugim dijelim sa “A TRASVERZALOM” na sjecištu ulica Braće Mulić i A transverzale. Priliaz zemljištu i budućem objektu je omogućen direktno iz ulice Braće Mulić prije semafora.

Kao uslov kupovine može biti nova Urbanisticka saglasnost sa gore navedenim parametrima. Vlasnička dokumentacija uredna cijena po dogovoru.

Kontaktirajte nas uvezi ove nekretnine

:

:

:

Pošalji prijatelju

Lokacija

© Copyright 2016
Cicko d.o.o. Limousine mieten Umzug Wien