Need expert advice? Call us now - 555 555 555
Iznajmljujem poslovni prostor u Sarajevu Trg solidarnosti

Iznajmljujem poslovni prostor u Sarajevu Trg solidarnosti

29. Marta 2018. u

Iznajmljujem poslovni prostor u Sarajevu koji se nalazi u sklopu poslovne zgrade „GRAWE 2“ u Sarajevu, Alipašino polje ulica Trg solidarnosti. Poslovni objekt smješten je na Trgu Solidarnosti bb, na atraktivnoj lokaciji koja omogućava pristup kako iz centra grada tako i iz smjera svih važnih gradskih prometnica. U okviru ove urbane cjeline smješteni su brojni poslovni objekti (ASA Prevent, Ford,Dnevni Avaz), financijski centri (sjedište HYPO-ALPE-ADRIABANK) kao i ostale institucije (Radio Televizija BiH, Općina Novi Grad). Pješački prilaz u prizemni poslovni prostor ostvaren je preko Trga Solidarnosti bb, koji će se u budućnosti proširiti te dodatno dobiti na kvaliteti.

Predmet najma jeste poslovni prostor povrsine 114 m2 koji se nalazi na prvom spratu poslovne zgrade. Prilikom same izgradnje objekta posebna pažnja je posvećena fleksibilnosti u pogledu rasporeda prostora prema željama budućih zakupaca i korisnika prostora kao i detaljima izvedbe kojima se nastoji tokom vremena korištenja objekta troškove održavanja optimizirati i racionalizirati uz zadržavanje visokog stepena zadovoljstva prostorom, kako od strane samih zakupaca tako i od strane svih drugih korisnika, odnosno klijenata, te posjetitelja.

Cijena zakupa iznosi 10,5 €/m2 a režijski troškovi su 2,5 €/m2 na godisnjem nivou. Struja i telefon se plaćaju po potrošnji direktno sa davocem usluga.

Poslovni prostor je slobodan za najam od 01.05.2018. godine!!!

Iznajmljujem dvosoban stan u Sarajevu Grbavica

Iznajmljujem dvosoban stan u Sarajevu Grbavica

29. Marta 2018. u

Iznamljujem dvosoban komforan stan u Sarajevu u porodičnoj kući sa zasebnim ulazom u koji se nalazi u naselju Grbavica u ulici Ante Fijamenge u neposrednoj blizini pomoćnog stadiona Grbavica.

Predmet najma jeste stan površine 65 m2 a sastoji se ulaznog hodnika-predsoblja, kupatila sa wc-om, kuhinje sa trpezarijom, dnevnog boravka i spavaće sobe.

Stan je u izuzetnom dobrom stanju, grijanje je etažno na plin, struja zasebna a ostali troškovi smeće 6 KM, internet 15 KM. Kuća ima uređeno dvorište sa dosta zelenila. U dvorištu kuće se nalazi i pas koji je miroljubiv.

Cijena mjesečnog najma iznosi 300,00 KM plus režije!

Iznajmljujem poslovni prostor u Sarajevu Marijin Dvor

Iznajmljujem poslovni prostor u Sarajevu Marijin Dvor

26. Marta 2018. u

Iznajmljujem poslovni prostor u Sarajevu koji se nalazi u ulici Franje Račkog. To je jedna od najljepših  i najmirnijih ulica  u gradu Sarajevu, točnije na Marin Dvoru u općini Centar (150 metara od Holiday Inn-a, 100 metara od Filozofskog fakulteta i zgrade Parlamenta BiH, 100 metara od Vrbanja mosta itd) i izvrsno je povezana sa svim dijelovima grada. Ispred zgrade u kojoj se poslovni prostor nalazi  (sa zapadne strane) je botanička bašta Zemaljskog muzeja, a sa južne strane zgrada graniči sa Vilsonovim šetalištem koje je zatvoreno za saobračaj svakim radnim danom i vikendom od 17-24 sati.

Zgrada u kojoj se prostor nalazi je napravljena 1914. godine i zajedno sa ostalih pet zgrada u tom kvartu, koje su poznate kao “Oficirski paviljoni” iz doba Austrougarske Monarhije su proglašene nacionalnim spomenikom Bosne i Hercegovine. Ovih pet zgrada čine dvorište od cca 8.800 kvadrata koje je ograđeno sa svih strana i u kojem je omogućeno  besplatno parkiranje za stanare i korisnike poslovnih prostora. 

Predmet najma jeste poslovni prostor površine 120 m2 a poslovni prostor ima zaseban ulaz iz glavnog haustora sa blindo vratima, alarmom, video interfonom ispred vrata i ispred zgrade, gelenderima na svim prozorima i protivpožarnim javljačima u svakoj prostoriji. Prostor ima vlastito brojilo za vodu, struju i plin.  Grijanje je centralno sa plinskim bojlerom, uz predviđenu alternativu sa termo blokom na struju, ukoliko  dođe do nestanka plina. Ima opremljenu čajnu kuhinju, sa plinskim kuhalom, mašinom za suđe, frižiderom i ostalim kuhinjskim elementima. Muški i ženski WC su odvojeni sa ugrađenom ventilacijom, a sanitarije  i slavine su vrhunskog proizvođača Villeroy & Boch i Hans Grohe.

Prostor također posjeduje i odvojenu klimatiziranu prostoriju za smještaj servera i komunikacione opreme (telefonska centrala, ADSL, Wireless, UPS i elektro ormara), kao i dvije arhive (veća i manja).
Na podu su ugrađene podne razvodne kutije sa elektro i komunikacionim (internetskim) utičnicama, a na stropu se nalazi vrhunska rasvjeta za kancelarijske prostore renomiranog austrijskog proizvođača “Schrack”.

Pločice na hodniku, čajnoj kuhinji, arhivama, sanitarijama i stepeništu su prvoklasne, ratificirane od italijanskog prizvođača “FLORIM CERAMICHE”, a u kancelarijama su podovi od vinilskih antistatičkih ploča najnovije generacije švicarskog proizvođača „FLOVER WORLD“.

Plafoni su dvojaki, na istočnoj strani spušteni rigips strop sa kombinacijom metalhalogenih lampi i LED rasvjete, a na zapadnoj strani originalni 100-godišnji bačvasti stropovi od cigle posebno restaurirani na kojima se nalaze tzv. svjetiljke visilice sa kombinacijom metalhalogenih i neonskih žarulja. U cijelom prostoru su korišteni samo najkvalitetniji materijali.

Cijena mjesečnog najma poslovnog prostora iznosi 2.000,00 KM + PDV.

Iznajmljujem jednosoban stan u Sarajevu Trg heroja

Iznajmljujem jednosoban stan u Sarajevu Trg heroja

31. Januara 2018. u

Iznajmljujem stan u Sarajevu koji se nalazi u naselju Hrasno u ulici Trg heroja. Stan se nalazi na izuzetno lijepoj lokaciji sa svim potrebnim sadržajima za normalan život kao što je blizina gradskog prevoza, obdaništa, škole, tržni centri…

Predmet najma jeste stan površine 36 m2 koji se nalazi na 14. spratu u zgradi. Stan je po strukturi jednosoban a sastoji se od ulaznog hodnika, , dnevnog boravka, kupatilo sa wc-om, kuhinje sa trpezarijom.

Stan je kompletno i jako lijepo namješten i opremljen kao što se može vidjeti na slikama. Stan je slobodan od 01.02.2018. godine a cijena najma će biti u skladu sa dogovorom!

Iznajmljujem stan u Istočnom Sarajevu Trg ilidžanske brigade

Iznajmljujem stan u Istočnom Sarajevu Trg ilidžanske brigade

27. Januara 2018. u

Iznajmljujem stan u Istočnom Sarajevu koji se nalazi u ulici Trg Ilidžanske brigade. Stan se nalazi na trećem spratu, po strukturi je dvosoban stan, površine 46,75 m2.

Sastoji se od ulaznog predsoblja, kupatila sa wc-om, dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom iz kojih se izlazi na balkon i spavaće sobe. Stan se iznajmljuje nenamješten a radi se o novoizgrađenoj zgradi. Grijanje u stanu je etažno na plin a ima i dodatno grijanje na struju.

Cijena mjesečnog najma iznosi 250 KM plus režije!

Iznajmljujem poslovni prostor u Bihaću Ozimice I

Iznajmljujem poslovni prostor u Bihaću Ozimice I

23. Januara 2018. u

Iznajmljujem poslovni prostor u Bihaću koji se nalazi na jako atraktivnoj i prometnoj lokaciji u naselju Ozimice I u ulici Sarajevska. Poslovni prostor se nalazi na glavnoj saobraćajnici koja omogućava pristup iz svih dijelova grada a od strogog centra grada udaljen je svega 5 minuta lagane šetnje.

Predmet najma jeste poslovni prostor površine cca 50 m2 koji je trenutno podijeljen (pregrađen) u dva dijela. Prvi dio kao prodajni prostor a drugi kao skladišni. Pregrada je lako premostiva tako da u  svakom slučaju se mogu izvršiti korekcije odnosno prilagođavanje prostorima prema potrebama budućeg zakupca.

Sam prostor je jako lijep sa otvorenim izlogom prema glavnoj cesti. Vanjska stolarija je PVC, podne obloge keramika, centrlan grijanje a u neposrednoj blizini prostora se nalazi i veliki parking prostor što je svakako jedna od prednosti istog.

Poslovni prostor je idealan za djelatnosti tipa butika, zlatare, cvjećare a sigurno i za ostale.

Cijena mjesečnog najma će biti u skladu sa dogovorom između zainteresiranih strana.

Iznajmljujem dvosoban stan u Sarajevu Ramiza Salčina

Iznajmljujem dvosoban stan u Sarajevu Ramiza Salčina

2. Novembra 2017. u

Iznajmljujem stan u Sarajevu koji se nalazi u naselju Dobrinja 5 ulici Ramiza Salčina. Stan se nalazi kod novog kružnog toka u novoj zgradi.

Stan je po strukturi dvosoban, površine 61 m2, nalazi se na šestom spratu a zgrada ima lift. Sastoji se od ulaznog hodnika, velikog predsoblja iz kojeg se ulazi u ostale prostorije, spavaće sobe, kuhinje sa trpezarijom, dnevnog boravka sa izlazom na balkon i kupatila sa wc-om.

Stan je dobro pozicioniran u zgradi, sunčan i dobro osvjetljen, južna orijentacija. Grijanje je centralno.

Stan je kompletno namješten za život. Cijena stana na upit!

Iznajmljujem poslovni objekat u Sarajevu Ilidža Pijačna

Iznajmljujem poslovni objekat u Sarajevu Ilidža Pijačna

23. Oktobra 2017. u

Iznajmljujem poslovni objekat u Sarajevu koji se nalazi na teritoriji opštine Ilidža u ulici Pijačna.  Prilaz poslovnom objektu može biti iz dva pravca i to,  iz ulice Džemala Bijedića i preko Stupske petlje. Lokacija gravitira kao mješovita zona, privredna i stambena kako individualna tako i kolektivna zona stanovanja.

Predmet najma jeste poslovni objekat dimenzija 12,00 x 30,00 metara spratnosti P+1.  Ukupna površina objekta iznosi cca 600 m2 te ima dva ulaza skladišni i pješački ulaz.

Prizemlje poslovnog objekta je hala sa dva mokra čvora gdje se može prilagoditi namjeni krajnjeg korisnika. Spratovi su međusobno spojeni unutrašnjim stepeništem. Na spratu se nalaze  kancelarije i mokri čvor a sada otvoreni prostor koji se može prilagoditi administraciji ili skladištu.

Dvorište objekta je kompletno asfaltirano i ograđeno. Objekat ima sve priključke komunalne infrastrukture, grijanje je rješeno u kombinaciji sa plinom i strujom (konvektori) a objekat ima i tehničku zaštitu (alarm).

Predmetni poslovni objekat se izdaje u viđenom stanju sa dokumentacijom koja potvrđuje gore navedene parametre. Vlasnička dokumentacija je uredna, cijena najma iznosi 8,00 KM/m2 + PDV.

Iznajmljujem stan u kući Sarajevo Gatačka

Iznajmljujem stan u kući Sarajevo Gatačka

18. Oktobra 2017. u

Iznajmljujem stan, sprat kuće u Sarajevu koji se nalazi u opštini Novi grad u ulici Gatačka. Stan se nalazi u neposrednoj blizini državnog suda.

Površina stana iznosi 65 m2 i nalazi se na prvom spratu kuće. Sastoji se od ulaznog hodnika, predsoblja iz kojeg se ulazi u ostale prostorije, dnevnog boravka, spavaće sobe sa izlazom na veliki balkon, kupatila sa wc-om, dječije sobe sa izlazom na manji balkon i kuhinje.

Kuća je novije gradnje sa termo fasadom i lijepo uređenim dvorištem sa šadrvanom. Stan je kompletno namješten a grijanje je etažno na plin sa odvojenim brojilima za struju i vodu. Parking prostor je obezbeđen u dvorištu kuće.

Cijena mjesečnog najma iznosi 500 KM plus režije!

Iznajmljujem poslovni prostor u Sarajevu Kolodvorska

Iznajmljujem poslovni prostor u Sarajevu Kolodvorska

17. Oktobra 2017. u

Iznajmljujem poslovni prostor u Sarajevu koji se nalazi u ulici Kolodvorska. Poslovni prostor se nalazi u zgradi „Šentada“ na prvom spratu zgrade a njegova površina iznosi  167 m2 sa dvostranom orijentacijom i dosta portala i dnevne svjetlosti.

Prostor se sastoji od više prostorija, dva mokra čvora, čajne kuhinje a mogao bi se i eventualno podijeliti na dva zasebna prostora . Stanje prostora je dosta dobro, posjeduje sve priključke a grijanje je centalno (toplane).

Prostor je idealan za administrativne poslove. Cijena mjesečnog zakupa iznosi 2.000 KM plus režije!

Iznajmljujem jednosoban stan u Sarajevu Porodice Ribar

Iznajmljujem jednosoban stan u Sarajevu Porodice Ribar

11. Oktobra 2017. u

Iznajmljujem stan u Sarajevu koji se nalazi na lokaciji opštine Novo Sarajevo, naselje Grbavica – Hrasno u ulici Porodice Ribar.

Predmet najma je jednosoban stan površine 38 m2 plus balkon koji se nalazi na osmom spratu zgrade.  Sastoji se od ulaznog hodnika, ostave, kupatila sa wc-om, velikog dnevnog boravka sa izlazom na balkon, kuhinje i trpezarije koja po potrebi može biti i soba za spavanje.

Stan se izdaje polunamješten tj. sa kuhinjom i kompletno opremljenim kupatilom.  Grijanje u stanu je centralno a stan ima jako lijep i otvoren pogled na okolinu i stadion Grbavica.

Cijena mjesečnog najma stana u ovom stanju iznosi 300,00 KM plus režije!

Iznajmljujem poslovni prostor u Sarajevu Čekaluša

Iznajmljujem poslovni prostor u Sarajevu Čekaluša

10. Oktobra 2017. u

Iznajmljujem poslovni prostor u Sarajevu koji se nalazi u stambenoj zgradi Čekaluša, odmah preko puta škole Musa Čazim Ćatić. Objekat se nalazi na Mejtašu, lokacija je dosta frekventna obzirom da se nalazi u blizini dva fakulteta i jedne osnovne škole .

Ispred prostora se nalazi cca 25 mm2 popločane površine koja je sastavni dio objekta. Površina poslovnog prostora iznosi 44 m2 te je pogodan za razne djelatnosti.

Prostor se nebi izdavao u svrhe ugostiteljstva a sve ostale djelatnosti su prihvatljive!

© Copyright 2016
Cicko d.o.o. Limousine mieten Umzug Wien