Need expert advice? Call us now - 555 555 555

Iznajmljujem poslovno stambeni objekat u Bihacu Darivalaca krvi

Iznajmljujem poslovno stambeni objekat u Bihacu Darivalaca krvi

Cijena na upit

Objavljeno:
21. Oktobra 2014.
Living Area:
1408 m2
Terasa:
DA m2
Parking:
DA

Dodaci

  • centralno grijanje
  • elektricna energija
  • Gradevinska dozvola
  • kanalizacija
  • unutarnja rasvjeta
  • vanjska rasvjeta
  • Vlasnistvo cisto
  • voda

Iznajmljujem poslovno-stambeni objekat u Bihacu koji se nalazi na vrlo atraktivnoj lokaciji, na samoj raskrsnici ulica Darivalaca krvi i Branka Ćopića. Poslovno-stambeni objekat se nalazi u neposrednoj blizni Kantonalne bolnice Dr. Irfan Ljubijankic, stambenog kompleksa WBE, naselja Harmani, Luke, Ozimice II. Poslovno-stambeni objekat se nalazi na glavnoj saobracajnici te ima prilaz iz ulice Darivalaca krvi i iz ulice Branka Copica.
Spratnost objekta je podrum + prizemlje+sprat+potkrovlje. U podrumu objekta, ukupne bruto povrsine 314,00 m2 je predvidjeno da bude skladisni prostor (240 m2), sanitarni cvor (25 m2), kotlovnica (17 m2) i ekonomski ulaz.
Prizemlje objekta, ukupne bruto povrsine 314,00 m2, je predvidjeno da bude poslovni prostor (275 m2), stubisni prostor (17 m2), otvor za lift te tri ulaza sa sve tri strane objekta.
Sprat objekta, ukupne bruto povrsine 390,00 m2, je predvidjen poslovni prostor (330 m2), stubisni dio (37 m2) te otvor za lift.
Potkrovlje objekta, ukupne bruto povrsine 390,00 m2, je predvidjeno da budu zajednicke prostorije (20 m2) i dva stana i to:
Stan broj 1: ukupne povrsine 187,00 m2
Stan broj 2: ukupne povrsine 155,00 m2
Po potrebi stanovi bi se mogli prenamjeniti u poslovne prostore da cine jednu zajednicku cjelinu.
Poslovno-stambeni objekat je trenutno u roh-bau stanju gdje je uradjen kompletan vanjski dio objekta (fasada i vanjska stolarija, strujne i vodovodne instalacije). Objekat je pogodan za razne namjene, od trgovackih i usluznih djelatnosti do administrativnog prostora te bi se objekat kao i okolina i prilaz samom objektu prilagodila i uredila potencijalnom zakupcu po njegovim potrebama i zeljama. Poslovno – stambeni objekat se iznajmljuje iskljucivo u dugogodisnji zakup.

Kontaktirajte nas uvezi ove nekretnine

:

:

:

Pošalji prijatelju

Lokacija

© Copyright 2016
Cicko d.o.o. Limousine mieten Umzug Wien