Need expert advice? Call us now - 555 555 555

Iznajmljujem Villu sa bazenom u Sarajevu Kromolj

Iznajmljujem Villu sa bazenom u Sarajevu Kromolj
ID: PROP-31276 600 m2 5 Soba/e 3 Kupatila

Cijena na upit

Objavljeno:
3. Avgusta 2017.
Plot Size:
600 m2
Living Area:
300 m2
Terasa:
DA m2
Parking:
DA
Grijanje:
DA

Iznajmljujem Villu sa bazenom u Sarajevu koja se nalazi na lokaciji opštine Centar u ulici Gornji Kromolj. Villa se nalazi na prelijepom i sunčanom dijelu grada bez magle i smoga sa prelijepim i otvorenim pogledom.

Villa sa bazenom se nalazi na zemljišnoj parceli površine 600 m2 kompletna parcela je ograđena zidanom ogradom visine od 2 do 2,5 metara. Kuća – Villa se sastoji od tri etaže te posjeduje 5 spavaćih soba, 3 kupatila ( na svakom spratu po jedno) te  plus stan za poslugu. Površina objekta sa garažom iznosi 300 m2 uz dodatne terase cca 100 m2 i bazen.

Grijanje u objektu je etažno na struju a villa posjeduje i norveški kamin sa dodatnim cijevima za grijanje. Na zemljištu se nalazi i vlastiti izvor vode za evetualno dodatno napajanje. Kompletan kompleks Ville je ograđen i obezbijeđen video nadzorom i alarmnim sistemom. Dvorište Ville je kompletno uređeno sa hortikulturom i zasadima voća te vanjskim kaminom.

Villa se iznajmljuje u viđenom stanju sa dokumentacijom koja potvrđuje gore navedene parametre. Postoji opcija najma Ville bez namještaja a postoji i opcija najma sa namještajem.

Kontaktirajte nas uvezi ove nekretnine

:

:

:

Pošalji prijatelju

Lokacija

© Copyright 2016
Cicko d.o.o. Limousine mieten Umzug Wien