Need expert advice? Call us now - 555 555 555
Prodajem dvoiposoban stan u Cazinu Mala Lisa

Prodajem dvoiposoban stan u Cazinu Mala Lisa

13. Jula 2018. u

Prodajem dvoiposoban stan u Cazinu koji se nalazi na jako dobroj lokaciji u naselju Mala Lisa. Stan se nalazi u neposrednoj blizini džamije na Maloj Lisi, nove Gimnazije, visoke skole Cazin kao i svi ostalih sadržaja neophodnih za stanovanje.

Predmet prodaje jeste dvoiposoban stan površine 71 m2 plus zatvorena lođa (6 m2) koji se nalazi u visokom prizemlju. Stan se sastoji od ulaznog hodnika, kupatila sa wc-om, spavaće sobe, dječije sobe, dnevnog boravka iz kojeg se izlazi na zatvorenu lođu zatim trpezarije i kuhinje te ostave u podrumu zgrade kao i još jedne vanjske drvarnice.

Sama zgrada je novije gradnje (2004. godine) a stan ima jako lijep raspored i kompletno je uređen. Vanjska stolarija u stanu je PVC sa roletnama, unutrašnja nova drvena, podne obloge visokokvalitetni laminat i keramika, grijanje u stanu je etažno sa peći na drva i ima i mogućnost grijanja na struju (termo blok)…

Stan se prodaje zajedno sa svim namještajem u koji naravno ulazi i ugradbena kuhinja „Gorenje“ sa svim ugradbenim aparatima.

Cijena stana iznosi 135.000,00 KM!

Uz stan je moguće i kupiti i garažno mjesto u zgradi “Immobilie Beganovic”!!!

Prodajem zemljište u Bihaću Ceravačka brda

Prodajem zemljište u Bihaću Ceravačka brda

28. Juna 2018. u

Prodajem zemljište u Bihaću koja se nalazi u ulici Ceravčka brda. Zemljište se nalazi na jako atraktivnoj lokaciji u nepsorednoj blizini Kantonale bolnice Dr. Irfan Ljubijankić a u neposrednoj blizini se nalaze i svi ostali sadržaji neophodni za stanovanje.

Predmet prodaje jeste zemljište ukupne površine 1.169 m2 koje je pravilnog pravougaonog oblika i nalazi se u jednoj cjelini. Prilaz zemljištu je omogućen sa glavnog asfaltnog puta odnosno sa ulice Ceravačka brda. Samo zemljište – teren je ravan, prostran te je pogodan za izgradnju.

Vlasnička dokumentacija je uredna i odmah prevodiva i gruntovno i katastarski.

Cijena zemljišta će biti u skladu sa dogovorom!

Prodajem kuću u Bihaću Ceravačka brda

Prodajem kuću u Bihaću Ceravačka brda

28. Juna 2018. u

Prodajem kuću, poslovno-stambeni objekat, u Bihaću koja se nalazi u ulici Ceravčka brda. Kuća se nalazi na jako atraktivnoj lokaciji u nepsorednoj blizini Kantonale bolnice Dr. Irfan Ljubijankić a u neposrednoj blizini se nalaze i svi ostali sadržaji neophodni za stanovanje.

Kuća se nalazi na zemljišnoj parceli  površine 450 m2 a dimenzije objekta iznose 9,80 x 12,20 + 2,40 x 5,20 m spratnosti prizemlje i sprat.

U prizemlju objekta se nalaze dva zasebna poslovna prostora i to jedan površine 74,10 m2 i drugi površine 22,70 m2. Oba poslovna prostora imaju Upotrebne dozvole. Na spratu kuće se nalazi stambeni prostor koji se sastoji od stepeništa, hodnika, dvije spavaće i velikog dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom iz kojih se izlazi na dva balkona.

Kuća je izgrađena 2002. godine od ćvrstih i kvalitetnih materijala gdje je vanjska stolarija PVC, unutrašnja drvena, podne obloge laminat i keramika, vanjska termo fasada…

Vlasnička dokumentacija je uredna i odmah prevodiva i gruntovno i katastarski. Objekat posjeduje Građevinsku dozvolu i Upotrebnu dozvolu.

Cijena kuće iznosi 100.000,00 Euro!

Prodajem zemljište sa izlazom na Unu Bihać Salihovica

Prodajem zemljište sa izlazom na Unu Bihać Salihovica

28. Juna 2018. u

Prodajem zemljište sa izlazom na rijeku Unu koje se nalazi na lokaciji Salihovica – Grmuša, opština Bihać. Zemljište se nalazi u kanjonu rijeke Une odmah uz glavni magistralni put Bihać – Bosanska Krupa sa kojeg direktno ima i pristup.

Predmet prodaje jeste zemljište ukupne površine 800 m2 koje se pruža od glavnog magistralnog puta pa sve do rijeke Une na koju zemljište ima izlaz u širini od cca 70 metara. Samo zemljište sa svog početka odnosno gledajući od ceste je u strmini koja je kompletno podzidana a dio zemljišta na rijeci Uni je ravan i lijepo uređen.

Kompletno zemljište sa svih strana je podzidano (kao što se može vidjeti na slikama) gdje je urađen i prilaz zemljištu do Une koji je i asfaltiran. Pristup parceli odnosno dijelu parcele do rijeke Une je omogućen pješačkim prilazom koji je urađen u stepenicama sa desne strane parcele.

Vlasnička dokumentacija je uredna i odmah prevodiva na budućeg kupca, cijena zemljišta će biti u skladu sa dogovorom između zainteresiranih strana.

Prodajem dvosoban stan sa garažom u Sarajevu novogradnja Mejtaš

Prodajem dvosoban stan sa garažom u Sarajevu novogradnja Mejtaš

25. Juna 2018. u

Prodajem dvosoban stan sa garažom u Sarajevu koji se nalazi u općini Centar u naselju Mejtaš u ulici Ludviga Kube. Radi se o sigurno jednoj od najatraktivnijih lokacija u samom gradu a prilaz autom je od Medicinske škole iz ulice Armaganuša.

Predmet prodaje jeste dvosoban stan povrsine 53 m2 plus terasa površine 14 m2 koji se nalazi na drugom spratu zgrade a pozicija stana je Istok. Stan posjeduje i garažu koja se nalazi u prizemnom dijelu zgrade. Stan se sastoji od ulaznog hodnika, kupatila sa wc-om, dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom i spavaće sobe. Izlazak na balkon je iz spavaće sobe a terasa je ispred dnevnog boravka koji su povezani i čine jednu cjelinu.

Radi se o novoizgrađenom manjem objektu kolektivnog stanovanja. Sama zgrada a takođe i stan su rađeni od visoko kvalitetnih materijala a sam stan je dodatno klimatitiran sa dvije unutrašnje jedinice klime, po jednu za svaku sobu. Zgrada ima lift direktno iz prizemlja i garaža do stana. Stan je u završnoj fazi uređenja (ostalo je još da se dovrši popločavanje balkona i terase). Zgrada i stan su uknjizeni.

Prodajem vikendicu u Bihaću Vučjak

Prodajem vikendicu u Bihaću Vučjak

21. Juna 2018. u

Prodajem vikendicu u Bihaću koja se nalazi na lokaciji Vučjak u prelijepom prirodnom ambijentu ispod same Plješevice. Imanje se nalazi na jako lijepo lokaciji Vučjaka uz još nekoliko vikend objekata.

Predmet prodaje jeste vikendica dimenzija 7,5 x 7,5 metara spratnosti prizemlje i potkrovlje koja se nalazi na zemljištu površine 750 m2. U prizemlju vikendice se nalazi vanjska terasa, ostava, dnevni boravak sa kuhinjom, spavaća soba i kupatilo i wc. Potkrovlje se sastoji od jedne velike prostorije predviđene za odmor sa takođe većom vanjskom terasom sa otvorenim pogledom na okolinu.

Sam objekat je nove gradnje i građen je od čvrstih i kvalitetnih materijala renomiranih proizvođača. Uz vikendicu se nalazi i pomoćni objekat dimenzija 5 x 3,5 metra tipa vanjske kuhinje i pecare.

Sama parcela je pravilnog oblika i jako lijepo uređena. Kompletna parcela je ograđena a dvorište je popločanom kamenom i jako lijepo uređeno sa zasadima ukrasnog bilja. Prilaz zemljistu je direktno sa makadamskog puta koji je probijen i uplanjen.

Objekat posjeduje priključak struje i vode. Vlasnicka dokumentacija je uredna i odmah prevodiva, cijena vikendice će biti u skladu sa dogovorom između zainteresiranih strana.

Prodajem imanje u Visokom Zagorice

Prodajem imanje u Visokom Zagorice

13. Juna 2018. u

Prodajem imanje u Visokom koje se nalazi na lokaciji Zagorice. Zemljište je udaljeno od glavnog puta Visoko – Kiseljak cca 700 metara a od toga je cca 600 metara asfalt i 100 metara makadamski put.

Predmet prodaje jeste zemljište ukupne površine 5.365 m2 koje je u blagom nagibu a koje je  kompletno ograđeno s tim da su na lokaciji postojali i uknjiženi objekti i to jedan stambeni tlocrtne površine 65 m2 (stara kuca – imaju kamene zidine) i pomoćni objekat povrsine 48 m2.

Zemljište je kultivisano i očišćeno a na istom se je nekad nalazili i zasadi povrća i organske proizvodnje a sada je livada i drugi dio mladi voćnjak. Radi se o jako plodnom zemljištu na kojem ima priključak vode na lokalni vodovod a ima i svoj priključak struje na lokaciji.

Imanje je idealno za jedno domaćinstvo a može se dijeliti i na dva dijela tako da svaka parcela zadrži po jedan uknjiženi objekat.

Vlasnička dokumentacija je uredna i odmah prevodiva na budućeg kupca a cijena imanja iznosi 64.000,00 KM!!!

Prodajem trosoban stan u Sarajevu Marijin Dvor Kranjčevićeva

Prodajem trosoban stan u Sarajevu Marijin Dvor Kranjčevićeva

12. Juna 2018. u

Prodajem stan u Sarajevu koji se nalazi na vrlo atraktivnoj lokaciji u naselju Marijin Dvor u ulici Kranjčevićeva. Stan se nalazi na odličnoj lokaciji u blizini javnog gradskog prevoza, tržnih centara „Alta“ i „SCC“, raznih trgovina, ugostiteljskih objekta te svih ostalih sadržaja neophodnih za stanovanje.

Predmet prodaje jeste trosoban stan ukupne površine 80,50 m2 koji se nalazi na trećem spratu zgrade i dvostrano je orijentisan. Stan se sastoji od predsoblja, wc-a, kuhinje sa trpezarijom i izlazom na balkon (koji gleda na zgradu iz serije „Viza za budućnost“) zatim dnevnog boravka sa izlazom na balkon, degažmana, dvije  spavaće sobe i kupatila i wc-a.

Stan je u solidnom stanju gdje su renovirana kupatila i nova ulazna protivprovalna vrata a grijanje je centralno (toplane).

Vlasnička dokumentacija je uredna i odmah prevodiva na budućeg kupca, cijena stan će biti u skladu sa dogovorom!

Prodajem vikendicu u Sarajevu Hum brdo

Prodajem vikendicu u Sarajevu Hum brdo

10. Juna 2018. u

Prodajem vikendicu u Sarajevu koja se nalazi na lokaciji Hum brdo, općina Novo Sarajevo. Vikendica se nalazi na jako mirnoj lokaciji bez gradske buke a ipak u blizni grada.

Predmet prodaje jeste vikendica koja se nalazi na zemljišnoj parceli pvršine 1.280 m2 a dimenzije objekta iznose 9 x 8 metara spratnosti prizemlje i sprat. Prizemlje objekta se sastoji od predsoblja, dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, kupatila i wc-a. Sprat objekta se sastoji od jedne velike prostorije površine cca 34 m2 sa otvorenim portalima i balkonima sa dvije strane sa kojih se pruža otvoren pogled. Uz objekat se nalaze i dva pomoćna objekta tipa pecare i hladnjaka.

Samo zemljište je izuzetno lijepo uređeno i kultivisano gdje je pored postojeće hortikulture postoji još 108 sadnica raznog voća. Kompletna lokacija je ograđena.

Objekat je izgrađen 2010. godine od čvrstih i kvalitetnih materijala gdje je urađena vanjska termo fasada, krov, gdje je predviđeno grijanje na čvrsto gorivo sa razvedenim instalacijama… Objekat posjeduje priključak struje i vode.

Cijena vikendice iznosi 120.000,00 KM!!!

Prodajem zemljište sa izlazom na rijeku Unu Ripač

Prodajem zemljište sa izlazom na rijeku Unu Ripač

6. Juna 2018. u

Prodajem zemljište sa izlazom na rijeku Unu koje se nalazi u predgrađu Bihaća u naselju Ripač. Zemljište se nalazi na prelijepoj i mirnoj lokaciji u prirodnom ambijentu u novoizgrađenom vikend naselju.

Ukupna površina zemljišta koje je predmet prodaje iznosi 1.568 m2 a samo zemljište je ravno. Zemljište ima izlaz na rijeku Unu u širini od cca 10 metra obale koja je u biti i najuži dio parcele. Parcela je najšira sa početka odnosno sa pristupnog puta te se postepno sužava prema izlazu na rijeku.

Parcela je ograđena sa jedne strane a takođe je i tamponirana (nasipana). Odmah uz parcelu se nalaze priključci struje i vode tako da budući kupac ima svu potrebnu infrastrukturu uz parcelu.

Vlasnička dokumentacija je uredna i gruntovno i katastarski tako da nema nikakvih smetnji za prenos vlasništva. Cijena zemljišta će biti u skladu sa dogovorom!

Prodajem kuću u Bihaću sa izlazom na rijeku Unu Plandište

Prodajem kuću u Bihaću sa izlazom na rijeku Unu Plandište

1. Juna 2018. u

Prodajem kuću u Bihaću sa izlazom na rijeku Unu koja se nalazi na prelijepoj lokaciji u centru grada u ulici Plandište. Radi se zaista o jedinstvenoj i prelijepo lokaciji koja se nalazi na samoj rijeci Uni a koja se nalazi u užem gradskom jezgru a ipak dovoljno odmaknuta od gradske buke. Lokacija čini ovu izvrsnu kuću rajem na zemlji.

Predmet prodaje jeste stara kuća sa nadograđenim dijelom koja se nalazi na zemljišnoj parceli ukupne površine 165 m2 koja direktno izlazi na rijeku Unu a bitno je naglasiti da ova prelijepa lokacija ima više kvadrature nego što je upisano u zemljišne knjige. Sam izlaz na rijeku Unu ovo imanje ima u širini od 15 metara a pojas uz rijeku Unu je kompletno podzidan, uređen sa kamenim pločama sa plažom na samoj Uni. Cjelokupna parcela je kompletno ograđena i jako lijepo uređena sa zasadima voća te Čempresima i prelijepo uređenim travnjakom. Prilaz kući je direktno sa glavne asfaltne ceste.

Sto se tiče same kuće, radi se o staroj bosanskoj kuću koja je djelimično uređena te je dograđen novi dio koji je u funkciji i koji se koristi. Nadograđeni dio kuće je potpuno renoviran, kao i prizemlje kuće, dok je sprat ostao nerenoviran. Sastoji se od tri sobe, kuhinje, kupatila i wc u prizemlju i dvije sobe na spratu koje se neuređene i ne koriste se.

Ova nekretnina prestavlja jedinstvenu priliku za one koji su uvjek sanjali da u strogom centru grada žive na rijeci Uni te da budući dom pretvore u pravi mali raj!!!

Prodajem zemljište u Bihaću Vučjak

Prodajem zemljište u Bihaću Vučjak

30. Maja 2018. u

Prodajem zemljiste u Bihaću koje se nalazi na lokaciji Vučjak u prelijepom prirodnom ambijentu ispod same Plješevice. Zemljište se nalazi na jako lijepo lokaciji Vučijaka uz jos nekoliko vikend objekata.

Površina zemljišta koje je predmet prodaje iznosi 550 m2 a dimenzije parcele iznose 29 x 19 metara. Sama parcela je u većem dijelu ravna te lijepo uređena. Prilaz zemljistu je direktno sa makadamskog puta koji je probijen i uplanjen. Kompletna parcela je ogradjena a sa jedne strane parcele graniči sa sumom a takodje parceli pripada i jedan mali dio šume.

Na zemljistu se nalazi i priključak vode a priključak struje je udaljen svega 100-tinjak metara. Vlasnicka dokumentacija je uredna i odmah prevodiva, cijena zemljista iznosi 12.000,00 KM!

© Copyright 2016
Cicko d.o.o. Limousine mieten Umzug Wien