Need expert advice? Call us now - 555 555 555
Prodajem zemljište u Bihaću sa izlazom na Unu Vrkašić

Prodajem zemljište u Bihaću sa izlazom na Unu Vrkašić

19. Oktobra 2017. u

Prodajem zemljište sa izlazom na rijeku Unu koje se nalazi na lokaciji Vrkašić (Kamenica). Zemljište se nalazi kod nogometnog stadiona „Kralje – Vrkašić“.

Predmet prodaje jeste zemljište ukupne površine 5.246 m2 koje se nalazi direktno uz pristupni put uz već pomenuti nogometni stadion. Prilaz zemljištu je moguć sa dvije strane i to da se na pristupni put skrene kod „Klokotskog mosta“ te da se nastavi ravno voziti do stadiona ili sa druge strane preko „Kraljskog mosta“.

Samo zemljište je ravno i pravilnog pravougaonog oblika. Širina zemljišta uz pristupni put iznosi cca 16 metara te se zemljište postepeno širi prema rijeci Uni na koju ima širinu odnosno izlaz od cca 27 metara.  Izlaz na Unu odnosno obala je dosta visoka tako da nema opasnosti od plavljenja zemljišta. Neposredno od ovog zemljišta, malo uzvodno, se nalazi i ušće rijeke Klokot u Unu.

Vlasnička dokumentacija je uredna i odmah prevodiva, cijena zemljišta je jako povoljna i biće stvar dogovora između zainteresiranih strana.

Prodajem zemljište u Bihaću Ripač Zabare

Prodajem zemljište u Bihaću Ripač Zabare

19. Oktobra 2017. u

Prodajem zemljište u predgrađu Bihaća koje se nalazi u naselju Ripač, tačnija lokacija Zabare. Zemljište se nalazi na jako lijepoj lokaciji u naselju, direktno uz pristupni asfaltni put i prelijepom prirodnom ambijentu sa druge strane.

Predmet prodaje jeste zemljište površine 1.500 m2 koje se proteže od pristupnog asfaltnog puta.  Samo zemljište je ravno, te je pogodno za izgradnju kuće ili vikendice. Uz zemljište se nalazi i sva prateća komunalna infrastruktura.

Vlasnička dokumentacija je uredna i odmah prevodiva, cijena zemljišta će biti u skladu sa dogovorom!

Prodajem kuću Donja Vogošća

Prodajem kuću Donja Vogošća

18. Oktobra 2017. u

Prodajem kuću u Vogošći koja se nalazi na lokaciji Donja Vogošća. Kuća, imanje, se nalazi na jako lijepoj i mirnoj lokaciji.

Kuća se nalazi na zemljišnoj parceli površine 1.637 m2 a dimenzije objekta iznose 10 x 9 metara spratnosti  P+1 a uz kuću se nalaze i pomoćni objekti, garaža, ljetna kuhinja i štala.

Prizemlje kuće se sastoji od četiri sobe i kupatila sa wc-om. Na spratu se nalazi dnevni boravak, kuhinja sa trpezarijom, spavaća soba, kupatilo sa wc-om.Kuća je izgrađena 70-tih godina te posjeduje sve priključke komunalne infrastrukture. Ima mogućnost vodo snabjevanja na tri načina, gradski vodovod, lokalni vodovod i bunar. Cjelokupna parcela je ograđena, kultivisana i za zasađena voćem.

Vlasnička dokumentacija je uredna, cijena po dogovoru!

Prodajem jednoiposoban stan u Sarajevu Porodice Ribar

Prodajem jednoiposoban stan u Sarajevu Porodice Ribar

17. Oktobra 2017. u

Prodajem stan u Sarajevu koji se nalazi u naselju Hrasno u ulici Porodice Ribar. Stan se nalazi na jako lijepo, za stanovanje ugodnoj lokaciji a u neposrednoj blizini se nalaze i svi ostali sadržaji za stanovanje.

Predmet prodje jeste jednoiposoban stan površine 38 m2 (stvarno stanje 43 m2) a stan je nakon adaptacije pretvoren u jednoiposoban. Stan se nalazi u visokom prizemlju a sastoji se od ulaznog hodnika, kupatila sa wc-om, kuhinje, dnevnog boravka i manje spavaće sobe.

Stan je kompletno rekonstruisan i adaptiran u 2017. godini. Orijentacija stana je Istok, grijanje centralno.  Stan je kompletno namješten i opremljen i kao takav se i prodaje.

Vlasnička dokumentacija je uredna i odmah prevodiva, cijena stana sa namještajem iznosi 100.000,00 KM!

Prodajem dvosoban stan u Sarajevu Trg heroja

Prodajem dvosoban stan u Sarajevu Trg heroja

17. Oktobra 2017. u

Prodajem stan u Sarajevu koji se nalazi u naselju Hrasno u ulici Trg heroja. Stan se nalazi na izuzetno lijepoj lokaciji sa svim potrebnim sadržajima za normalan život kao što je blizina gradskog prevoza, obdaništa, škole, tržni centri…

Predmet prodaje jeste stan površine 59 m2 koji se nalazi na trećem spratu u zgradi od ukupno četiri sprata. Stan je po strukturi komforan dvosoban a sastoji se od ulaznog hodnika, predsoblja iz kojeg se ulazi u ostale prostorije, dnevni boravak, spavaća soba, kupatilo sa wc-om, trpezarija sa izlazom na balkon i veza sa kuhinjom.

Stan je dvostrano orijentisan sa dosta dnevne svjetlosti. Stanje stana je izvorno ali dosta dobro održavano. Grijanje u stanu je centralno (toplane).

Vlasnička dokumentacija je uredna,cijena po dogovoru!

 

Prodajem dvoiposoban stan u Sarajevu Grbavica Radnička

Prodajem dvoiposoban stan u Sarajevu Grbavica Radnička

12. Oktobra 2017. u

Prodajem stan u Sarajevu koji se nalazi u naselju Grbavica u ulici Radnička. Stan se nalazi ne veoma lijepoj i mirnoj lokaciji sa svim neophodnim sadržajima za stanovanje a u neposrednoj blizini se nalazi stanica gradskog prevoza.

Predmet prodaje je dvoiposoban stan površine 57 m2  koji se nalazi na prvom spratu zgrade. Sastoji se od ulaznog hodnika, jedne manje sobe, velike spavaće sobe, dnevnog boravka, kuhinje sa ostavom i izlazom na balkon.

Stan je u izvornom stanju te je istom potrebna adaptacija. Grijanje u stanu je na plinske peći.

Vlasnička dokumentacija je uredna i odmah prevodiva, cijena po dogovoru!

Prodajem stan u Sarajevu Trg nezavisnosti

Prodajem stan u Sarajevu Trg nezavisnosti

11. Oktobra 2017. u

Prodajem stan u Sarajevu koji se nalazi u naselju Alipašino polje „C“ faza u ulici Trg nezavisnosti. Stan se nalazi na jako lijepoj lokaciji a u neposrednoj blizini se nalazi infrastruktura od velike vaznosti za porodice sa djecom: škola, vrtić, biblioteka, knjižara, brojna igralista za djecu, trgovine, apoteka i izuzetno prostran i kvalitetan parking prostor od kojih se jedan nalazi neposredno uz zgradu.  Zgrada je smještena preko puta Bosanke džamije u C fazi i ima 8 spratova.

Predmet prodaje jeste trosoban stan površine 72m2 koji se nalazi na trećem spratu stambene zgrade. Sastoji se od dvije spavaće sobe, dnevnog boravka, trpezarije, kuhinje, balkona, kupatila i dvije ostave. Stan je odlično pozicioniran i dvostrano orjentisan, bez vanjskih bočnih zidova, sto ga ljeti čini hladnim, a zimi toplim.

Stan je renoviran u nekoliko etapa u periodu od 2012. do 2016. Tom prilikom su urađeni nova unutrašnja i vanjska drvena stolarija, parketi, radijatori, eletro instalacije, blindirana vrata. Kupatilo nije renovirano, ali je funkcionalno i izuzetno komotno.

Vlasnička dokumentacija je uredna i odmah prevodiva, cijena stana iznosi 110.000,00 KM!

Prodajem kuću u izgradnji u Bihaću Ceravačka brda

Prodajem kuću u izgradnji u Bihaću Ceravačka brda

10. Oktobra 2017. u

Prodajem kuću u izgradnji u Bihaću koja se nalazi na jako atraktivnoj lokaciji u ulici Ceravačka brda. Kuća se nalazi u neposrednoj blizini kantonalne bolnice Dr. Irfan Ljbijankić kao i svih ostali sadržaja neophodnih za stanovanje.

Kuća se nalazi na zemljišnoj parceli površine 460 m2 a dimenzije objekta iznose 13,50 x 10,00 metara spratnosti prizemlje i potkrovlje. Trenutno stanje objekta je takvo da je kuća ozidana, pokrivena Tondah crijepom te postavljena vanjska PVC stolarija u cijelom objektu. Do objekta su dovedeni voda i kanalizacija, oborinske vode spojene u kanalizaciju. U unutrašnjosti kuće su razvedene elektro instalacije, priključena je struja te urađeni prezidi.

Potrebni su radovi na finalnom uređenju koje će budući vlasnik moći da uradi prema vlastitim željama i potrebama.

Kuća posjeduje Građevinsku dozvolu i dosadašnji radovi su urađeni prema Građevisnkoj dozvoli. Uz kuću se nalazi i jedan pomoćni objekat.

Vlasnička i građevinska dokumentacija je uredna i odmah prevodiva, cijena kuće će biti u skladu sa dogovorom!

Prodajem kuću u Sarajevu Pionirska dolina

Prodajem kuću u Sarajevu Pionirska dolina

10. Oktobra 2017. u

Prodajem kuću u Sarajevu koja se nalazi u opštini Centar na lokaciji Pionirska dolina u ulici Aleksandra Puškin. Kuća se nalazi na zemljišnoj parceli površine 300 m2 a dimenzije kuće iznose 11 x 8 metara spratnosti suteren, prizemlje i sprat. Kuća je izgrađena 1981. godine te ima dva ulaza iz ulice Nahorevska i Aleksandra Puškina. Uz kuću se nalazi i garaža 5 x 4 metra a ukupna korisna površina iznosi 240 m2.

U suterenskom dijelu se nalaze dva stan i to jednosoban i garsonjera. U prizemlju se nalazi trosoban stan površine 88 m2 a sastoji se od dvije sobe, kuhinje sa trpezarijom, ostave, kupatila sa wc-om, spavaće soeb i balkona. Sprat je identičan sa sadržajem i površinom kao i prizemlje.

Uz kuću se nalaze velike ostave ukomponovane u jednu cjelinu sa kućom. Kuća posjeduje i sve priključke komunalne infrastrukture.

Vlasnička dokumentacija je uredna, cijena kuće iznosi 280.000,00 KM!

Prodajem dvosoban stan u Sarajevu Grbavica Aleja Lipa

Prodajem dvosoban stan u Sarajevu Grbavica Aleja Lipa

10. Oktobra 2017. u

Prodajem stan u Sarajevu koji se nalazi u naselju Grbavica u ulici Aleja Lipa, uz rijeku Miljacku. Stan se nalazi na veoma mirnom i lijepom okruženju sa svim potrebnim sadržajima za normalan život.

Površina stana iznosi 51 m2 plus balkon, po strukturi je dvosoban stan i nalazi se na četvrtom spratu a zgrada nema lifta. Stan je i dvostrano orijentisan, Sjever i Jug.

Stan se sastoji od ulaznog hodnika iz kojeg se ide u sve ostale prostorije, spavaće sobe, kupatila sa wc-om, dnevnog boravka, kuhije sa trpezarijom i izlazom na balkon.

Stan je djelomično adaptiran i dobro održavan, uslovan za stanovanje. U toku su radovi na utopljavanju zgrade a grijanje je rješeno na struju sa termo pećima.

Vlasnička dokumentacija je uredna, cijena stana iznosi 100.980,00 KM!

Prodajem građevinsko zemljište u Bihaću Jotani

Prodajem građevinsko zemljište u Bihaću Jotani

9. Oktobra 2017. u

Prodajem građevinsko zemljište u Bihaću koje se nalazi na jako lijepoj, za stanovanje odličnoj lokaciji u ulici Dr. Irfana Ljubijankića. Zemljište se nalazi na lokaciji tzv. „Jotani“ u neposrednoj blizini starog mlina na Jotanima.

Predmet prodaje jeste zemljište ukupne površine 1.027 m2, dimenzija cca 20 x 52 metra, na kojem je urađena ploča za stambeni objekat dimenzija 14 x 16 metara za koji postoji Građevinska dozvola. Radovi su izvedeni prema projektu za šta postoji izjava nadzornog oragana te za iste postoji i zapisnik o iskolčavanju.

Samo zemljište je ravno, pravilnog oblika. Prilaz zemljištu je iz ulice Dr. Irfana Ljubijankić pristupnim putem koji je uplanjen i urađen (što se može vidjeti na slikama). Na zemljištu se nalaze i svi priključci komunalne infrastrukture.

Vlasnička i građevinska dokumentacija je uredna i odmah prevodiva, cijena zemljišta će biti u skladu sa dogovorom!

Prodajem kuću u Sarajevu Stari grad Ćemerlina

Prodajem kuću u Sarajevu Stari grad Ćemerlina

7. Oktobra 2017. u

Prodajem kuću u Sarajevu koja se nalazi na lokaciji Starog grada u ulici Ćemerlina. Kuća se nalazi u neposrednoj blizini fakulteta Islamskih nauka kao i svih ostalkih sadržaja neophodnih za stanovanje.

Kuća se nalazi na zemljišnoj parceli površine 330 m2 a dimenzije kuće iznose 9 x 8 metara spratnosti prizemlje i sprat ukupne stambene površine 130 m2 u dvije etaže. Uz kuću se nalazi i pomoćni objekat apartmanskog tipa površine 40 m2 i podrum od 20 m2.

Kuća je starobosanska na 4 vode izgrađena 1960. godine i konstantno obnavljana i u izuzetno dobrom stanju. Ima prilaz sa dvije strane autom iz ulice Kecina a pješački prilaz iz ulice Veselina. Dvorište kuće je urađeno u bosanskom stilu sa pomoćnim sadržajima za ugodan boravak.

Prizemlje kuće se sastoji od ulaznog hodnika, ostave, velikog kupatila sa wc-om, dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom i stepeništa koje vodi na sprat. Na spratu se nalazi veliko predsoblje, tri sobe i wc.

Apartmanski objekat je zaseban i namješten je za 4 osobe. Grijanje kuće je etažno na plin a apartman na struju (konvektori). U dvorištu kuće je obezbeđen parking za 4-5 automobila.

Vlasnička dokumentacija je uredna, cijena kuće će biti u skladu sa dogovorom!

© Copyright 2016
Cicko d.o.o. Limousine mieten Umzug Wien