Need expert advice? Call us now - 555 555 555
Prodajem Villu u Cazinu

Prodajem Villu u Cazinu

20. Septembra 2018. u

Prodajem prelijepu Villu u Cazinu koja se nalazi u gradskoj zoni grada Cazina udaljena svega 100 metara od glavne komunikacije sa asflatnim prilazom do iste. Villa se nalazi na zaista prelijepoj i mirnoj lokaciji bez buke.

Predmet prodaje jeste Villa koja se nalazi na zemljišnoj parceli ukupne površine 1.520 m2 a ukupna netto korisna površina iznosi:

  • kuća 310 m2
  • garaža i kotlovnica 50 m2 kao zaseban objekt sa krovom,
  • ostava 10 m2 također kao zaseban objekt pokriven

Samo zemljište odnosno odnosno kompletno imanje je potpuno kultivirano sa cvijećem, raznim ukrasnim biljkama a takođe cjelokupno imanje je kompletno ograđeno sa kapijama (kolna i pješačka) koje su metalne na električni pogon. Uz objekat se nalazi i ljetnja kuhinja kao zaseban objekt a sav prostor je u zelenoj površini.

Vlasnička i građevinska dokumentacija je uredna i odmah prevodiva na budućeg kupca a cijena Ville će biti u skladu sa dogovorom između zainteresiranih strana.

 

Prodajem ili mjenjam apartman na Vlašiću Babanovac

Prodajem ili mjenjam apartman na Vlašiću Babanovac

13. Septembra 2018. u

Prodajem ili mjenjam apartman na prelijepoj lokaciji staze Babanovac-Markovac u neposrednoj blizini apartmana Fisa.Velicina objekta 14,90×10,60,objekat je radjen od kvalitetnog gradjevinskog materijala zidan je blok ciglom 25 cm,termofasadom od 8 cm i ostalim detaljima termo i hidro izolacije po standardu.Pod u sobama je oblozen laminatom a ostale prostorije vrhunska keramika,unutrasnjost zidova oblozena rigipsom,nacin grijanja je na struju i na kamin (drva). Svaki apartman ispred zgrade ima obezbjedjeno parking mjesto.Objekat se sastoji od prizemlja dva sprata i mansarde.

Objekat je dodatno opremljen rezervoarom za vodu i pumpnim postrojenjem za snadbjevanje vodom u perodu nestanka ili redukcije vode. Uz objekat je dogradjen i jos jedan manji objekat- skijasnica tako da svaki apartman ima i svoju zasebnu ostavu skijasnicu. Dvorište objekta je uredeno sa zelenimom, ogradjeno sa još dosta sitnih detalja koji omogućavaju ugodan boravak i odmor.

Predmetni apartman se nalazi na drugom spratu objekta oznacen kao “A/S2″ ukupne povrsine 43,46 m2 a sastoji se od degazmana (1,74 m2), kupatila sa wc-om (6,46 m2), kuhinja i trpezarija (10,56 m2), dnevni boravak (13,30 m2), spavace sobe (11,40 m2).Ovaj apartan je kompletno namjesten i opremljen namještajem po mjeri od punog drveta ( bijeli bor) što je u skladu sa ambijentom gdje se apartman nalazi te postoji mogucnost prodaje sa i bez namjestaja.

Vlasnicka dokumentacija uredna i odmah prevodiva, cijena po dogovoru!

Može i opcija zamjene za manji stan u Sarajevu.

Prodajem zemljište u Ilijašu Luka

Prodajem zemljište u Ilijašu Luka

12. Septembra 2018. u

Prodajem zemljište u Ilijašu koje se nalazi na lokaciji „Luka“ u neposrednoj blizini rijeke Bosne. Predmet prodaje jeste zemljište ukupne površine 1.877 m2 a samo zemljište je izuzetno ravno, kultivisano sa prilaznim putem te pogodno za izgradnju porodične kuće.

Vlasnička dokumentacija je uredna i odmah prevodiva na budućeg kupca a takođe je izvršena i harmonizacija zemljišta. Cijena zemljišta iznosi 65.000,00 KM!

Prodajem trosoban stan u Bihaću Kineski zid

Prodajem trosoban stan u Bihaću Kineski zid

11. Septembra 2018. u

Prodajem trosoban stan u Bihaću koji se nalazi u naselju Harmani u zgradi “Kineski zid”. Stan se nalazi na odličnoj lokaciji a u neposrednoj blizini stana se nalazi svi sadržaji neophodni za stanovanje od supermarketa, pekare, osnovne škole, vrtića, ugostiteljskih objekata…

Predmet prodaje jeste stan koji se nalazi na četvrtom spratu, a zgrada posjeduje lift, po strukturi je trosoban stan površine 82 m2. Stan se sastoji od ulaznog hodnika, komfornog dnevnog boravka iz kojeg se izlazi na veliki balkon koji je zatvoren vanjskom PVC stolarijom zatim trpezarije i kuhinje koje takođe imaju izlaz na isti balkon, degažmana, dvije spavaće sobe, kupatila, wc-a i ostave (spajze) i šupe koja se nalazi u prizemlju zgrade.

Stan je u odličnom stanju i kompletno je renoviran a tom prilikom su zamjenje komplente instalacije struje i vode kao i nove instalacije grijanja gdje je napravljeno novo etažno grijanje na struju (termo blok). Zamjenjena je nova unutrašnja stolarija, potpuno renovirani kupatilo i wc, zidovi, podovi, nova ulazna protivprovlana vrata a stan je i dvostrano orijentisan.

Stan posjeduje i ugradbene plakare u zidu koji su obnovljeni a koju pruzaju jako velik prostor za ostavljanje stvari.

Stan ima odličan raspored i jako je komforan da bez problema može da živi veća porodica. Vlasnička dokumentacija je uredna i odmah prevodiva, cijena stana će biti u skladu sa dogovorom!

Prodajem kuću u Bihaću Klokot

Prodajem kuću u Bihaću Klokot

3. Septembra 2018. u

Prodajem kuću u predgrađu Bihaća koja se nalazi u naselju Klokot, na veoma mirnoj lokaciji ugodnoj za stanovanje koja je od grada udaljena svega cca 7 km.

Predemet prodaje jeste kuća prizemnica koja se nalazi na zemljišnoj parceli površine 1.843m² a izgrađena je 1977.godine. Dimenzije kuće iznose 8,50 x 8,50m a sastoji se od dvije sobe, kuhinje, dnevnog boravka, hodnika, špajze, kupatila i verande.

Kuća posjeduje priključke struje i vode a grijanje je na drva. Iza kuće se nalaze garaža i štala dimenzija 8 x 5 m koje su pod pločom. Cjelokupna parcela  je ograđena a sa prednje strane do ulaza je ograda i kapija.

Kuća nije renovirana tako da je budućem kupcu ostavljena mogućnost da je uredi po vlastitom ukusu. Ako tražite mirnu lokaciju za stanovanje sa pristupačnom cijenom i dosta zemljišta onda je ovo ponuda za Vas.

Prodajem stan u Sarajevu Jukićeva

Prodajem stan u Sarajevu Jukićeva

31. Avgusta 2018. u

Prodajem stan u Sarajevu koji se nalazi u općini Centar, lokacija Bare u ulici Jukićeva (tri nebodera). Stan se nalazi na jako dobroj lokaciji a u neposrednoj blizini se nalaze i svi ostali sadržaji neophodni za stanovanje.

Predmet prodaje jeste dvosoban stan površine 53 m2 plus dva balkona. Nakon renoviranja i adaptacije gdje su balkoni pretvoreni u stambeni dio tom prilikom se je dobio trosoban stan povrsine 68 m2. Stan se nalazi na 2. spratu a sastoji se od ulaznog hodnika, kupatila sa wc-om, dnevnog boravka ispred kojeg je bio veliki balkon a sada je od tog balkona i dijela dnevnog boravka urađena jedna soba koja je odvojena staklenom plohom zatim kuhinja sa trpezarijom i spavaća soba.

Stan je kompletno renoviran a tom prilikom su zamjenje sve instalacije (voda, struja, grijanje), podne obloga je lamelni parket, vanjska stolatija PVC višekomorna stolarija (proizvođač “SAPLAT”), ulazna vrata blindo – protivprovalna.

Uz stan se prodaje i garaža montažna betonska dimenzija 3×6 m, povrsine 18 m2, koja nije još uknjižena ali su stanari pokrenuli proceduru za legalizaciju istih.Stan je kompletno namjesten i postoji mogućnost dogovora za namještaj ako to kupcu odgovara.

Vlasnička dokumentacija je uredna i odmah prevodiva na budućeg kupca a cijena stana sa garažom iznosi 130.000,00 KM!

Prodajem stan u Vogošći Igmanska

Prodajem stan u Vogošći Igmanska

31. Avgusta 2018. u

Prodajem stan u Vogosći koji se nalazi u ulici Igmanska na jako dobroj lokaciji. U neposrendoj blizini se nalaze svi sadržaji neophodni za stanovanje kao i gradski prevoz. Stan je idealan za starije osobe zbog spratnosti, zgrada i okolina imaju dosta zelenila.

Predmet prodaje jeste dvosoban povrsine 48 m2 koji se nalazi u visokom prizemlju. Sastoji se od ulaznog hodnika, ostave, kupatila sa wc-om, dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom i spavaće sobe.

U stanu je započeto renoviranje a potrebno je još uraditi novi estrih  u sobama a ostalo ostaje po željama novog vlasnika. Vanjska stolarija je drvena, grijanje na plin (plinske peci).

Vlasnička dokumentacija je uredna i odmah prevodiva na budućeg kupca a cijea stana iznosi 1.100 KM/m2 odnosno 52.800,00 KM!

Prodajem ili mjenjam stan u Sarajevu Branilaca Sarajeva

Prodajem ili mjenjam stan u Sarajevu Branilaca Sarajeva

30. Avgusta 2018. u

Prodajem ili mjenjam stan u Sarajevu koji se nalazi u općini Centar u u ulici Branilaca Sarajeva, preko puta Suda a takođe u neposrednoj blizini Narodnog pozorista, BBI centra…

Predmet prodaje jeste stan površine 82 m2 plus terasa a nalazi se na 5. spratu u zgradi bez lifta. Po strukturi je trosoban stan a sam stan je dosta svjetao i osunčan, bez kosina sa  primarnom orjentacijom jug-istok a stan je adaptiran prije desetak godina.

Stan se sastoji od ulaznog hodnika, kuhinje sa trpezarijom, dnevnog boravka i velike spavaće sobe, kupatila sa wc-om a na Istočnoj strani stana je manja spavaca soba – dječija soba sa izlaskom na terasu koja je većim dijelom nadkrivena i ima otvoreni pogled na glavnu komunikaciju i prema Trebeviću.

Uz stan ima i ostava, kotlovnica kao i izlaz na tavanski dio stana. Stan je klimatiziran ( dnevni boravak) a grijanje je etažno na plin.

Postoji interes stanara da se ugradi i lift za kojeg imaju sve tehničke mogućnosti. Kada je u pitanju zamjena ona može za manji dvosoban stan na lokacijama Novo sarajevo (Aleja lipa, Envera Šehovića, Paromlinska…) uz dogovore i doplatu.

Cijena stana iznosi 2.300,00 KM/m2 u opciji prodaje a kada je u pitanju zamjena onda je to stvar međusobnog dogovora. Vlasnička dokumentacija je uredna i odmah prevodiva na budućeg kupca!

Prodajem zemljište u Istočnom Sarajevu Gornji Miljevići

Prodajem zemljište u Istočnom Sarajevu Gornji Miljevići

30. Avgusta 2018. u

Prodajem zemljište u Istočnom Sarajevu koje se nalalazi na lokaciji Gornji Miljevići, na samoj raskrsnici puteva za Trebevic i Petroviće. Parcela se nalazi na lijevoj strani puta u nagibu, sa dosta sunca i lijepim pogledom na grad Sarajevo.

Predmet prodaje jeste zemljište površine 5.495 m2 odnosno livada sa zasadima starog autohtonog voća (Jabuka, Kruška, Šljiva ….). Zemljište je na pocetku asfaltnog puta prema Petrovićima, ogradjeno sa svih strana i pravnilnog oblika a od infrastrukture ima ulična rasvjeta, gradski vodovod…

Vlasnisčka dokumentacija je uredna i odmah prevodiva, cijena zemljišta iznosi 10,00 KM/m2 odnosno 54.950,00 KM!

Prodajem zemljište u Bihaću Ceravci Humci

Prodajem zemljište u Bihaću Ceravci Humci

28. Avgusta 2018. u

Prodajem zemljište u Bihaću koje se nalazi na jako mirnoj, za stanovanje odličnoj lokaciji, u naselju Ceravci – Humci u ulici Bosanskih šehida. Zemljište se nalazi u neporednoj blizini „Parket centra – Inter panel“, gradske zaobilaznice, TC „Bingo“ i „Fis“.

Predmet prodaje jeste zemljište ukupne površine 600 m2 a dimenzije parcele iznose 35 x 17 metara. Zemljište je pravilnog pravougaonog oblika i nalazi se i direktno izlazi na asfaltni put sa kojeg ima i prilaz. Parcela je kompletno ograđena i trenutno zasađena sa malinama a na parceli se nalazi priključak vode i oborinskih voda. Na parceli je dozvoljena gradnja.

Vlasnička dokumentacija je uredna i odmah prevodiva na budućeg kupca a cijena zemljišta iznosi 55.000,00 KM!

Prodajem dvosoban stan u Bihaću Ozimice I

Prodajem dvosoban stan u Bihaću Ozimice I

14. Avgusta 2018. u

Prodajem stan u Bihaću koji se nalazi u naselju Ozimice I. Stan se nalazi na jako dobroj lokaciji a u neposrednoj blizini se nalaze i svi ostali sadržaji neophodni za stanovanje.

Predmet prodaje jeste dvosoban stan, površine 61 m2 koji se nalazi na petom spratu. Sastoji se od ulaznog hodnika, trpezarije, kuhinje, komfornog dnevnog boravka, degažmana, kupatila sa wc-om i spavaće sobe.

Stan je nedavno kompletno renoviran a tom priliko su rađene nova vanjska PVC stolarija, nova unutrašnja bijela stolarija, nove instalacije struje i vode kao i potpuno nove instalacije grijanja sa potpuno novom peći na pelet i radijatorima, nove podne obloge od visokokvalitetnog laminata, spušteni stropovi u cjelom stanu sa Led rasvjetom…

Vlasnička dokumentacija je uredna i odmah prevodiva na budućeg kupca, cijena stana će biti u skladu sa dogovorom!

Prodajem kuću u Sarajevu Otes Mliništa

Prodajem kuću u Sarajevu Otes Mliništa

30. Jula 2018. u

Prodajem kuću u Sarajevu koja se nalazi u naselju Otes u ulici Mliništa. Kuća se nalazi na jako lijpoj i mirnoj lokaciji uz koju se nalaze i svi ostali sadržaji neophodni za stanovanje.

Predmet prodaje jeste kuća, dimenzija 9 x 9 metara spratnosti P+1 koja se nalazi na zemljišnoj parceli ukupne površine 867 m2. Uz kuću se nalazi i drugi objekat tipa radione dimenzija 10 x 12 metara.

Prizemlju kuće se sastoji od ulaznog hodnika, dvije sobe, dnevnog boravka, kuhinje, kupatila sa wc-om. Na spratu se nalazi dnevni boravaka sa izlazom na terasu, dvije sobe, kuhinja, kupatilo sa wc-om.

Kuća je izgrađena u periodu 1999-2006 godina od čvrstih i kvalitetnih materijala. Grijanje u objektu je na plin a ostatak parcele je jako lijepo uređen i zasađen raznim voćem.

Vlasnička dokumentacija je uredna i odmah prevodiva na budućeg kupca, cijena kuće iznosi 280.000,00 KM!

© Copyright 2016
Cicko d.o.o. Limousine mieten Umzug Wien