Need expert advice? Call us now - 555 555 555
Prodajem kuću u Bihaću Dr. Irfana Ljubijankića

Prodajem kuću u Bihaću Dr. Irfana Ljubijankića

28. Juna 2017. u

Prodajem kuću u Bihaću koja se nalazi u ulici Dr. Irfana Ljubijankića. Kuća se nalazi na jako atraktivnoj lokacija a u neposrednoj blizini se nalazi hotel „Emporium“, benzinska pumpa „Gazprom“ kao i svi ostali sadržaji neophodni za stanovanje.

Kuća se nalazi na zemljišnoj parceli površine 440 m2 a dimnezije kuće iznose 10 x 8 metara spratnosti prizemlje i potkrovlje. Uz kuću se nalaze i dva pomoćna objekta i to:

  • Ljetna kuhinja dimenzija 5 x 3 metra . prizemni objekat čvrste gradnje
  • Garaža dimenzija 5 x 5 metara

Prilaz kući je direktno sa glavne ceste a sama parcela je pravilnog kvadratnog oblika koja ima izaz na glavnu cestu u širini od cca 18 metara.  Cjelokupna parcela je ograđena i lijepo uređena sa cvijećem sa jedne i zaadima voća sa druge strane.  Kuća posjeduje sve priključke komunalne infrastrukture.

Vlasnička dokumentacija je uredna i odmah prevodiva, cijena će biti u skladu sa dogovorom!

Prodajem ili mjenjam kuću u Bihaću Nova četvrt

Prodajem ili mjenjam kuću u Bihaću Nova četvrt

21. Juna 2017. u

Prodajem ili mjenjam kuću u Bihaću koja se nalazi na jako atraktivnoj lokaciji u naselju Nova četvrt u ulici Mehmeda Fazlića. Kuća se nalazi na jako mirnoj i za stanovanje ugodnoj lokaciji bez gradske buke a ipak od centra grada udaljena svega 5-10 minuta laganog hoda.

Kuća se nalazi na zemljišnoj parceli površine 363 m2 a dimenzije kuće iznose 10,5 x 8,5 metara spratnosti podrum, prizemlje i potkrovlje. U podrumu kuće se nalaze dvije prostorije koje služe kao ostave i kotlovnica u kojoj se nalazi peć na kruto gorivo. Prizemlje kuće se sastoji od hodnika, kupatila sa wc-om, kuhinje i trpezarije iz koje se izlazi na vanjsku terasu zatim dnevni boravak i jedna spavaća soba. Potkrovlje kuće se sastoji od stepeništa, hodnika, kupatila i wc-a, tri spavaće sobe i garderobera.

Uz kuću se nalazi i garaža dimenzija 5 x 3 metra sa rolo vratima.

Kuća je u jako dobrom stanju i kompletno renovirana gdje je urađena nova vanjska termo fasada, centralno grijanje, nova vanjska stolarija, podne obloge od visokokvalitetnog parketa … Kuća takođe posjeduje i sve priključke komunalne infrastrukture (struja, voda, kanalizacija, internet, Catv…).

Cjelokupna parcela je kompletno ograđena i jako lijepo uređena. Dvorište kuće je popločano sa kamenom gdje su urađene i staze a ostali dio je jako lijepo uređen sa čempresima i ostalim ukrasnim biljem.

Vlasnička dokumentacija je uredna i odmah prevodiva a postoji i opcija zamjene za stan ili kuću u Sarajevu.

Prodajem ili mjenjam zemljište u Bihaću Papari SNIŽENA CIJENA

Prodajem ili mjenjam zemljište u Bihaću Papari SNIŽENA CIJENA

20. Juna 2017. u

Prodajem ili mjenjam zemljište – poslovnu lokaciju koja se nalazi u predgradju Bihaća u naselju Papari – Jasika udaljenu od GP Izačić cca 7 km.

Radi se o zemljistu površine 8.500 m2 na kojem je planirana da se napravi poslovna hala dimenzija 12,20 x 21,40 + 4,90 x 6,20 m i portirnica 4,00 x 6,00 m, spratnosti prizemlje.

Za ovu poslovnu halu postoji sva potreban dokumentacija i to projekat, urbanisticka dozvola, gradjevinska dozvola a na lokaciji imaju i priključci struje, vode, telefona…

Veci dio parcele je tamponiran, i vršen je iskop. Do lokacije ima i pristupni put. Vlasnicka dokumentacija je uredna i odmah prevodiva a postoji i mogućnost zamjene zemljišta za stan ili kuću u Bihaću.

Cijena zemljišta je dodatno snižena i sad iznosi 13 KM/m2 odnosno 110.500,00 KM!

Prodajem zemljište u Sarajevu Poljine

Prodajem zemljište u Sarajevu Poljine

12. Juna 2017. u

Prodajem zemljište u Sarajevu na vrlo atraktivnoj lokaciji sa otvorenim pogledom na grad. Zemljište se nalazi na lokaciji Gornji Kromolj – Poljine a prilaz zemljištu je sa afaltnog puta.

Predmet prodaje jeste parcela površine 8.400 m2 koja je u blagom nagibu, sunčana i južna strana. Na zemljištu se nalaze dugogodišnji zasadi raznog voća a dominira šljiva. Zemljište je pravilnog oblika, pogodno za izgradnju kao i parcelisanje. Na ovoj lokaciji postoji Idejni projekat za naselje individualnog stanovanja tipa urbanih vila.

Na lokaciji postoji sva infrastruktura kao i prizemni objekat. Vlasnicka dokumentacija uredna, cijena zemljišta će biti u skladu sa dogovorom!

 

Prodajem trosoban stan u Sarajevu Obala Kulina Bana

Prodajem trosoban stan u Sarajevu Obala Kulina Bana

12. Juna 2017. u

Prodajem stan u Sarajevu na veoma atraktivnoj lokaciji “Principov most” u ulici Obala Kulina Bana, općina Stari grad. Stan je dvostrano orijentisan (Sjever – Jug), sunčan i prozračan. Ima otvoreni pogled na most i park.

Površina stana iznosi 74 m2 plus 2 balkona, nalazi se na prvom spratu a po strukturi je trosoban stan. Sastoji se od ulaznog hodnika, dnevnog boravka, spavaće sobe sa izlaskom na balkon, kupatilo sa WC-om zatim druga veća spavaća soba i izlazak na veći balkon koji gleda na dvorište zgrade te kuhinja sa trpezarijom i ostavom.

Stan je kompletno i detaljno renoviran a tom prilikom su rađene kompletne elektro instalacije, instalcije grijanja, vodovoda i kanalizacije. Zamjenjena je i nova vanjska PVC stolarija sa troslojnim staklom te nova unutrašnja drvena stolaria a takođe i nova ulazna blindo vrata.

Stan je i lijepo namjesten pa se kao takav i prodaje ako to kupcu odgovara. Vlasnička dokumentacija je uredna i odmah prevodiva na budućeg kupca a stan nije opterećen nikakvim upisima. Cijena stana iznosi 130.000,00 €!

Prodajem kuću i zemljište u Sarajevu Rječica

Prodajem kuću i zemljište u Sarajevu Rječica

9. Juna 2017. u

Prodajem zemljište sa manjom kućom u Sarajevu koja se nalazi na lokaciji Rječica u ulici Paljevska između puta i potoka „Rječica“. Zemljište se sastoji od dvije međusobno povezane parcele  koje čine jednu cjelinu.

Prva parcela ima površinu od 1.555 m2 a druga 281 m2. Na predmetnom zemljištu su dugogogodišnji zasadi raznog voća (jabuka, šljiva, kruška ,trešnja, kajsija itd…). Na zemljištu je takođe izgrađena manja kuća i ljetna kuhinja koje nisu uknjižene a uslovne su za život. Kuća posjeduje sve priključke komunalne infrastrukture a prilaz na imanje je direktno sa asfalta.

Vlasnička dokumentacija je uredna, cijena imaja iznosi 100.000,00 KM!

Prodajem ili mjenjam kuću u Bihaću Ceravačka brda

Prodajem ili mjenjam kuću u Bihaću Ceravačka brda

6. Juna 2017. u

Prodajem ili mjenjam kuću, poslovno-stambeni objekat, u Bihaću koja se nalazi u ulici Ceravčka brda. Kuća se nalazi na jako atraktivnoj lokaciji u nepsorednoj blizini Kantonale bolnice Dr. Irfan Ljubijankić a u neposrednoj blizini se nalaze i svi ostali sadržaji neophodni za stanovanje.

Kuća se nalazi na zemljišnoj parceli ukupne površine 1.689 m2 a dimenzije objekta iznose 9,80 x 12,20 + 2,40 x 5,20 m spratnosti prizemlje i sprat.

U prizemlju objekta se nalaze dva zasebna poslovna prostora i to jedan površine 74,10 m2 i drugi površine 22,70 m2. Oba poslovna prostora imaju Upotrebne dozvole. Na spratu kuće se nalazi stambeni prostor koji se sastoji od stepeništa, hodnika, dvije spavaće i velikog dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom iz kojih se izlazi na dva balkona.

Kuća je izgrađena 2002. godine od ćvrstih i kvalitetnih materijala gdje je vanjska stolarija PVC, unutrašnja drvena, podne obloge laminat i keramika, vanjska termo fasada…

Vlasnička dokumentacija je uredna i odmah prevodiva i gruntovno i katastarski. Objekat posjeduje Građevinsku dozvolu i Upotrebnu dozvolu.

Cijena kuće iznosi 170.000,00 Euro!

Prodajem zemljište u Visokom Čekrčići

Prodajem zemljište u Visokom Čekrčići

1. Juna 2017. u

Prodajem poljoprivredno zemljište u Visokom koje se nalazi na lokaciji Čekrčići. Radi se o zemljištu površine 12.551 m2 a sama parcela ja pravilnog pravougaonog oblika.

Prilaz zemljištu je direktno sa puta a do zemljiša se može pristupiti i iz dva pravca Ljubnići i Čekrčići. Struktura zemljišta je takva da je prevladava ravnica u dijelu cca 80 %. Na zemljištu se nalaze i zasadi Oraha od 195 sadnica. Uz zemljište se prolazi struja i plin.

Vlasnička dokumentacija je uredna, cijena zemljišta iznosi 210.000,00 KM!

Prodajem stan u Sarajevu Tepabašina

Prodajem stan u Sarajevu Tepabašina

1. Juna 2017. u

Prodajem stan u Sarajevu koji se nalazi na lokaciji opštine Centar u ulici Tepabašina.  Stan se nalazi na dobroj lokaciji sa svim neophodnim sadržajima za stanovanje.

Predmet prodaje jeste stan površine 92 m2 koji se nalazi na četvrtom spratu (zgrada nema lifta), po strukturi trosoban stan. Sastoji se od ulaznog hodnika, dnevnog boravka i trpezarije sa izlazom na balkon, kuhinje sa izlazom na manji balkon, kupatila sa wc-om, dvije spavaće sobe. Iznad stan se nalazi uređen tavanski prosto površine cca 30 m2 sa stepenicama na izvlačenje.

Stan je u izvornom stanju ali jako dobro održavan. Grijanje je etažno na plin a stan posjeduje i parking mjesto.

Vlasnička dokumentacija je uredna, cijena stana će biti u skladu sa dogovorom!

Prodajem imanje u Ilijašu uz rijeku Bosnu

Prodajem imanje u Ilijašu uz rijeku Bosnu

1. Juna 2017. u

Prodajem atraktivno imanje koje se nalazi uz rijeku Bosnu na lokaciji Ilijaša. Radi se o imanju ukupne površine 6.000 m2 a širina imanja na rijeci je cca 35 do 38 metara a sama parcela je pravougaonog oblika. Na imanju se nalazi kuća sa pomoćnim objektima čije su dimenzije 9 x 9 m, spratnost P+S. Kuća je starije gradnje a zemljište je izuzetno plodno, kultivisano sa zasadima raznog voća i povrća a takođe pogodno za navodnjavanje. Imanje se proteže od rijeke Bosne do Željezničke pruge.

Vlasnička dokumentacija je uredna, cijena imanja će biti u skladu sa dogovorom!

Prodajem imanje Ilijaš Srednje selo

Prodajem imanje Ilijaš Srednje selo

30. Maja 2017. u

Prodajem imanje, kuću i zemljište koje se nalazi u Ilijašu u na lokaciji Srednje selo. Imanje se nalazi u prelijepom prirodnom ambijentu Srednjeg sela.

Radi se o zemljištu ukupne površine 26.015 m2 na kojem se nalazi kuća dimnezija 10 x 9 metara spratnosti P+S izgrađena 1984. godine. Uz kuću se nalazi i pomoćni objekat tipa štale dimenzija 12 x 7 metara.

Vlasnička dokumentacija je uredna, cijena po dogovoru!

Prodajem zemljište u Ilijašu Sovrle

Prodajem zemljište u Ilijašu Sovrle

30. Maja 2017. u

Prodajem zemljište koje se nalazi na lokaciji Podlugovi, zaseok Sovrle na putu Ilijaš- Breza preko puta Ininog terminala. Sam teren, zemljiste je izuzetno ravno sa blagim strminama a po strukturi je livada i manji dio voćnjak.

Predmet prodaje je zemljište ukupne površine cca 42.000 m2 a samo zemljište ima prilaz sa  dvije strane. Vlasnička dokumentacija je uredna, cijena zemljišta iznosi 30 KM/m2!

© Copyright 2016
Cicko d.o.o. Limousine mieten Umzug Wien