Need expert advice? Call us now - 555 555 555
Prodajem kuću u Sarajevu Briješće Ramiza Velića

Prodajem kuću u Sarajevu Briješće Ramiza Velića

13. Novembra 2018. u

Prodajem kucu u Sarajevu koja se nalazi u naselju Briješće u ulici profesora doktora Ramiza Velića  na granici sa naseljem Rajlovac, Opština Novi Grad Sarajevo.

Kuca se nalazi na zemljišnoj parceli površine 665 m2, pravouglog je oblika i čitavom dužinom je na asfaltnom putu. Dimenzije kuće iznose 16,5 x 10,5 metara, spratnosti prizemlje, sprat i potkrovlje.

Objekat je novije gradnje i započet je 2015. godine i rađen je u skladu sa tehničkom dokumetacijom. U prizemlju objekta se nalazi  poslovni prostor visine 3,5 metra, kotlovnica i kancelarije a trenutno je u funkciji radionice uslužne djelatnosti. Sprat je kompletno završen  i useljen i živi se u njemu. Potkrovlje objekta  ima zaseban ulaz i u sistemu je „roh-bau“ i može se prilagoditi konačnoj namjeni korisnika. Uz ulaz kuće planirana je prema projektu i garaža za koju su stvoreni preduslovi i ona je uslov za tehnički prijem objekta. Fasada na kući je termo ugradbena sa grafitnim stiroporom a završni sloj je fasada Baumit. Grijanje objekta je urađeno preko kotlovnice koja je prilagođena na čvrsto gorivo i pelet.

Kuća se može prometovati u ovakvom stanju uz potrebnu tehničku dokumentaciju ili da se završi tehnički prijem objekta i uknjižba. Kuća posjeduje Urbanstičku dozvolu, Gađevinsku dozvolu i u toku su pripreme za tehnički prijem objekta.

Prodajem zemljište u Bihaću Vinica

Prodajem zemljište u Bihaću Vinica

12. Novembra 2018. u

Prodajem zemljište u Bihaću koje se nalazi u naselju Vinica u ulici Vinička. Zemljište se nalazi na jakoi mirnoj lokaciji u samom naselju u neposrednoj blizini „Bihaćke pivovare“.

Predmet prodaje jeste zemljište ukupne površine 9.900 m2 koje se nalazi direktno uz glavnu pristupnu cestu u naselju i na koje ima izlaz – prilaz u širini od cca 110 – 120 metara. Zemljište je pravilnog kvadratnog oblika, ravno te je pogodno za izgradnju nekog poslovnog kompleksa kao i za eventualnu parcelaciju i prodaju parcela. Na zemljištu se nalazi i stara kuća i temelji za novi objekat , dimenzija 15,5 x 10,90 metara plus pomoćni objekat 7,5 x5 metara. Na zemljištu se nalaze priključci struje i vode a takođe posjedujemo i Građevinsku dozvolu za novu kuću i pomoćni objekat.

Vlasnička dokumentacija je uredna i odmah prevodiva na budućeg kupca a cijena zemljišta iznosi 30 KM/m2 s tim da bi se o istoj moglo još razgovarati.

Prodajem dvosoban stan u Sarajevu Alipašino polje

Prodajem dvosoban stan u Sarajevu Alipašino polje

8. Novembra 2018. u

Prodajem stan u Sarajevu koji se nalazi na u naselju Alipašino polje „C“ faza . Stan se nalazi na jako dobroj lokaciji koja je komunikacijski odlično povezana gradskim saobraćajem a u neposrednoj blizini se nalaze i svi ostali sadržaji neophodni za stanovanje.

Predmet prodaje jeste dvosoban stan koji se nalazi na trinaestom spratu (zgrada ima 16 spratova i dva lifta) zgrade a površina stana iznosi 54 m2 plus 4 m2 balkon. Sastoji se od ulaznog hodnika, spavaće sobe, dnevnog boravka, kuhinje, kupatila i wc-a,degažmana i balkona. Stan je potpuno renoviran 2018. godine a tom prilikom je zamjenjena nova vanjska PVC stolarija, nova unutrašnja drvena stolarija, blindo protivprovalna vrata, nove instalacije, kvalitetna keramika a grijanje u stanu je centralno gradsko…Minimalnim ulaganjem moguće je dobiti još jednu sobu.

Vlasnička dokumentacija je uredna i odmah prevodiva, cijena stana iznosi 108.000,00 KM s tim da se stan prodaje namješten.

Prodajem kuću u Bihaću Repušine

Prodajem kuću u Bihaću Repušine

1. Novembra 2018. u

Prodajem kuću, stambeno-poslovni objekat, u Bihaću koji se nalazi na odličnoj lokaciji u naselju Repušine u ulici Mehmeda Šaćira Kurtćehajića. Kuća se nalazi na odličnoj lokaciji za stanovanje, izolirana u odnosu na obližnju magistralnu cestu te da uz ostale sadržaje neophodne za stanovanje daje mogućnost ugodnog stanovanja.

Predmet prodaje jeste kuća, stambeno-poslovni objekat, dimenzija 8,80 x 11,20 + 3,77 x 13,21 + 2,05 x 5,40 metara spratnosti prizemlje, sprat i potkrovlje a koja se nalazi na građevinskom zemljištu ukupne površine 819 m2. Kuća posjeduje preko 10 soba, 4 mokra čvora, dvije kuhije, dvije terase, dva balkona, garažu…. Ukupna netto korisna površina kuće iznosi 402 m2.

Cjelokupna parcela je kompletno ograđena i jako lijepo uređena. Na ulazu u dvorište nalaze se dvije velike kolske kapije od kovane ograde na daljinsko otvaranje i zatvaranje, prednji dio dvorišta je asfaltiran a drugi dio je sa uređenim travnjakom i ostalom hortikulturom gdje se i nalazi jedan šedrvan (hladnjak) sa stolom za odmor. Kuća posjeduje i centralno grijanje na lož ulje i na drva tako se može kombinirati.

Ovo je zaista kuća koja je izgrađena od najkvalitetnijih materijala sa pažnjom prema svim detaljima te je idealna za one koji žele da uživaju u komforu. Cijena kuće biti u skladu sa dogovorom između zainteresiranih strana.

Prodajem kuću na moru otok Pag

Prodajem kuću na moru otok Pag

23. Oktobra 2018. u

Prodajem kuću sa okućnicom koja se nalazi u Republici Hrvatskoj na otoku Pag. Sama kuća je smještena na odličnoj lokaciji u mirnom dijelu Grada Paga, od mora udaljena svega 140 metara odnosno u blizini gradske plaže a u neposrednoj blizini se nalaze i svi ostali sadržaji neophodni za stanovanje.

Predmet prodaje jeste kuća sa garažom koja se nalazi na zemljišnoj parceli ukupne površine 211 m2 a površina stambenog prostora u samoj kući iznosi 193 m2. Kuća se sastoji od suterena, viskog prizemlja i tavanskog prostora.  Radi se o objektu koji posjeduje tri spvaće sobe, balkon i terasa sa pogledom na more, dva kupatila, garažu te još dodatne prostorije. Kompletna parcela je ograđena i jako lijepo uređena sa ukrasnim biljem a sam objekat posjeduje i sve priključke komunalne infrastrukture.

Vlasnička i građevinska dokumentacija od navedene nekretnine su uredni i odmah prevodivi na budućeg kupca a cijena nekretnine iznosi 140.000,00 Euro!

Prodajem jednoiposoban stan u Bihaću Ozimice I

Prodajem jednoiposoban stan u Bihaću Ozimice I

21. Oktobra 2018. u

Prodajem jednoiposoban stan u Bihaću koji se nalazi na odličnoj lokaciji u naselju Ozimice I u ulici Bužimska. Stan se nalazi na odličnoj lokaciji u centru grada a u neposrednoj blizini se nalaze i svi ostali sadržaji neophodni za stanovanje.

Predmet prodaje jeste jednoiposoban stan površine 38 m2 koji se nalazi u na trećem spratu zgrade. Stan se sastoji od ulaznog hodnika, kuhinje, kupatila i wc-a, komfornog dnevnog boravka sa izlazom na balkon i još jedne spavaće sobe kao i šupe koja se nalazi u prizemlju zgrade.

Stan je nedavno kompletno renoviran a tom prilikom je zamjenjena nova vanjska PVC višekomorna stolarija, nove instalacije struje i vode kao i potpuno nove instalcije etažnog grijanja na struju sa sistemom termo blok sa novim radijatorima, nove podne obloge od viokokvalitetnog laminata kao i novo gletovani zidovi…

Vlasnička dokumentacija je uredna i odmah prevodiva na budućeg kupca, cijena stana iznosi 70.000,00 KM!

Prodajem stan sa garažom u Sarajevu Tuzlanska

Prodajem stan sa garažom u Sarajevu Tuzlanska

16. Oktobra 2018. u

Prodajem namješten stan sa garazom u Sarajevu koji se nalazi na lokaciji Buća Potok u ulici  Tuzlanska. Radi se o jako lijepo, za stanovanje ugodnoj lokaciji, koja je vezana za naselja Čengić Vilu i Otoku u neposrednoj blizini kružnog toka a takođe u neposrednoj blizini se nalazi i gradski prevoz  autobus i nešto dalje tramvaj. A uz samu zgradu se nalaze i ostali sadržaji za ugodno stanovanje kao što su osnovna škola, supermarketi, ugostiteljski objekti…

Predmet prodaje je dvosoban stan  (zgrade Tibra), površine 64 m2,  sa velikom zatvorenom lođom ispred dnevnog boravka i spavace sobe. Stan je dosta komforan, nalazi se na drugom spratu, orjentacija Istok a sastoji se od predsoblja, kupatila sa wc-om, dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom i izlazom za zatvorenu lođu koja je dodatno zatvorena zatim hodnik duž kojeg su ugradbeni plakari te spavaće sobe i ostave.

Stan je kompletno namješten sa vrlo kvalitetnim namještajem sve po mjeri, vrlo malo korišten, dobro očuvan a u kupatilu je urađen novi keramički tuš i promjenjene nove slavine. Grijanje je etažno na plin a stan je dodatno klimatiziran.

Uz stan se prodaje i garaža sa uknjiženih 22 m2 (mada ima i vise), koja je dodatno rađena sa betonskom pločom koja je izdignuta iznad nivoa osnovne ploče i urađena rolo vrata.

Stan se prodaje isključivo sa namještajem i garažom a ukupna cijena iznosi 175.000,00 KM!

Prodajem dvosoban stan u Sarajevu Kranjčevićeva

Prodajem dvosoban stan u Sarajevu Kranjčevićeva

16. Oktobra 2018. u

Prodajem dvosoban stan u Sarajevu koji se nalazi na lokaciji Marijin Dvor u ulici  Kranjčevićeva. Radi se o lokaciji koja je izuzetno komunikacijski dobro povezana sa ostalim dijelovima grada, bilo tramvajem ili autobusima a u neposrednoj blizini je i Željeznička i Autobuska stanica. Sama lokacija zgrade je u lijepom okruženju, sa dosta zelenila i parkovnih povrsina a takođe u neposredoj blizini se nalaze i tržni centri Alta, Sarajevo city centar, Importane, Državna bolnica, škole, vrtić, ambasade, muzeji  kao i ostali sadrzaji potrebni za normalno življenje.

Predmet prodaje jeste dvosoban komforan stan, površine 60 m2 koji se nalazi na 5. spratu (zgrada ima 7 spratova) a orjentacija stan je Jug, jako sunčan i osvjetljen stan. Sastoji se od ulaznog hodnika-predsoblja, kupatila sa wc-om, spavaće sobe (desna strana), kuhinje, dnevnog boravka sa trpezarijom i izlazom na lođu ( lijeva strana stana).

Stan je u relativno dobrom stanju, dobro održavan, djelimično renoviran, kompletno je uradjeno kupatilo i wc-e, ulazni hodnik i parket u dnevnom boravku a nije urađena vanjska stolarija i spavaća soba. Grijanje je centralno toplane a stan je dodatno i klimatiziran.

Vlasnička dokumentacija je uredna i odmah prevodiva na budućeg kupca a cijena stana će biti u skladu sa dogovorom između zainteresiranih strana.

Prodajem garsonjeru u Sarajevu u izgradnji Bulevar Meše Selimovića

Prodajem garsonjeru u Sarajevu u izgradnji Bulevar Meše Selimovića

15. Oktobra 2018. u

Prodajem garsonjeru u Sarajevu u izgradnji koja se nalazi u stambeno-poslovnom objektu Kula a koji se nalazi u ulici Bulevar Meše Selimovića do broja 28 u naselju Otoka u općini Novi grad.

Predmet prodaje jeste Garsonjera koja se nalazi na 3. Spratu zgrade, površine 35,26 m2. Buduća garsonjera će se sastojati od ulaznog hodnika, kuhinje, dnevnog boravka sa trpezarijom, kupatila i wc-a i lođe.

 Karakteristike budućeg objekta i način i stil gradnje su sledeći:

 • Objekat posjeduje dva lifta nosivosti 1000 i 825 kg
 • Za parkiranje osobnih vozila u postojećoj garaži obezbijeđen dovoljan broj parkirnih mjesta
 • Projektovane površine stambenih jedinica su različite veličine od 35, 50, 55, 69 i 126 m/2.
 • Svi nosivi zidani fasadni zidovi su od opekarskih proizvoda debljine 25 i 30cm. Svi pregradni zidovi u stanu su nenosivi od opekarskih proizvoda i debljine su 12cm.
 • Fasada objekta je kombinacija termo i aluminijske
 • Stubiše obloženo kamenom poliranim granitnim pločama
 • Vanjski otvori su PVC stolarija od šestokomornih profila, sa troslojnim termoizolacionim staklom i prvoklasnim okovom, a i snabdjeveni su vanjskom eslinger roletnom
 • Unutrašnja stolarija je predviđena projektom da bude drvena bojena bijelom bojom
 • Ulazna vrata su protuprovalana i sa obaveznim atestom
 • Podne i zidne obloge su, zavisno od namjene prostorije, od parketa ili keramičkih pločica visokog kvaliteta, a zidovi obojeni bijelom bojom. Keramika po izboru kupca.
 • Stanovi su opremljeni instalacijama slabe i jake stuje, a svaka prostorija sa propisanim brojem utičnica,prekidača i izvoda za svijetleća tijela. Izrađene instalacije za telefon ,zvono ,interfon ,internet ,kablovsku tv. U kupatilu električni bojler od 50 l i kuhinjski protočni podpultni bojler od 10l. U kuhinji izvedeni priključci i utičnice za štednjak i frižider te potreban broj utičnica za kuhinjske aparate.
 • Instalacija vode i kanalizacije izvedena po svim važećim standardima sa vodomjerima sa daljinskim očitanjem. Od sanitarnih uređaja u kupatilu su predviđene ugradnje wc šolje sa ugradbenim vodokotlićem, umivaonika i tuš-a sa slivnom rešetkom u podu, tuš baterijom ,th slavinom na umivaonikui, slavinom za veš mašinu i staklenom pregradom-kabinom oko tuša, te svim propisanim ventilima. U kuhinji su projektovani priključci za vodu i odvodi za sudoper te mašinu za suđe. Sanitarni elementi po izboru kupca.
 • Grijanje objekta je putem KJKP „TOPLANE“. Razvod instalacije grijanja je podni sa visokvalitetnim grejnim tijelima, a svaka stambena jedinica ima svoj razdjelnik i mjerilo utroška toplotne energije. Svaka stambena jedinica je snabdjevena vanjskom i unutrašnjom klima jedinicom sa svim potrebnim priključcima i ovjesnim materijalom.

Planirani završetak radova i useljenje je predviđen za Mart 2019 godine!!!

 

 

Prodajem kuću u Sarajevu Braće Mulić

Prodajem kuću u Sarajevu Braće Mulić

15. Oktobra 2018. u

Prodajem kucu  u Sarajevu koja se nalazi na lokaciji Dobrinja C5 u ulici Brace Mulić, općina Novi grad. Kuća se nalazi uz novu brzu cestu aerodrom – kružni tok a takođe u neposredno blizini se nalazi i TC Merkator, škole obdanista, aerodrom…

Predmet prodaje jeste kuća koja se nalazi na zemljišnoj parceli povrsine  400 m2 a sama kuća ima tlocrtnu površinu 66 m2. Kuća je prizemna a ostatak parcele je dvorište-bašta. Uz kuću se nalazi i garaža sa šupom a sama kuća je starije gradnje te posjeduje sve priključke komunalne infrastrukture.

Vlasnička dokumentacija je uredna i odmah prevodiva na budućeg kupca a cijena kuće će biti u skladu sa dogovorom između zainteresiranih strana.

Prodajem trosoban stan u Sarajevu Marijin Dvor

Prodajem trosoban stan u Sarajevu Marijin Dvor

10. Oktobra 2018. u

Prodajem trosoban stan u Sarajevu koji se nalazi na lokaciji Marijin Dvor u ulici Franca Lehara. Radi se o lokaciji koja je izuzetno komunikacijski dobro povezana sa ostalim dijelovima grada, bilo tramvajem ili autobusima a u neposrednoj blizini je i Željeznička i Autobuska stanica. Sama lokacija zgrade je u lijepom okruženju, sa dosta zelenila i parkovnih povrsina a takođe u neposredoj blizini se nalaze i tržni centri Alta, Sarajevo city centar, Importane, Državna bolnica, škole, vrtić, ambasade, muzeji  kao i ostali sadrzaji potrebni za normalno življenje.

Predmet prodaje jeste stan  površine 72,43 m2 (uknjiženo) po strukturi je trosoban a nalazi se na 8.  spratu a  zgrada ima 12 spratova, dvostrano orijentisan. Sastoji se od predsoblja, wc-a, kupatilo,  prvi dio stana (Istočna orjentacija-pogled prema Uniticu) sastoji se od dnevnog boravka, kuhinje sa trpezarijom i lodje a drugi dio stana ( zapadna orjentacija-pogled prema Američkoj ambasadi) su dvije spavaće sobe od kojih veća ima izlazak na drugu lodju.

Stan je kompletno renoviran prije 5 godina a tom prilikom je zamjenjeno sve od podova, grijanja, elektro instalacija, vodovod i kanalizacija, stolarija unutrasnja i vanjska. Stolarija vanjska je PVC, višekomorni sistem sa dodatnim punjenjem stakla, na svim prozorima su i vanjske roletne  (proizvodjac Saplast), unutrasnja stolarija puno drvo, ulazna vrata blindo. Stan ima otvoreni pogled na obje strane i prema Uniticu i druga strana Američka ambasada i Pofalići.

Stan je takodje i namjesten sa potrebnim namjestajem i opremom, vrlo malo je koristen jer se u stanu ne živi pa je stan i namještaj izuzetno dobro očuvan kao da nije ni korišten.

Vlasnička dokumentacija je uredna i odmah prevodiva na budućeg kupca a cijena stana će biti u skladu sa dogovorom između zainteresiranih strana.

Prodajem kuću u Bihaću Ozimice I

Prodajem kuću u Bihaću Ozimice I

4. Oktobra 2018. u

Prodajem kuću u Bihaću koja se nalazi na najatraktivnijoj i najboljoj lokaciji u strogom centru grada u naselju Ozimice I u ulici Himze Polovine. Kuća je smještena u jako mirnoj ulici u strogom centru grada a ipak dovoljno udaljena od gradske buke i gužve gdje pruža idealne uvjete za stanovanje.

Predmet prodaje jeste kuća koja se nalazi na zemljišnoj parceli ukupne površine 1.161 m2 a dimenzije objekta iznose 15 x 12 metara spratnosti podrum, prizemlje i dva sprata. U podrumu kuće je smješten vešeraj, ostava i kotlovnica (grijanje na lož ulje). U dijelu prizemlja se nalazi garaža hol i dvije sobe a u ostalom dijelu kuće se nalazi ukupno još šest soba (dva dnevna boravka i veliki salon) kupatila, terase…

Kuća posjeduje jako veliko i komforno dvorište sa dosta intime koje je nekarakteristično za ovu lokaciju jer su sve ostale parcele od susjednih kuća bar upola manje. Zbog toga je ova kuća i lokacija prilika za one koje žele da u strogom centru grada uživaju u komforu i prilagode isti svojim potrebama.

Vlasnička i građevinska dokumentacija je uredna i odmah prevodiva na budućeg kupca, cijena nekretnine će biti u skladu sa dogovorom između zainteresiranih strana.

© Copyright 2016
Cicko d.o.o. Limousine mieten Umzug Wien