Need expert advice? Call us now - 555 555 555
Prodajem kuću u Bihaću Midžić mahala

Prodajem kuću u Bihaću Midžić mahala

17. Avgusta 2017. u

Prodajem kuću u Bihaću koja se nalazi na jednoj od najatraktivnijih lokacija u gradu u Midžić mahali. Kuća se nalazi na jako lijepoj, za stanovanje odličnoj lokaciji, u centru grada uz sve neophodne sadržaje za stanovanje.

Kuća se nalazi na zemljišnoj parceli površine 422 m2 a dimenzije kuće iznose 10 x 10 metara spratnosti prizemlje, sprat i potkrovlje. Prizemlje kuće se sastoji od ulaznog hodnika, kotlovnice i vešeraja, dnevnog boravka, kupatila i wc-a i kuhinje i trpezarije sa izlazom na vanjsku terasu. Sprat kuće se sastoji od stepeništa, dvije spavaće sobe od kojih jedna izlazi na balkon. Potkrovlje kuće se sastoji od stepeništa, kuhinje i trpezarije, velikog dnevnog boravka sa izlazom na bakon, spavaće sobe i kupatila i wc-a.

Drugi dio kuće, koji ima zaseban ulaz se sastoji od prizemlja i sprata. U prizemlju se nalazi hodnik, kupatilo i wc, kuhinja i trpezarija i soba. Sprat se sastoji od stepeništa i dvije sobe.

Kuća je kompletno renovirana 2010. godine a tom prilikom je urađena nova vanjska PVC stolarija sa roletnama, nova vanjska termo fasada (10 cm stiropor), novi krov, stepeništa u kući urađena u kamenu i keramici, nova unutrašnja drvena stolarija, nove instalacije struje i vode, novo kupatilo i wc….Kuća posjeduje i centralno grijanje na lož ulje.

Sama parcela je kompletno ograđena i jako lijepo uređena. Na ulazu u dvorište se nalazi velika ulazna kapija od kovane ograde, dvorište popločano u dijelu za parking vozila a ostalo zasađeno travom.

Vlasnička dokumentacija je uredna i odmah prevodiva, cijena kuće će biti u skladu sa dogovorom!

Iznajmljujem stan u Sarajevu Džemala Bijedića

Iznajmljujem stan u Sarajevu Džemala Bijedića

14. Avgusta 2017. u

Iznajmljujem stan u Sarajevu koji se nalazi na u ulici Džemal Bijedića. Stan se nalazi na jako atraktivnoj lokacija a u neposrednoj blizini se nalaze i svi ostali sadržaji za stanovanje.

Predmet najme jeste dvosoban stan površine 54 m2 koji se nalazi na četvrtom spratu. Stan se sastoji od ulaznog hodnika, spavaće sobe, kupatila sa wc-om, kuhinje sa trpezarijom iz kojih se izlazi na balkon i dnevnog boravka.

Stan je kompletno namješten i opremljen te posjeduje perilicu za suđe, veš mašinu, frižider… Grijanje u stanu je centralno (toplane).

Cijena mjesečnog najma iznosi 400 KM plus režije!

Prodajem vikendicu u Bihaću Lohovo Troslap

Prodajem vikendicu u Bihaću Lohovo Troslap

11. Avgusta 2017. u

Prodajem vikendicu u predgradju Bihaća koja se nalazi u naselju Lohovo, tačnija lokacija „Troslap“ udaljenoj od eko sela „Natura Art“ svega 1,5 km. Vikendica se nalazi u prelijepom prirodnom ambijentu rijeke Une i na jako mirnoj lokaciji.

Predmet prodaje jeste pripadajuće zemljište ukupne površine 612 m2 (dimenzije parcele cca 24 x 25 metara) i vikendica dimenzija 11,00 x 12,20, prizemni objekat. Vikendica se sastoji od ulaznog hodnika, dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, spavaće sobe, kupatila i wc-a i velike natkrivene terase na kojoj se nalazi pecara.

Vikendica je izgrađena od čvrstih i kvalitetnih materijala a završna obrada je termo fasada debljine 10 cm koja je obložena drvenim oblicama a lice i terasa su obložene kamenom.  Vikendica je u potpunosti završena, jako lijepo uređena i namještena.

Sam teren (parcela) ja ravan, kompletno ograđen i jako lijepo uređen. Dio zemljišta do Une je takođe uređen.

Ova lokacija je idealno mjesto za odmor bez gradske buke a ipak se nalazi u neposrednoj blizini grada kao i svi potrebnih sadržaja.

Vlasnička dokumentacija je uredna i odmah prevodiva, cijena vikendice će biti u skladu sa dogovorom!

Prodajem kuću u Bihaću Klokot

Prodajem kuću u Bihaću Klokot

10. Avgusta 2017. u

Prodajem kuću u predgrađu Bihaća koja se nalazi u naselju Klokot. Kuća se nalazi na jako lijepoj i mirnoj, za stanovanje ugodnoj lokaciji, koja je od centra grada udaljena svega cca 7 km.

Kuća se nalazi na zemljišnoj parceli površine 506 m2 a dimenzije kuće iznose 9,30 x 7,00 metara plus veranda 5,50 x 3,00 metara,  spratnosti suteren i prizemlje. U suterenu kuće se nalaze dvije ostave. Prizemlje kuće se sastoji od ulaznog hodnika, kupatila i wc-a, komfornog dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom iz kojih se izlazi na vanjsku terasu i spavaće sobe.

Uz kuću se nalazi i garaža dimenzija 6,00 x 4,00 metara. Kuća je nove gradnje, izgrađena 2014. godine a vanjska stolarija je PVC, podne obloge laminat. Cjelokupna parcela je ograđena a prilaz kući je direktno sa asfaltnog puta. Kuća posjeduje i priključke gradskog vodovoda, struje.

Vlasnička dokumetnacija je uredna i odmah prevodiva, cijena po dogovoru!

Prodajem zemljište u Cazinu Osredak

Prodajem zemljište u Cazinu Osredak

28. Jula 2017. u

Prodajem zemljište koje se nalazi na teritoriji opštine Cazin, u predgrađu Cazina na lokaciji Osredak. Zemljište se nalazi na jako mirnoj lokaciji, u prirodnom ambijentu a od Cazina udaljeno svega cca 5 km.

Predmet prodaje jeste zemljište ukupne površine 47.831 m2 koje se nalazi u jednom komadu. Tačnija lokacija i prijentacija za ovo zemljište jeste crpilište vode „Vignjevići“ od kojeg je zemljište udaljnoe svag cca 100 – 150 metara. Prilaz zemljišptu je moguć iz dva smjera, jedan preko Mihaljevca i drugi puno bolji Puškari-Ljubijnakići pa asfaltnim putem sve do crpilišta.

Sam teren je sa jedne strane ravan i pogodan za obrada a sa druge strane je strmiji teren sa šumom. Na zemljištu je nekad postojao i objekat – kuća koja je imala priključke struje i vode.

Cijena zemljišta će biti u skladu sa dogovorom!

Prodajem zemljište u Hadžićima Ušivak

Prodajem zemljište u Hadžićima Ušivak

19. Jula 2017. u

Prodajem zemljište za vikendicu koje se nalazi u Hadžićima, tačnija lokacija selo Ušivak. Zemljište je udaljeno od centra Hadzica 2.700 metara a od toga 2.000 metara je asfaltni put i oko 700 metara makadamski put koji je u dobrom stanju.

Predmetno zemljište se nalazi u naseljenom mjestu gdje već postoje objekti tipa kuća i vikendica. Površina parcele iznosi 1.000 m2,  trapezastog je oblika i pogodna je za gradnju sa blagim strminama. Zemljište je po strukturi oranica, ograđeno, cijelom jednom stranom izlazi na prilazni put a trenutno nije očišćeno, zaraslo.

U neposrednoj blizini zemljišta ima sva komunalna infrastruktura, voda , struja, put… Vlasnistvo je čisto, cijena zemljišta iznosi 15.000,00 KM!

Prodajem kuću u Bihaću Ribić

Prodajem kuću u Bihaću Ribić

18. Jula 2017. u

Prodajem kuću u Bihaću koja se nalazi u naselju Ribić u tzv. „Novom naselju“. Kuća se nalazi na jako lijepoj i mirnoj, za stanovanje ugodnoj, lokaciji a od centra grada udaljena svega 5 minuta vožnje automobilom.

Kuća se nalazi na zemljišnoj parceli površine 469 m2 a dimenzije kuće iznose 12 x 4,5 + 3,5 x 5,5 metara spratnosti prizemlje, sprat i potkrovlje. U prizemlju kuće se nalazi garaža i dvije prostorije koje nisu dovršene. Sprat kuće se sastoji od hodnika, kupatila i wc-a, kuhinje i trpezarije, dvije spavaće sobe i dnevna soba. Potkrovlje kuće se sastoji od stepeništa, kuhinje i trpezarije, spavaće sobe, dnevne sobe i kupatila i wc-a.

Kuća je u jako dobrom stanju gdje su podne obloge keramika i laminat, vanjska drvena stolarija, etažno grijanje na prvom spartu…

Cjelokupna parcela je kompletno ograđena i jako lijepo uređena sa zasađenjim voćem i ukrasnim biljem. Ulazni dio dvorisšta je popločan a sam prilaz do kuće je asfaltni put. Kuća posjeduje i dve priključke komunalne infrastrukture…

Cijena kuće će biti u skladu sa dogovorom!

Prodajem stan u Sarajevu Titova

Prodajem stan u Sarajevu Titova

18. Jula 2017. u

Prodajem dvoiposoban stan u Sarajevu koji se nalazi na vrlo atraktivnoj lokaciji u samom centru grada u ulici Maršala Tita. Stan se nalazi u zgradi tzv. “Parkuša” na jednoj od najatraktivnijih lokacija u Sarajevu odmah preko puta  “BBI” centra.

Stan se nalazi na drugom spratu, površina stana iznosi 70 m2, po strukturi je dvoiposoban stan. Sastoji se od ulaznog hodnika, kupatila i WC-a, dnevnog boravka,  velike spavaće sobe, kuhinje i još jedne manje sobe koja je sada ostavljena kao trpezarija.

Stan je kompletno renoviran, lijepo namješten i opremljen a grijanje u stanu je centralno gradsko.

Vlasnička dokumentacija je uredna i odmah prevodiva, cijena stana sa namještajem iznosi 295.000,00 KM!

Prodajem imanje u Ilijašu Stari Ilijaš

Prodajem imanje u Ilijašu Stari Ilijaš

17. Jula 2017. u

Prodajem imanje sa kućom koje se nalazi na lokaciji Stari Ilijaš. Imanje se nalazi na lokaciji Stari Ilijaš u ulici Bosanski put, udaljeno od centra Starog Ilijaša par stotina metara. Prilaz imanju je sa glavnog asfaltnog puta  dužine 200 metara.

Na imanju se nalazi kuća izgrađena 1986. godine, zidana od pune opeke, dimenzija 10 x 9 metara spratnosti podrum, prizemlje i potkrovlje. Kuća je u funkciji, do nedavno je bila useljena i posjeduje sve prikljucke komunalne infrastrukture. Uz kucu se nalaze pomoćni objekti, stara kuća, sušara i štala.

Imanje čini jedna cjelina od 9.403 m2 kojeg dijeli potok. Konfiguracija terena je blagi nagib a zemljište je kultivisano i obrađuje se.

Vlasnička dokumentacije je uredna, cijena po dogovoru!

Prodajem zemljište u Visokom Zagorice

Prodajem zemljište u Visokom Zagorice

14. Jula 2017. u

Prodajem zemljište na lokaciji Zagorice općina Visoko koje se nalazi uz neposrednu blizinu rijeke Fojnice.

Povrsina zemljišta iznosi cca 17.000 m2 i dijeli ih samo jedna parcela do rijeke koja se isto može kupiti od drugog vlasnika. Strukutura zemljišta je livada, njiva i nesto šume. Zemljište nije kultivisano i poprilicno je zaraslo od korova i rastinja a ima prilaz makadamskim putem iz samog sela.

Vlasnička dokumentacija je uredna, cijena po dogovoru!

 

Prodajem imanje u Trnovu Donja Presjenica

Prodajem imanje u Trnovu Donja Presjenica

14. Jula 2017. u

Prodajem imanje koje se nalazi u Trnovu na lokaciji Donja Presjenica. Tačnija lokacija dio Dolovi koji je udaljen iz Sarajeva cca 16 km.

Do Donje Presjenice vodi asfaltni putdo Begli ćuprije a odatle makadamski put vodi do zaseoka Dolovi u dužini od 2.800 metara. Zaseok se nalazi na nadmorskoj visini od 802 metra gdje se pružaju otvoreni pogledi na okolinu.

Predmet prodaje jeste zemljište površine cca 350.000 m2 na kojem su se nalazile kuće koje su devastirane. Zemljište se nalazi na liniji razgraničenja opština Ilidža i Trnovo.

Vlasnička dokumentacija je uredna, cijena po dogovoru!

Prodajem imanje u Visokom Zagorice

Prodajem imanje u Visokom Zagorice

14. Jula 2017. u

Prodajem imanje koje se nalazi u selu Zagorice, na pola puta Visoko – Kiseljak cca po 7 km udaljeno u oba pravca uz rijeku Fojnicu.

Predmet prodaje je imanje u selu Zagorice površine cca 130.000 m2 a sa imanja se pruža otvoreni pogled na dolinu uz rijeku Fojnicu. Prilaz do imanja je asfaltnim putem a zadnjih 200 metara je uži i strmi makadamski put. Na lokaciji su nekada bile dvije kuće koje su uknjižene a sada je urađena jedna vikendica koja ima sve priključke komunalne infrastrukture a druga kuća je devastirana i isto posjeduje sve prikljucke.

Dio imanja leži na jednom potoku koji nastaje od nekih 20 izvora u gornjem dijelu šume i to sve u krugu od cca 200 m2. Makadamski put vodi do kraja imanja gdje su izvori pitke vode i odakle počinje potok koji nikada ne presušuje.

Imanje je kultivisano, uređeno pogotovo dio oko vikendice a tu je doveden i dio potoka što čini jednu prelijepu kaskadu – vodopad  ispred same vikendice. Veći dio imanja je pod šumom gdje dominira ogrevno drvo Bukva i Grab.

Imanje se prodaje kao cjelina. Vlasništvo je čisto, cijena po dogovoru!

© Copyright 2016
Cicko d.o.o. Limousine mieten Umzug Wien