Need expert advice? Call us now - 555 555 555
Prodajem petosoban stan u Sarajevu Skenderija

Prodajem petosoban stan u Sarajevu Skenderija

6. Decembra 2017. u

Prodajem petosoban stan u Sarajevu koji se nalazi na Skenderiji  u ulici Fehima efendije Ćurčića. Stan se nalazi na odličnoj lokaciji a samo okruzenje zgrade je veoma ineresatno u kojem se nalazi  ambasada,  zgrade Evropske unije, Parlament, sportska dvorana kao i svi ostali sadržaji za normalan život prodavnice, fakulteti…

Stan se nalazi na prvom spratu a površina stana iznosi 103 m2, po strukturi je petosoban stan i dvostrano orijentisan. Stan se sastoji od: presoblja, manjeg kupatila sa tušem i wc-om i jedne sobe za goste zatim se ulazi u veliki dnevni boravak sa manjim balkonom, radna soba, posebna kuhinja sa izlaskom na balkon, degažman sa dvije spavaće sobe i velikim kupatilom sa wc-om.

Zgrada je novije gradnje sa žutom fasadnom ciglom a u prizemlju zgrade se nalaze se poslovni prostori. Zgrada ima svoj lift i parking mjesto. Grijanje je centralno, stan je u  dosta dobrom stanju i dobro održavan.

Vlasnička dokumentacija je uredna, cijena stan će biti u skladu sa dogovorom!

Prodajem stan u Bihaću Harmani

Prodajem stan u Bihaću Harmani

28. Novembra 2017. u

Prodajem stan u Bihaću koji se nalazi u naselju Harmani u ulici 5. Korpusa. Stan se nalazi na jako atraktivnoj lokaciji a u neposrednoj blizini se nalaze svi sadržaji neophodni za stanovanje.

Predmet prodaje su u biti dva stana ukupne površine 59 m2 i to:

  1. Dvosoban stan povrsine cca 43 m2 koji se sastoji od ulaznog hodnika, spavaće sobe, komfornog dnevnog boravka, odvojene kuhinje i trpezarije iz koje se izlazi na balkon i kupatila i wc-a.
  2. Garsonjere površine cca 16 m2 koja se sastoji od ulaznog hodnika, kupatila sa wc-om i sobe sa kuhinjom koja ima izlaz na balkon.

Stanovi se nalaze na prvom spratu zgrade jedan do drugog te se mogu spojiti u jedan stan da se dobije jedan veći stan ili da se prodaju zasebno. Stanovi imaju zasebne ulaze te se mogu koristiti kao dva posebna stana.

Oba stana su u izvornom stanju te je potrebno da se isti renoviraju. Vlasnička dokumentacija je uredna i odmah prevodiva, cijena stana će biti u skladu sa dogovorom!

Prodajem dvoiposoban stan u Bihaću novogradnja Harmani

Prodajem dvoiposoban stan u Bihaću novogradnja Harmani

28. Novembra 2017. u

Prodajem stan u Bihaću u stambeno-poslovnom objektu koji se nalazi u ulici 5. Korpusa, u „0“ zoni grada, što zgradu čini posebno privlačnom kako za stanovanje tako i za razvijanje potencijalnog biznisa. Na samo par minuta hoda nalazi se sva infrastruktura i institucije koje Vam život čine lagodnijim:

  • Stara gradska jezgra / šetalište, Park, Dječiji vrtić, Osnovna škola, Fakulteti, Dom kulture, Supermarket, Tržnica, MUP, Vlada Kantona, Općina, Pošta, banke, Sportski centar “STENS”, Rijeka Una….

Predmet prodaje je još samo jedan preostali stan u cijeloj zgradi a radi se o dvoiposobnom stanu površine 65 m2 koji se nalazi na prvom spratu a zgrada posjeduje i lift. Stan se sastoji od ulaznog hodnika, dnevnog boravka sa trpezarijom, kuhinje, natkrivene terase, spavaće sobe, dječije, sobe te kupatila i wc-a.

Zgrada je građena od najkvalitetnijih i najsavremenijih materijala gdje je vanjska stolarija termo (15 cm), 7- komorni prozorski profili sa troslojnim staklom sa alu roletnama, podne obloge u sobama parket (Hrast) a hodnik, kupatilo i kuhinja prvoklasna španska keramika. Grijanje u stanovima osigurano je preko zajedničke kotlovnice koja je namjenski izrađena za potrebe zgrade. Stan posjeduje i klima uređaj.

Vlasnička dokumentacija je uredna i odmah prevodiva, cijena po dogovoru!

Prodajem kuću u Bihaću Mehmeda Mujezinovica

Prodajem kuću u Bihaću Mehmeda Mujezinovica

24. Novembra 2017. u

Prodajem kuću u Bihaću koja se nalazi u naselju Nova četvrt u ulici Mehmeda Mujezinovića. Kuća se nalazi na jako mirnoj, za stanovanje ugodnoj lokacija, udaljena svega 5 minuta lagane šetnje do strogog centra grada.

Predmet prodaje jeste kuća koja se nalazi na zemljišnoj parceli površine 511 m2 a dimenzije kuće iznose 9 x 11 metara + pomoćni objekat 4 x 4,5 metra, spratnosto suteren, prizemlje i sprat.

Suteren kuće se sastoji od dvije garaže. Prizemlje kuće, koje ima zaseban ulaz, se sastoji od ulaznog hodnika, ostave, predsoblja, tri sobe, kuhinje i trpezarije i kupatila i wc-a. Sprt kuće, koji takođe ima zaseban ulaz, se sastoji od velike natkrivene terase, ostave, hodnika, kupatila i wc-a, dvije sobe, dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom.

Sprat kuće je nedavno kompletno renoviran a prizemlje kuće nije renovirano ali je u jako dobrom stanju i dobro održavano. Krov kuće je takođe nov (renoviran). Cjelokupna parcela je kompletno ograđena i jako lijepo uređena.

Vlasnička dokumentacija je uredna i odmah prevodiva na budućeg kupca a cijena nekretnine će biti u skladu sa dogovorom između zaonteresiranih strana

Prodajem kuću u Bihaću Klokot

Prodajem kuću u Bihaću Klokot

23. Novembra 2017. u

Prodajem kuću u Bihaću koja se nalazi na jako mirnoj, za stanovanje ugodnoj lokaciji u naselju Klokot. Kuća se nalazi u predgrađu Bihaća, od centra grada udaljena svega cca 5 km ili 5 minuta vožnje autom a u neposrednoj blizini se nalaze i svi ostali sadržaji za stanovanje.

Predmet prodaje jeste kuća koja se nalazi na zemljišnoj parceli ukupne površine 6.119 m2 a dimenzije kuće iznose 10 x 11 metara spratnosti P+1+Pk a uz kuću se nalaze i pomoćni objekti tipa drvarnice, kotlovnice, garaže i ostave. Prizemlje kuće se sastoji od ulaznog hodnika,dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, dvije sobe i ostave. Sprat kuće se sastoji od stepeništa, kupatila i wc-a, hodnika, dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, spavaće sobe i velike terase. Potkrovlje kuće nije dovršeno, potrebni su radovi na završnom uređenju prema željama budućeg kupca.

Kuća posjeduje centralno grijanje na drva, sepenište je obrađeno kamenom sa inox ogradom…

Prilaz kući je direktno sa glavnog asfaltnog puta a dvorište je o ograđeno i jako lijepo uređeno ukrasnim biljem. Iza kuće se nalazi voćnjak sa 12 stabala Oraha, te još 40-ak stabala Kruške, Jabuke, Šljive… Kuća posjeduje i sve priključke komunalne infrastrukture.

Vlasnička dokumentacija je uredna, cijena kuće biti u skladu sa dogovorom!

Prodajem zemljište u Kulen Vakufu Kalati

Prodajem zemljište u Kulen Vakufu Kalati

22. Novembra 2017. u

Prodajem imanje, zemljište koje se nalazi u neposrednoj blizini Kulen Vakufa u naselju Kalati. Zemljiste je udaljeno svega 4 km od Kulen Vakufa a nalazi se u neposrednoj blizini osnovne škole „Kalati“ i farme za tov junadi „Kečalović“.

Predmet prodaje jeste zemljište ukupne površine 78.640 m2 koje je međusobno povezano i čini jednu cjelinu. Samo zemljište – teren je u većem dijelu ravan sa blagim padom na pojedinim dijelovima te  sa nekoliko udolina. Većinom preovladava livada a jedan dio zemljišta je i šuma.

Na zemljištu se je nekad nalazila kuća i štala kao i priključci struje i vode.

Vlasnička dokumentacija je uredna i odmah prevodiva, cijena zemljišta iznosi 3,00 KM/m2.

Prodajem dvoetažni stan u Sarajevu Porodice Ribar

Prodajem dvoetažni stan u Sarajevu Porodice Ribar

22. Novembra 2017. u

Prodajem dvoetažni stan u Sarajevu koji se nalazi u naselju Hrasno u ulici Porodice Ribar. Stan se nalazi na odličnoj lokaciji a u neposrednoj blizini se nalaze škole, obdaništa, gradski prevoz…

Predmet prodaje jeste dvoetažni stan ukupne površine 111 m2 koji se nalazi petom spratu zgrade koja nema lifta. Stan je novije gradnje odnosno nadogradnja koja je kompletno urađena prema visokim standardima gradnje. Spratna etaža ima površinu od 64,25 m2 a potkrovna 46,85 m2.

Spratna etaža se sastoji od ulaznog hodnika, predsoblja, kuhinje i trpezarije, kupatilo sa wc-om te veliki dnevni boravak sa izlazom na veliku lođu i degažman sa stepeništem za potkrovlje. Potkrovna etaža se sastoji od predsoblja, velike spavaće sobe, dječije sobe, veliko kupatilo i wc i dnevna soba.

Stan je maksimalno iskorišten sa ugradbenim ormarima. Grijanje u stanu je centralno (toplane) a obje etaže su i klimatizovane. Stan je kompletno namješten i opremljen.

Vlasnička dokumentacija je uredna, cijena stana iznosi 1.800 KM/m2 odnosno 199.800,00 KM!

Prodajem ili mjenjam trosoban stan u Sarajevu Trg međunarodnog prijateljstva

Prodajem ili mjenjam trosoban stan u Sarajevu Trg međunarodnog prijateljstva

19. Novembra 2017. u

Prodajem ili mjenjam trosoban stan u Sarajevu koji se nalazi na u naselju Alipašino polje „A“ faza u ulici Trg međunarodnog prijateljstva. Stan se nalazi na jako dobroj lokaciji koja je komunikacijski odlično povezana gradskim saobraćajem a u neposrednoj blizini se nalaze i svi ostali sadržaji neophodni za stanovanje.

Predmet prodaje jeste trosoban stan koji se nalazi na petom spratu zgradu površine 70 m2. Sastoji se od ulaznog hodnika, dvije spavaće sobe, dnevnog boravka, kuhinje i trpezarije sa izlazom na balkon. Stan je u izvornom stanju, dvostrano orijentisan (Sjeveg –Jug), sa centralnim grijanjem.

Postoji i opcija zamjene za manji jednoiposoban stan 40 – 45 m2 na istoj lokaciji (Alipašino „A“ faza). Vlasnička dokumentacija je uredna i odmah prevodiva, cijena stana iznosi 97.300,00 KM s tim da bi se oko cijene moglo dogovarati!

Prodajem kuću u Bosanskom Petrovcu

Prodajem kuću u Bosanskom Petrovcu

6. Novembra 2017. u

Prodajem kuću u Bosanskom Petrovcu koja se nalazi na jako lijepo lokacija,u samom centru grada, u ulici Bišćani. Kuća se nalazi direktno uz glavnu saobraćajnicu u gradu a u neposrednoj bzini se nalaze i svi ostali sadržaji neophodni za stanovanje.

Predmet prodaje je kuća dimenzija 11,10 x 8,10 + 1,23 x 2,68 + garaža 8 x 3,05 + ulaz sa terasom 2,55 x 9,90 metara, spratnosti prizemlje i potkrovlje. Kuća se nalazi na zemljišnoj parceli površine 1.095 m2 a radi se o novoizgrađenom objektu koji je završen 2015. godine.

Prizemlje kuće se sastoji od natkrivenog ulaza i terase, ulaznog hodnika, dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, dvije spavaće sobe, kupatila i wc i kotlovnice. Potkrovlje kuće se sastoji od spiralnog stepeništa, hodnika, četiri sobe, kupatila i wc-a i terasa.

Grijanje u kući je centralno na kruto gorivo sa kombinacijom podnog grijanja (dnevni boravak, kuhinja, hodnik, kupatilo) a u ostatku kuće radijatorsko. Vanjska stolarija je PVC, unutrašnja drvena, vanjska fasada termo. Podne obloge visokokvalitetni laminat i keramika.

Cjelokupna parcela je ograđena i jako lijepo uređena te podzidana kamenom. U sklopu imanje se nalazi i pomocni objekat 10 x 5,5 metara sa urednom dokumentacijom.

Vlasnička dokumentacija je uredna i odmah prevodiva a kuća posjeduje i Građevinsku i Upotrebnu dozvolu. Cijena kuće će biti u skladu sa dogovorom!

Prodajem zemljište u Bihaću Zlopoljac

Prodajem zemljište u Bihaću Zlopoljac

6. Novembra 2017. u

Prodajem zemljište koje se nalazi u predgrađu Bihaća u naselju Zlopoljac. Zemljište se nalazi na jako lijepo i mirnoj lokaciji, u prirodnom ambijentu.

Predmet prodaje jeste zemljište površine 5.500 m2 a dimenzije zemljišta na početku parcele iznosi cca 18 metara te se parcela postepeno širi na drugom kraju gdje širina iznosi cca 34 metra a dužina iznosi cca 214 metara.

Zemljište je u većem dijelu ravno sa blagim padom prema kraju parcele. Uz parcelu se nalazi i sva potrebna infrastruktura.

Vlasnička dokumentacija je uredna i odmah prevodiva, cijena zemljišta iznosi 5 KM/m2 odnosno 27.500,00 KM!

Prodajem zemljište u Bihaću Zlopoljac

Prodajem zemljište u Bihaću Zlopoljac

6. Novembra 2017. u

Prodajem zemljište koje se nalazi u predgrađu Bihaća u naselju Zlopoljac. Zemljište se nalazi na jako lijepo i mirnoj lokaciji, u prirodnom ambijentu.

Predmet prodaje jeste zemljište površine 1.568 m2 a dimenzije zemljišta iznose cca 16 x 98 metara. Zemljište se nalazi direktno uz prilazni put na Zlopoljcu te sa istog ima i pristup. Zemljište je u većem dijelu ravno sa blagim padom prema kraju parcele. Uz parcelu se nalazi i sva potrebna infrastruktura.

Vlasnička dokumentacija je uredna i odmah prevodiva, cijena zemljišta iznosi 5 KM/m2 odnosno 7.840,00 KM!

Prodajem kuću u Bihaću Mlinska

Prodajem kuću u Bihaću Mlinska

6. Novembra 2017. u

Prodajem kuću u Bihaću koja se nalazi u naselju Ružica u ulici Mlinska. Kuća se nalazi u na jako mirnoj lokaciji u blizini Žitoprerade.

Kuća se nalazi na zemljišnoj parceli pvršine 546 m2 a dimenzije kuće iznose 15 x 10 metara spratnosti prizemlje, sprat i potkrovlje. U prizemlju kuće je nekad bio poslovni prostor (trgovina). Spratovi  kuću su stambeni prostor odnosno dva dvosobna stana sa dva odvojena ulaza. Potkrovlja, takođe stambeni prostor, su nedovršena.

Vlasnička dokumentacija je uredna i odmah prevodiva, cijena kuće iznosi 110.000,00 KM!

© Copyright 2016
Cicko d.o.o. Limousine mieten Umzug Wien