Need expert advice? Call us now - 555 555 555
Prodajem zemljište u Bihaću Mali lug

Prodajem zemljište u Bihaću Mali lug

18. Marta 2019. u

Prodajem zemljište u Bihaću koje se nalazi u naselju Mali Lug u ulici Ajvatovica, koje slovi kao miran dio grada. Zemljište se nalazi na jako mirnoj lokaciji a od centra grada udaljeno svega cca 2-3 km.

Predmet prodaje jeste zemljište ukupne površine 6.948 m2 koje je pravilnog pravougaonog oblika. Prilaz zemljištu je moguć sa dvije strane i to putem kroz ulicu Ajvatovica i sa druge strane zemljišta sa puta prema naselju Čavkići. Zemljište je ravno a na lokaciji se nalaze i svi priključci komunalne infrastrukture.

Ovo zemljište je odlična lokacija za izgradnju Vašeg stambenog objekta odnosno  za ljude koji preferiraju mir, tišinu i prirodno okruženje ova lokacija je pravo mjesto.

Vlasnička dokumentacija je uredna i gruntovno i katastarski i odmah prevodiva na budućeg kupca. Cijena zemljišta če biti u skladu sa dogovorom između zainteresiranih strana.

Prodajem trosoban stan u Sarajevu Brčanska

Prodajem trosoban stan u Sarajevu Brčanska

14. Marta 2019. u

Prodajem trosoban stan u Sarajevu koji se nalazi u ulici Brčanska, opština Novi Grad. Za ovaj dio grada možemo naglasiti da je elitni dio grada, da je planski izgrađen u skladu sa regulacionim planom grada i infrastrukturom naselja. Data nekretnina nalazi se u neposrednoj blizini sljedećih objekata : osnovna škola , vrtić, zelena pijaca, dom zdravlja, džamija, nogometno igralište, olimpijski bazen, tramvajsko i trolejbusko stajaliste , tržni centri Merkur, Konzum i DM, šetalište uz Miljacku, razne trgovačke, ugostiteljske, zdravstvene i mnoge druge ustanove i centri, što pružaju više nego dovoljne uslove za urban i lagodan život u pravom smislu riječi.

Predmet prodaje jeste trosoban stan koji se nalazi na 12. spratu zgrade ukupne površine 84 m2 a sastoji se od  komforna dnevna soba kuhinja trpezarija dvije spavaće sobe kupatilo sa WC toalet-WC hodnik ostava balkon. Stambeno poslovna zgrada je građena u modernom stilu, sa prostranim i svijetlim prostorijama. Zgrada posjeduje liftove… Stan posjeduje grijanje preko toplana. Ulazna vrata su protuprovalna i u stanu je ugrađen protuprovalni sistem dojave. Prozori su urađeni od punog drveta (spavaća soba i kuhinja) i od eloksiranog aluminijuma sa trokomornim mostom (trpezarija i dnevni boravak). Kompletna strana iz dnevnog boravka prema balkonu urađena je od kliznih staklenih elemenata. Sva stakla su vakumirana i punjena argonom.

Unutrašnja stolarija je posebno dizajnirana i urađena je od punog jasena. Sobna vrata su dodatno tapacirana kožom. U hodniku i dnevnom boravku ugrađeni su američki ormari sa kliznim vratima.

Kuhinja je od trpezarije odvojena kliznim vratima. Podovi su urađeni od kamena, keramike, stakla, drveta i parketa. Kupatilo je opremljeno Jacuzzi stupom, njemačkom sanitarnom opremom, protočnim bojlerom Vailant i ugrađenim fenom Indu, te ima poseban prekidač za ventilator. Elektro instalacija sa razvodnim ormarom je komplet nova.

Rasvjeta, indirektna i direktna je od LED i halogenih rasvjetnih tijela. Utičnice i prekidači su proizvođača Legrand. Grijanje je centralno sa novim radijatorima marke Lipovica i Herc termostatskim ventilima. U kupatilu i Wc-u ugrađena je prinudna ventilacija sa vremenskim upravljanjem. U svim prostorijama moguće je priključiti se na kablovsku televiziju, telefon i internet. U nekoliko prostorija izveden je spušteni strop sa ugrađenom rasvjetom. Kuhinjski elementi su italijanski, a oprema je Siemens.

Namještaj u dnevnom boravku je ugaona garnitura Natuzzi, a stol sa stolicama u trpezariji je talijanskog proizvođača Calligaris. Spavaće sobe su opremljene slovenačkim namještajem. Televizor je plazma Pioneer. Zavjese su italijanske. Zidovi su obojeni Caparol bojama. U cijenu stana ulazi i postojeći namještaj sa opremom i uređajima.

Na ovoj nekretnini su prilikom gradnje primijenjeni najviši standardi iz građevinarstva, a to uz komfornu kvadraturu koja je funkcionalno iskorištena i miran ambijent naselja stvaraju lagodan ugođaj stanovanja.

 

 

Prodajem trosoban stan u Sarajevu Dobrinja

Prodajem trosoban stan u Sarajevu Dobrinja

14. Marta 2019. u

Prodajem stan Sarajevu koji se nalazi na teritoriji općine Novi grad na lokaciji Dobrinja u ulici Miroslava Krleže. Stan se nalazi na jako dobroj lokaciji sa svim sadržajima neophodnim za stanovanje a takođe u blizini je trolejbuska okretaljka, osnovna škola…

Predmet prodaje jeste trosoban stan ukupne površine 89 m2 koji se nalazi u prizemlju zgrade. Stan je u potpunosti renoviran prije godinu dana a tom prilokom su zamjenjene nova unutrašnja i vanjska stolarija, nove elektro instalacije, nove vodovodne instalacije, kompletne podne obloge, oba kupatila a povrh toga stan je u potpunosti namješten sa najkvalitetnijim enterijerom i kuhinjskim elementima što se može vidjeti na priloženim slikama.

Stan je pokriven video nadzorom i alarmnim sistemom a posleduje i blindirana ulazna vrata.

Vlasnička dokumentacija je uredna i odmah prevodiva na budućeg kupca a cijena stana iznosi 150.000,00 KM!

Prodajem vikendicu u Visokom Piramida Sunca

Prodajem vikendicu u Visokom Piramida Sunca

5. Marta 2019. u

Prodajem vikendicu u Visokom na samoj lokaciji Piramida Sunca, udaljena svega nekih 50 metara od mjesta iskopavanja. Vikendica je udaljena od grada cca 1 km a sam prilaz je asfaltnim putem a do same vikendice cca 30 metara dobrog makadamskog puta te je sam prilaz riješen i ucrtan. Objekat se nalazi na jako atraktivnoj lokaciji koja je izuzetno puno posjećenja i pruža mogućnost dobre investicije za turizam.

Predmet prodaje jeste vikendica koja se nalazi na zemljišnoj parceli površine 1.767 m2 a tlocrtna povrsina vikendice iznosi 43 m2 plus još dva pomoćna objekta i to jedan 4 m2 a drugi 14 m2. Vikendica je izgrađena 1982. godine a sastoji se od prizemlja i sprata. Prizemlje, dimenzija 6 x 4 metra a sprat kuhinja (2 x 3 metra), dnevni boravak (5 x 4 metra), soba (3 x 3 metra), kupatilo … Grijanje objekta je riješeno na čvrsto gorivo a vikendica ima priključak na gradski vodovod, struja prikljućena…

Vlasnička dokumentacija je uredna i odmah prevodiva na budućeg kupca a cijena vikendice iznosi 60.000 KM s tim da bi se u račun moglo uzeti auto vrijednosti do cca 10.000 KM!

Prodajem kuću u Sarajevu Ilidža

Prodajem kuću u Sarajevu Ilidža

28. Februara 2019. u

Prodajem kuću u Sarajevu koja se nalazi na teritoriji općine Ilidža u ulici IV viteške brigade u centralnom dijelu Aleje u blizini stajališta kočija . Kuća se nalazi na jako dobroj, za stanovanje odličnoj lokaciji a u neposrednoj blizini se nalaze i svi ostali sadržaji neophodni za stanovanje.

Predmet prodaje jeste kuća koja se nalazi na zemljišnoj parceli ukupne površine 1.900 m2 a sastoji se od suterena, prizemlja, sprata i potkrovlja. Uz kuću se nalazi i pomoćni objekat koji je uknjižen.

Vlasnička i građevinska dokumentacija je uredna i odmah prevodiva na budućeg kupca a cijena nekretnine će biti u skladu sa dogovorom između zainteresiranih strana.

Prodajem kuću u Sarajevu Sokolović kolonija

Prodajem kuću u Sarajevu Sokolović kolonija

28. Februara 2019. u

Prodajem kuću u Sarajevu koja se nalazi na teritoriji općine Ilidža u naselju Sokolović Kolonija. Kuća se nalazi u ulicii Nihadija koja graniči sa ulicom Francuske revolucije. Kuća se nalazi u blizini IUS i BURC koledza.

Predmet prodaje jeste kuća u nizu koja posjeduje 120 m2, veliku terasu i 240 m2 stambenog prostora. Kuća se sastoji od četiri etaže i to suterena, prizemlja, sprata i potkrovlja. U sutrenu se nalazi posebna jedinica  koja moze biti poslovni prostor ili apartman zatim garaža za 2 auta i posebna prostorija – kotlovnica  za grijanje gdje ima kotao na pelet a ima i plin.

Prvi sprat je otvoren salon sa kaminom, trpezarijom, toaletom. Iz dnevnog boravka je izlaz u bastu. Na drugi sprat vode unutrašnje stepenice gdje ima hodnik, veliko kupatilo i 3 sobe a takodje imaju stepenice za potkrovlje koje je jedna velika cjelina.

Vlasnička dokumentacija je uredna i odmah prevodiva na budućeg kupca a cijena nekretnine iznosi 150.000,00 Euro!

Prodajem trosoban stan u Sarajevu Lužani

Prodajem trosoban stan u Sarajevu Lužani

28. Februara 2019. u

Prodajem stan u Sarajevu koji se nalazi na teritoriji općine Ilidža u naselju Lužani. Stan se nalazi u ulici Jahiela Fincija na jako dobroj i mirnoj lokaciji sa dosta zelenila koja sa svim popratnim sadržajima daje odlične uslove za stanovanje.

Predmet prodaje jeste trosoban stan površine 76 m2 plus tri balkona a koji se nalazi na četvrtom spratu zgrade s tim da zgrada nema lifta. Sastoji se od ulaznog hodnika, wc-a, dnevnog boravka sa izlazom na veliki balkon, kuhinje i trpezarije sa ostavom i izlazom na mali balkon zatim degažmana sa dvije spavaće sobe i kupatila sa wc-om.

Stan se nalazi u relativno dobrom stanju a i sam je nedavno renoviran gdje su podovi u stanu od  parketa Bukva, grijanje je centralno (toplane), stolarija drvena a ulazna vrata sigurnosna – protivprovalna. Stan je dvostrano orjentisan (Jug- Zapad) i takođe dosta osvjetljen.

Vlasnička dokumentacija je uredna i odmah prevodiva na budućeg kupca a cijena stana iznosi 120.000,00 KM!

Prodajem poslovni objekat benzinsku pumpu Visoko

Prodajem poslovni objekat benzinsku pumpu Visoko

27. Februara 2019. u

Prodajem poslovni kompleks – benzinsku pumpu sa autopraonom koja se nalazi u naselju Uvorići, općina Visoko u Zeničko-Dobojskom Kantonu. Objekti su izgrađeni uz lokalni put Visoko – Podvinci, udaljeni od petlje u Viskom 2 km. Cijela dionica puta Visoko – Podvinci je izgrađena sa stambeno-poslovnim i stambenim objektima pa možemo konstatovati da je lokacija ekonomski vrlo dobra čime svjedoće postojeći poslovni i stambeni objekti.

Predmet prodaje jeste poslovni objekat benzinske pumpe i drugi objekat tipa autopraonice a sve zajedno se nalazi na građevinskom zemljištu ukupne površine 1.188 m2.

  • Poslovni objekat benzinske pumpe:

Dimenzija 17,54 x 6,10 spratnosti Pod+P+1 i nadstešnica 10,00 x 9,00 metara prizemni objekat.Netto površina poslovnog objekta iznosi 274,86 m2 + zatvorena terasa 22,87 m2 + nadstrešnica 90,00 m2.

  • Poslovni objekat autopraonica:

 Dimenzija 12,54 x 6,00 metara prizemni samostojeći objekat

Navedeni objekti su izgrađeni na građevinskom zemljištu sa izvedenom kompletnom infrastrukturom (vodovod, kanalizacija,saobraćajnice,ograda, podzidi itd…).

Oba poslovna objekta posjeduju uredne Građevinske i Upotrebne dozvole a i sama vlasnička dokumentacija je uredna i gruntovno i katastarski. Cijena cjelokupnog poslovnog kompleksa će biti u skladu sa dogovorom između zainteresiranih strana.

 

Prodajem rezidencijalni objekat u Sarajevu Breka

Prodajem rezidencijalni objekat u Sarajevu Breka

20. Februara 2019. u

Prodajem kuću – rezidencijalni objekat u Sarajevu koji se nalazi na jako atraktivnoj, za stanovanje jako ugodnoj i mirnoj lokaciji, u naselju Breka. Kuća se nalazi na zaista prelijepoj lokaciji gdje je između ostalih smješteno dosta diplomatskih lica a u neposrednoj blizini se nalaze i svi ostali sadržaji neophodni za stanovanje.

Predmet prodaje jeste kuća – rezidencija koja se sastoji od dvije odvojene cijeline sa posebnim ulaznim partijama svaka sa po 180 m2. Svaki stan se sastoji od 3 komforna luksuzno opremljena kupatila, 3 spavaće sobe sa ugrađenim plakarima, 2 dnevna boravka, jedne male galerije, 2 kuhinje sa trpezarijama od punog trešnjevog drveta i ugrađenom bijelom tehnikom. Takođe, američki plakari use nalaze u sobama uz ulazne holove, po dva balkona i po dvije lodje.

Svi prostori su ukusno dekorisani najkvalitetnijim tapetama a enterijeri opremljeni vrhunskim namjestajem iz uvoza. Svaka od dvije kuće, posjeduje autonomno centralno grijanje a u alternativi su plinski ili električni bojleri od po 28 kw.

Uz kuću se nalazi pomoćni objekat koji posjeduje dvije komforne garaže sa po 30 m2 i automatskim vratima. Ispod garaža u prizemlju se nalazi polivalentni apartmanski prostor od cca 50 m2 sa sobom, kuhinjom sa trpezarijom, kupatilom i saunom.

Takođe samo dvorište je jako lijepo uređeno sa dva odvojena lijepo hortikulturno riješena vrta sa prostorom za kamin sa roštiljem površine cca 460 m2. Objekat posjeduje video alarmni uređaj povezan sa agencijom za zaštitu!

Vlasnička dokumentacija je uredna i odmah prevodiva na budućeg kupca a cijena nekretnine će biti u skladu sa dogovorom između zainteresiranih strana.

 

 

Prodajem apartman na Bjelašnici

Prodajem apartman na Bjelašnici

20. Februara 2019. u

Prodajem odlicno orijentisan dvosoban apartman na Bjelašnici koji se nalazi u Unioninvestovim zgradama izmedju Pivnice Bjelašnica i Picerije Piccolo. Apartman se nalazi u posebnom dijelu apartmanskog kompleksa, u blizini ski staze na sunčanoj strani Babinog Dola, Bjelašnica. Planinski ambijent, koji se nalazi samo 25 km od centra Sarajeva, karakterišu čist zrak, prelijepo prirodno okruženje, kao i brojni sportsko-rekreativni i hotelski kompleksi, koji pružaju potpuni ugođaj ove eminentne planine, a istovremeno priliku za rekreaciju i sportske aktivnosti, kako u zimskom tako u ljetnom periodu.

Apartman se nalazi na drugom spratu objekta a sastoji se od hodnika (6,00 m2), kupatila (4,71 m2), dnevnog boravka kuhinje i trpezarije (27,16 m2), sobe (12,82 m2), lođe (4,10 m2), terase (9,75 m2) i ostave u suterenu (1,96 m2) dakle ukupne površine 66 m2.

Vlasnička dokumentacija je uredna i odmah prevodiva a cijena apartmana će biti u skladu sa dogovorom između zainteresiranih strana.

Prodajem zemljište u Istočnom Sarajevu Vrace

Prodajem zemljište u Istočnom Sarajevu Vrace

11. Februara 2019. u

Prodajem zemljište u Istočnom Sarajevu koje se nalazi nedaleko od raskršća na Vracima na magisralnom putu Kula-Vraca. Zemljište se nalazi blizu raskrsnice puta za Trebević i Lukavicu.

Predmet prodaje jeste zemljište ukupne površine 5.488 m2 koje ima izlaz na asfaltni put. Zemljište se nalazi na uzbrdici.

Vlasnička dokumentacija je uredna i odmah prevodiva na budućeg kupca a cijena zemljišta iznosi 10 KM/m2.

Prodajem kuću na moru Crna Gora Sutomor

Prodajem kuću na moru Crna Gora Sutomor

8. Februara 2019. u

Prodajem kuću u Crnoj Gori koja se nalazi u crnogorskom primorju u gradu Sutomor. Kuća se nalazi u ulici Rutke bb u neposrednoj blizini autobuske stanice, 400 m udaljena od mora.

Kuća ima korisnu površine oko 270 m2  nalazi se na zemljišnoj parceli površine 270 m2. Kuća sadrži dva jednosbna stana, šest soba sa kupatilima, zajedničku kuhinju naravno i terase. Objekat posjeduje sve priključke komunalne infrastrukture (gradska kanalizacija, vodosnabdevanje tokom cijele godine bez problema.)

Kuća posjeduje Gradjevinsku dozvolu za 4 etaže, što znači da uz dozvolu za rekonstrukciju objekta ( koja se odmah dobiva), postoji mogućnost za daljom gradnjom.

Cijena kuće iznosi  330.000 Euro!

© Copyright 2016
Cicko d.o.o. Limousine mieten Umzug Wien