Need expert advice? Call us now - 555 555 555
Prodajem imanje na rijeci Uni Bihać Srbljani

Prodajem imanje na rijeci Uni Bihać Srbljani

29. Januara 2018. u

Prodajem prelijepo imanje na rijeci Uni koje se nalazi na lokaciji Srbljani, udaljeno od Bihaca cca 10 km ili 15-ak minuta lagane vožnje. Imanje se nalazi u prelijepom ambijentu rijeke Une sa jedne i šumskog dijela sa druge strane.

Predmet prodaje jeste zemljište – imanje ukupne površine cca 13.000 m2 koje ima direktan izlaz na rijeku Unu u dužini cca 100 metara. Na zemljištu se nalazi i već izgrađeni stambeni objekat  a cjelokupno imanje je kompletno ograđeno i jako lijepo uređeno. Do imanja se nalazi i pristupni put koji se pruža pored cijelog imanja a samo zemljište je u većem dijelu ravno sa blagim uzvišenjem prema šumskom dijelu odakle se pruža prelijep i otvoren pogled na rijeku Unu i okolinu.

Veći dio izlaza na rijeku Unu je uređen i podzidan kamenom te je uređena i plaža za kupanje. Na zemljištu je već priključena struja i voda tako da je ova lokacija u potpunosti opremljena sa komunalnom infrastrukturom.

Ova lokacija je jedinstvena prije svega zbog svog položaja i prirodnog ambijenta rijeke Une sa jedne strane kao i same količine zemljište od 13.000 m2 u jednom komadu koja pruža mogućnost da se na ovom zemljištu može napraviti  turistički kompleks koji će opravdati buduća ulaganja.

Prodajem etažiranu polovinu kuće u Sarajevu Vrace

Prodajem etažiranu polovinu kuće u Sarajevu Vrace

27. Januara 2018. u

Prodajem etažiranu polovinu kuće sa dva stana, garažom i okućnicom površine 387 m2 koja se nalazi na lokaciji Vraca u ulici Vrbaska iznad tranzita. Prilaz kući je omogućen sa glavne komunikacije u dvorište gdje se nalazi garaža površine 30 m2, prednji dio dvorišta i kompletno zemljište iza kuće.

Kuća se sastoji od 4 stambene jedinice a predmet prodaje su dvije stambene jedinice. Kuca je kompletno renovirana prije 6 godina te je tom prilikom urađena termofasada sa stiroporom debljine 10 cm, kompletno nov krov, limarija (oluci) i ostali dijelovi kuće a posebno uređeno i dvorište.

Predmet prodaje su etažirani dijelovi kuće i to:

  1. Trosoban stan povrsine 95  m2 koji se nalazi na prvom spratu kuće a sastoji se od zajedničkog hodnika, predsoblja, djevojačka soba, spavaća soba, kuhinja, trpezarija, dnevni boravak, kupatilo i wc-e.
  2. Dvosoban stan povrsine 55 m2 koji se nalazi  u potkrovlju kuće a sastoji se od ulaznog stepeništa, spavaće sobe, kupatila sa wc-om, dnevnog boravka sa kaminom i kuhinjom.
  3. Garaža u dvorištu kuće površine cca 30 m2
  4. Zemljište – kultivisani vrt iza kuće površine 387 m2

Grijanje kuće je riješeno sa plinom na etažno grijanje a ostali priključci su svi odvojeni. Vlasnička dokumentacija je uredna i odmah prevodiva, cijena gore navedenih nekretnina iznosi 225.000 KM.

Prodajem zemljište u Bihaću Vedro polje

Prodajem zemljište u Bihaću Vedro polje

22. Januara 2018. u

Prodajem zemljište u Bihaću koje se nalazi u naselju Vedro polje u ulici Ivana Franje Jukića bb. Zemljište se nalazi na jako mirnoj, za stanovanje odličnoj lokaciji, u prirodnom ambijentu u novoizgrađenom naselju udaljenom svega 5 minuta vožnje do centra grada.

Predmet prodaje jeste zemljište ukupne površine 427 m2 a dimenzije zemljišta iznose cca 25 x 17 metara. Samo zemljište je ravno, pravnilnog oblika i nalazi se direktno uz pristupni put na koji ima izlaz sa dvije strane. Cjelokupna parcela je kompletno ograđena a odmah uz parcelu se nalaze i priključci struje, vode i ostale komunalne infrastrukture.

Vlasnička dokumentacija je uredna i gruntovno i katastarski te je odmah prevodiva na budućeg kupca. Cijena zemljišta iznosi 25.000,00 KM!

Prodajem dvoiposoban stan u Bihaću Ozimice II

Prodajem dvoiposoban stan u Bihaću Ozimice II

17. Januara 2018. u

Prodajem dvoiposoban stan u Bihaću koji se nalazi u naselju Ozimice II u ulici Trg zlatnih ljiljana. Stan se nalazi na jako dobroj lokaciji u užem centru grada a u neposrednoj blizini se nalaze i svi ostali sadržaji neophodni za stanovanje.

Predmet prodaje jeste stan površine 64 m2 koji se nalazi na drugom spratu zgrade. Sastoji se od ulaznog hodnika, komfornog dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, dječije sobe, degažmana, spavaće sobe i kupatila i wc-a. Stan ima i veliku pripadajuću šupu u podrumu zgrade (10 m2) kao i zajedničke prostorije (tavanski prostor) za ostavu.

Stan nije renoviran ali je jako dobro i kvalitetno održavan te bez dodatnih ulaganja u stanu može još godinama da se boravi. Ispred zgrade se nalazi dosta prostora za parking a iza zgrade se nalaze igražišta i zelena površina za djecu.

Ovaj stan je idealna prilika za buduće kupce da po svojoj želji urede budući dom na odličnoj lokaciji!!!

Prodajem dvosoban stan u Sarajevu u novogradnji Stup

Prodajem dvosoban stan u Sarajevu u novogradnji Stup

16. Januara 2018. u

Prodajem dvosoban stan u Sarajevu koji se nalazi u naselju Stup u ulici Stupska, lokacija Tibra. Stan se nalazi u neposrednoj blizini glavne gradske saobraćajnice, s otvorenim pogledom na jugoistok prema aerodromu i naselju Dobrinja, što ga čini veoma toplim i osunčanim veći dio dana a u neposrednoj blizini se nalaze i svi ostali sadržaji neophodni za stanovanje.

Predmet prodaje jeste moderno namješten dvosoban stan površine 49,40m2 koji se nalazi na osmom spratu stambene zgrade od ukupno trinaest spratova. Stan se sastoji od dnevnog boravka sa trpezarijom, spavaće sobe, kuhinje, kupatila, predsoblja,ostave i balkona.

Prilikom izgradnje korišteni su kvalitetni materijali, te je ugrađeno slijedeće:

– na podovima u dnevnom boravku i spavaćoj sobi postavljen je kvalitetni hrastov parket (22 mm);

– unutrašnja drvena stolarija (furnirani hrast);

– keramičke pločice u kupatilu, kuhinji i predsoblju;

– vanjska PVC stolarija (ALU fusion, šestokomorna);

– blinda vrata;

– grijanje centralno (kotlovnica);

– klima

Pri namještanju u stan su također ugrađeni:

– spušteni strop u dnevnom boravku, sa led sijalicama i led trakom sa daljinskim upravljanjem (paljenjem) u cijelom stanu postavljena je led rasvjeta što ga čini ugodnim za boravak;

– stan je dizajniran modernim 3D tapetama u dnevnoj sobi;

– također tapete su postavljene i u spavaćoj sobi;

– u spavaćoj sobi ugradbeni ormar sa velikim ogledalima;

– ostava je pretvorena u veliki garderober, s ugradbenim ormarima;

– u stanu su postavljena ogledala u dnevnoj i u predsoblju;

– kuhinja je ugradbena, visoki sjaj, s ugradbenim elementima (ploča, napa, pećnica, frizider, perilica suđa);

– balkon je namješten garniturom za sjedenje.

Zgrada posjeduje dva lifta i video nadzor, dok se ispred stana nalazi predulaz koji se zaključava. Ispred zgrade se nalazi prostrani zajednički parking kao i garažna mjesta koja je moguće kupiti ili iznajmiti.

Vlasnička dokumentacija je uredna i odmah prevodiva na budućeg kupca a stan se prodaje kompletno namješten. Stan je jako malo korišten, s očuvanim namještajem i tehnikom, što se imalo u vidu prilikom procjene konačne cijene stana.

Prodajem trosoban stan u Istočnom Sarajevu Hilendarska

Prodajem trosoban stan u Istočnom Sarajevu Hilendarska

12. Januara 2018. u

Prodajem trosoban stan u Istočnom  Sarajevu koji se nalazi u ulici Hilendarska. Stan se nalazi na jako dobroj lokaciji a u neposrednoj blizini se nalaze i svi ostali sadržaji neophodni za stanovanje.

Predmet prodaje jeste trosoban stan površine 70 m2 koji se nalazi na prvom spratu zgrade. Stan je dvostrano orijetisan a sastoji se od ulaznog hodnika,ostave, spavaće sobe sa izlazom na balkon, kuhinje i trpezarije sa izlazom na balkon, kupatila sa wc-om i druge spavaće sobe sa izlazom na balkon.

Stan je dodatno rađen sa skupocijenim materijalom i opremom. Grijanje u stanu je etažno na plin a stan je takođe i klimatiziran. Podne obloge u sobama je parket Bambus a stan je takođe kompletno i vrlo lijepo namješten. Stan posjeduje i garažu (24 m2) u suterenskom dijelu zgrade.

Vlasnička dokumentacija je uredna i odmah prevodiva, cijena stana će biti u skladu sa dogovorom!

Prodajem salonski stan u Istočnom Sarajevu Hilendarska

Prodajem salonski stan u Istočnom Sarajevu Hilendarska

12. Januara 2018. u

Prodajem salonski stan u Istočnom  Sarajevu koji se nalazi u ulici Hilendarska. Stan se nalazi na jako dobroj lokaciji a u neposrednoj blizini se nalaze i svi ostali sadržaji neophodni za stanovanje.

Predmet prodaje jeste  salonski stan površine 130 m2 koji se nalazi na četvrtom spratu zgrade a zgrada ima i lift. Stan je dvostrano orijetisan a sastoji se od ulaznog hodnika,predsoblja, spavaće sobe sa izlazom na balkon, kupatila, dvije spavaće sobe, dnevnog boravka, kupatila sa wc-om, garderobera, velikog dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom i sa izlazom na balkon.

Stan je dodatno rađen sa skupocijenim materijalom i opremom. Grijanje u stanu je etažno na plin a može i na struju a stan je takođe i klimatiziran.

Stan je luksuzno opremljen sa svom opremom i namještajem a takođe posjeduje i garažu (24 m2) u suterenskom dijelu zgrade dokle ide i lift.

Vlasnička dokumentacija je uredna i odmah prevodiva, cijena stana će biti u skladu sa dogovorom!

 

 

Prodajem dvije kuće u Bihaću Mali Lug

Prodajem dvije kuće u Bihaću Mali Lug

9. Januara 2018. u

Prodajem dvije kuće u Bihaću koje se nalazi u naselju Mali Lug u ulici Prijedorska. Kuće se nalaze na jako mirnoj, za stanovanje odličnoj lokaciji bez buke i gužve, a od centra grada udaljene svega 15-ak minuta šetnje.

Kuće se nalaze na zemljišnoj parceli površine 685 m2 a dimenzije prve kuće iznose 10 x 13 metara spratnosti prizemlje, sprat i potkrovlje a druga kuća je 9 x 5 metara spratnosti prizemlje i sprat.

Prva kuća, u prizemlju se nalazi velika garaža (10 x 4 metra) i veći poslovni prostor a u drugom dijelu stambeni prostor koji se sastoji od hodnika, dnevnog boravka, kuhinje, ostave, kupatila i spavaće sobe. Sprat kuće se sastoji od stepeništa, hodnika, kupatila, tri spavaće sobe i dnevnog boravka sa kuhinjom.

Druga kuća, je trenutno i roh-bau stanju te su potrebni radovi na završnom uređenju prema vlastitim željama i potrebama.

Kompletna parcela je ograđena, uređena i nalazi se direktno uz glavnu asfaltnu cestu. Kuće posjeduju i sve priključke komunalne infrastrukture.

Vlasnička dokumentacija je uredna i odmah prevodiva, cijena obje kuće iznosi 230.000,00 KM!

Prodajem trosoban stan u Bihaću Krupska

Prodajem trosoban stan u Bihaću Krupska

28. Decembra 2017. u

Prodajem trosoban stan u Bihaću koji se nalazi na jednoj od najboljih lokacija u gradu u ulici Krupska lokacija tzv. Higijensko. Radi se o lokaciji u strogom centru grada koja je ipak dovoljno udaljena od gradske buke a u neposrednoj blizini se nalaze i svi ostali sadržaji neophodni za stanovanje.

Predmet prodaje jeste trosoban stan koji se nalazi na trećem spratu zgrade površine 71 m2. Sastoji se od ulaznog hodnika, odvojene kuhinje i trpezarije sa izlazom na balkon, dnevnog boravka sa izlazom na drugi balkon zatim dvije sobe i kupatila i wc-a.

Stan nije renoviran ali je jako dobro i domaćinski održavan a takođe je i dvostrano orijentisan. Vlasničkla dokumentacija je uredna i odmah prevodiva, cijena stana će biti u skladu sa dogovorom!

Prodajem kuću u Bihaću Mali Lug SNIŽENA CIJENA

Prodajem kuću u Bihaću Mali Lug SNIŽENA CIJENA

28. Decembra 2017. u

Prodajem kuću u Bihaću koja se nalazi u naselju Mali Lug u ulici Čavkićka. Kuća se nalazi na jako mirnoj, za stanovanje ugodnoj lokaciji, a od centra grada udaljena svega 5 minuta vožnje.

Kuća se nalazi na zemljišnoj parceli površine 500 m2  (dimenzije parcele su 38 x 13 metara) na kojoj se nalazi kuća dimenzija 10,5 x 8 metara spratnosti prizemlje i potkrovlje. Prizemlje kuće se sastoji od ulaznog hodnika, kotlovnice, ostave, wc-a, kupatila, dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom iz kojih se izlazi na vanjsku terasu i jedne sobe. Potkrovlje kuće se sastoji od stepeništa, hodnika, kupatila i wc-a i tri sobe.

Kuja je izgrađena 1998. godine od čvrstih i kvalitetnih materijala renomiranih proizvođača. Vanjska fasada je termo (8 cm), vanjska PVC stolarija, centralno grijanje na drva… Prilaz kući je diretno sa glavnog puta a cjelokupna parcela je ograđena i ima dva ulaza.

Vlasnička dokumentacija je uredna i odmah prevodiva, cijena kuće iznosi 99.000 Euro!

NOVA SNIŽENA CIJENA IZNOSI 85.000 EURO!!!

Prodajem petosoban stan u Sarajevu Skenderija

Prodajem petosoban stan u Sarajevu Skenderija

6. Decembra 2017. u

Prodajem petosoban stan u Sarajevu koji se nalazi na Skenderiji  u ulici Fehima efendije Ćurčića. Stan se nalazi na odličnoj lokaciji a samo okruzenje zgrade je veoma ineresatno u kojem se nalazi  ambasada,  zgrade Evropske unije, Parlament, sportska dvorana kao i svi ostali sadržaji za normalan život prodavnice, fakulteti…

Stan se nalazi na prvom spratu a površina stana iznosi 103 m2, po strukturi je petosoban stan i dvostrano orijentisan. Stan se sastoji od: presoblja, manjeg kupatila sa tušem i wc-om i jedne sobe za goste zatim se ulazi u veliki dnevni boravak sa manjim balkonom, radna soba, posebna kuhinja sa izlaskom na balkon, degažman sa dvije spavaće sobe i velikim kupatilom sa wc-om.

Zgrada je novije gradnje sa žutom fasadnom ciglom a u prizemlju zgrade se nalaze se poslovni prostori. Zgrada ima svoj lift i parking mjesto. Grijanje je centralno, stan je u  dosta dobrom stanju i dobro održavan.

Vlasnička dokumentacija je uredna, cijena stan će biti u skladu sa dogovorom!

Prodajem kuću u Bihaću Mehmeda Mujezinovica

Prodajem kuću u Bihaću Mehmeda Mujezinovica

24. Novembra 2017. u

Prodajem kuću u Bihaću koja se nalazi u naselju Nova četvrt u ulici Mehmeda Mujezinovića. Kuća se nalazi na jako mirnoj, za stanovanje ugodnoj lokacija, udaljena svega 5 minuta lagane šetnje do strogog centra grada.

Predmet prodaje jeste kuća koja se nalazi na zemljišnoj parceli površine 511 m2 a dimenzije kuće iznose 9 x 11 metara + pomoćni objekat 4 x 4,5 metra, spratnosto suteren, prizemlje i sprat.

Suteren kuće se sastoji od dvije garaže. Prizemlje kuće, koje ima zaseban ulaz, se sastoji od ulaznog hodnika, ostave, predsoblja, tri sobe, kuhinje i trpezarije i kupatila i wc-a. Sprt kuće, koji takođe ima zaseban ulaz, se sastoji od velike natkrivene terase, ostave, hodnika, kupatila i wc-a, dvije sobe, dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom.

Sprat kuće je nedavno kompletno renoviran a prizemlje kuće nije renovirano ali je u jako dobrom stanju i dobro održavano. Krov kuće je takođe nov (renoviran). Cjelokupna parcela je kompletno ograđena i jako lijepo uređena.

Vlasnička dokumentacija je uredna i odmah prevodiva na budućeg kupca a cijena nekretnine će biti u skladu sa dogovorom između zaonteresiranih strana

© Copyright 2016
Cicko d.o.o. Limousine mieten Umzug Wien