Need expert advice? Call us now - 555 555 555
Prodajem kuću i zemljište u Bihaću Pritoka

Prodajem kuću i zemljište u Bihaću Pritoka

18. Maja 2018. u

Prodajem kuću u pregrađu Bihaća koja se nalazi u naselju Pritoka. Kuća se nalazi na jako dobroj lokaciji uz glavni magistralni put sa kojeg direktno ima i pristup.

Predmet prodaje jeste kuća i pripadajuće zemljište ukupne površine 7.159 m2. Kuća, dimnezija 10 x 11 metara, spratnosti prizemlje i sprat. Prizemlje i sprat imaju dva posebna ulaza kao dva zasebna stana. Kuća je prije nekoliko godina i renovirana a tom prilikom je urađena nova vanjska PVC stolarija, fasada, instalcije u kući, podne obloge…

Iza kuće se prostire i preostali dio zemljišta od kojeg je jedan dio voćnjak koji se nalazi bliže kući a preostali dio livada. Kuća posjeduje i sve priključke komunalne infrastrukture.

Ova lokacija predstavlja budućem kupcu potencijal za eventualno nesmetamo proširenje, bavljenje poljoprivredom, voćarstvom a i samo stanovanje bez gradske gužve i buke.

Vlasnička dokumentacija je uredna i odmah prevodiva na budućeg kupca, cijena nekretnine će biti u skladu sa dogovorom!

Prodajem Villu na moru Klek

Prodajem Villu na moru Klek

18. Maja 2018. u

Prodajem Villu na moru koja se nalazi zapadno od turističkog naselja u Kleku, tačnija lokacija Radalj, i to na poluotoku Radalj gdje su većinom izgrađeni objekti za odomor. Sami poluotok graniči sa jadranskom magistarlom, a građevina je od plaže udaljena cca 150 metara, ista predstavlja Villu namjenjenu za pružanje turtičkih usluga. Parking omogućen na parceli i u garaži. Orjentacija objekta je južna.

Predmetna nekretnina, Villa se nalazi na zemljišnoj parceli površine 415 m2 spratnosti Pod + P + 1 + Vp ukupne netto površine 417,23 m2. Objekat je izgrađen 1990. godine a sastoji se od osam smještajnih jedinica, odnosno 5 dvokrevetnih soba na 1 katu, dvije sobe te jedan apartman u visokom potkrovlju dok se u prizemlju nalazi stan vlasnika te prostor za pripremu i posluživanje hrane i pića kao i bazen. U podrumu se nalazi ostava i prostor za bazensku tehniku. Navedeni objekat ima dikretni pristup ja javni pristupni put a takođe i posjeduje i sve priključke komunalne infrastrukture (struja, voda, telefon…). Vanjska stolarija na objektu je PVC sa griljama i roletnama, unutrašnja stolarija je drvena, podne obloge su keramika, kamene ploče i laminat.

Vlasnička dokumentacija je uredna i odmah prevodiva, cijena nekretnine će biti u skladu sa dogovorom između zainteresiranih strana.

Prodajem imanje sa poslovno – stambenim objekatima Kobiljača Kiseljak

Prodajem imanje sa poslovno – stambenim objekatima Kobiljača Kiseljak

16. Maja 2018. u

Prodajem imanje sa poslovno-stambenim objektima koje se nalazi na lokaciji Kobiljača mjesto Grahovci općina Kiseljak. Imanje se nalazi na samoj saobraćajnici sa licem cca 55 metara.

U prvom dijelu imanja gledajući sa saobraćajnice se nalazi Poslovno-stambeni objekat tlocrtne dimenzije 33 x 12 metara spratnosti podrum, prizemlje i sprat. Objekat je trenutno u funkciji prodajni salon namjestaja. U podrumskom dijelu se nalazi skladišni prostor koji ima zaseban ulaz a može se pristupiti iz prizemlja direktno iz salona. Prizemlje i dio sprata objekta je prodajno izložbeni salon za namještaja a u drugom dijelu sprata sa zasebnim ulazom je stan površine 95 m2. Parking prostor i veći dio dvorišta koji pripada poslovnom objektu je asfaltiran.

Drugi dio imanja koncipiran je kao stambeni dio sa više stambenih zasebnih objekata i jedan objekat tipa skladišta. Od objekata ima kuća na sprat sa dvije velike garaže i pomoćnim objektima, sušara za meso i velika nadstrešnica. Sa lijeve strane komunikacije nalazi se jedan samostojeći stambeni objekat tipa vikendice sa svim priključcima i u njemu se živi. Sa iste strane se nalazi skladišni objekat dimenzija 15 x  8 metara i iza njega u debeloj hladovini visokog rastinja se nalazi ljetna kuhinja sa svim sadržajima i priključcima. A na krajnjem lijevom dijelu se nalazi jedan vikend objekat koji ima i zaseban prilaz i ulaz -kolski i uz njega može da ide cca 2.000 m2 okućnice.

Ukupna površina imanja iznosi 7.244 m2 sa objektima, uknjiženih objekata u zemljišne knjige je 10 sa pomoćnim objektima ukupne površine 751 m2. Kompletno imanje može da čini jednu cjelinu kao što je sada a ima mogućnosti da se cijepa na manje cjeline prema potrebi jer ima put i sa jedne i sa druge strane a i sredinom parcele.

Što se tiče infrastrukture postoji sva na lokaciji, voda (ima svoj vlastiti izvor i čatrnju za snabjevanje vode tokom čitave godine u normalnim kolicinama) a postoji lociran još jedan izvor na samoj lokaciji u slučaju potreba za većim količinama vode. Kanalizacija je rješena septičkom jamom.

Što se tiče struje poslovno – stambeni objekat je priključen na trofaznu struju i imaju još 3 priključka monofazne struje za ostale stambene objekte. Imanje je kompletno ograđeno, kultivisano sa zasadima raznog voća i visokog crnogoričnog i bjelogoričnog drveta.

Vlasnička dokumentacija je uredna, cijena imanja će biti u skladu sa dogovorom!

Prodajem ili mjenjam poslovni objekat Ilijaš Ljubina

Prodajem ili mjenjam poslovni objekat Ilijaš Ljubina

16. Maja 2018. u

Prodajem poslovni objekat, restoran sa motelom se nalazi u mjestu Ljubina, općina Ilijaš na magistralnom putu Sarajevo – Tuzla. Mjesto Ljubina je udaljeno 8 km od Vogošće, 6 km od Semizovca i 12 km od Srednjeg.

Nalazi se čitavom površinom na rijeci Ljubina. Gradnja objekta je završena 1997. godine a detaljna rekonstrukcija sa dogradnjoim jednog dijela je izvršena 2004. godine. Ukupna površina objekta bez bašte iznosi 530 m2.

Objekat se sastoji od podruma, prizemlja i sprata. Površina podruma iznosi cca 50 m2 (10 x 5 metara) ispred kojeg se prostire otvorena bašta – plato koji je betoniran prema rijeci. Prizemlje objekta je restoran sa velikom salom i velikom zatvorenom tersaom, šank, kuhinja i pomoćne prostorije. Na spratu se nalazi 8 soba i jedan apartman s tim da su 4 sobe velike sa balkonima i 4 manje bez balkona. Objekat je kategorisan sa 3 zvjezde i trenutno je iznajmljen.

Uz sam objekat nalazi se veliki parking prostor sa pomoćnim sadržajima za ugostiteljstvo, pecare za peći meso, akvarij za ribu… Grijanje objekat je riješeno kotlovnicom na čvrsto gorivo.  Objekat ima 2 vlastita izvora pitke vode velikog kapaciteta.

Vlasnička dokumentacija je uredna, bez tereta sa svom potrebnom dokumentacijom i odobrenjima za rad. Cijena nekretnine iznosi 1.100.000 KM a postoji i opcija zamjene za nekretnine u Sarajevu ili na moru uz doplate.

Prodajem građevinsko zemljište u Bihaću Orljani

Prodajem građevinsko zemljište u Bihaću Orljani

8. Maja 2018. u

Prodajem građevinsko zemljište u Bihaću koje se nalazi u naselju Orljani na lokaciji tzv. „Bwgova luka“. Zemljište se nalazi na jako lijepoj i mirnoj lokaciji, od centra grada udaljeno svega cca 2 km.

Predmet prodaje jeste građevinsko zemljište ukupne površine 426 m2 a dimenzije parcele iznose 23 x 18,5 metara. Samo zemljište – teren je ravan i nalazi se direktno uz glavni – asfaltni put sa kojeg ima prilaz. Uz samo zemljište nalaze se i svi priključci komunalne infrastrukture.

Vlasnička dokumentacija je uredna i gruntovno i katastarski te je odmah prevodiva na budućeg kupca. Cijena zemljišta iznosi 19.500,00 KM!

Prodajem trosoban stan u Bihaću 502. Slavne brigade

Prodajem trosoban stan u Bihaću 502. Slavne brigade

3. Maja 2018. u

Prodajem trosoban stan u Bihaću koji se nalazi na jednoj od najatraktivnijih lokacija u gradu u ulici 502. Slavne brigade. Stan se nalazi na zaista odličnoj lokaciji u strogom centru grada a ipak bez gradske buke, okružen zelenilom, gradskim parkom i rijekom Unom.

Predmet prodaje jeste trosoban stan površine 80 m2 plus balkoni, koji se nalazi na drugom spratu zgrade. Sastoji se od komfornog ulaznog hodnika u kojem je smješten plakar – cipelar, zatim dvije komforne spavaće sobe od kojih jedna ima izlaz na balkon koji  gleda na glavnu ulicu, velikog kupatila i wc-a sa hidromasažnom kadom te jako komfornog dnevnog boravka na koji se nastavlja kuhinja i trpezarija sa izlazom na drugi balkon koji gleda na gradski park i šupe u podrumu zgrade. Stan je dvostrano orijentisan i jako svjetao.

Stan je u potpunosti i jako kvalitetno renoviran a tom prilikom su urađene kompletne instalacije jake i slabe struje, nove instalacije grijanja gdje imate mogućnost da se grijete na struju (termo blok) ili na drva (takođe etažno grijanje) koje je povezano sa radijatorima u svim prostorijama, nova vanjska stolarija, nova unutrašnja stolarija od Jasena, nove podne obloge sa parketom – Jasen, zidovi potpuno na novo obrađeni i gletovani, kompletno urađen krov zgrade i još mnogo toga…

U neposrednoj blizini ovog stana se nalaze i sve važnije institucije u gradu od vrtića, osnovne škole, zgrade Opštine i Vlade, gradskog parka, supermarketa, ugostiteljskih objekata… Ovaj stan je idealna prilika za porodice koje žele da uživaju u centru grada gdje im je sve nadomak ruke a ipak bez gradske buke.

Vlasnička dokumentacija je uredna i odmah prevodiva na budućeg kupca, cijena stana će biti u skladu sa dogovorom između zainteresiranih strana.

Prodajem vikendicu u Rakovici Gladno polje

Prodajem vikendicu u Rakovici Gladno polje

26. Aprila 2018. u

Prodajem vikendicu u Rakovicu koja se nalazi na lokaciji Gladno polje, opština Ilidža. Vikendica se nalazi na prelijepoj  i mirnoj lokaciji. Predmet prodaje jeste vikendica odnosno samostojeći objekat dimenzija suteren 7 x 4 metra, prizemlje 7 x 4 + 5,9 x 4 ukupno 79,60 m2 a koja se nalazi na zemljišnoj parceli površine 1.070 m2.

Sama parcela je izuzetno lijepo uredjena u blagom nagibu i nalazi se na sunčanoj strani. Dvorište je uredjeno za zasadima horticulture. U dvorištu se nalazi i bazen prečnika 5 metara dubine 1,2 m sa mašinom za prečišćavanje vode i rasvjetom.

Raspored prostorija u objektu je sledeći:

  • Suteren – ljetna kuhinja sa WC-om povezana sa dvoristem do bazena, ostava na drugom dijelu
  • Prizemlje – ulazni hodnik-predsoblje desno kupatilo sa WC-o, lijevo spavaca soba i ravno naprijed dnevni boravak sa kuhinjom I trpezarijom I izlazak na veliki balkon.
  • Potkrovlje – tavan, iz hodnika se izlazi stepenicama na izvacenje u potkrovlje koje je uredjeno kao proctor za spavanje.

Grijanje objekta je uradjeno etažno grijanje na čvrsto gorivo preko kamina i u dnevnom boravku je podno grijanje. Objekat posjeduje priključak gradskog vodovoda i kanalizacije. Vanjska fasada je termo a podzidi i prilaz kući kao i podesti, vanjske česme  ostalo je uradjeno u kamenu.

Vlasnistvo cisto, cijena 110.000 KM!!!

Prodajem zemljište u Bihaću Jotani

Prodajem zemljište u Bihaću Jotani

19. Aprila 2018. u

Prodajem zemljište u Bihaću koje se nalazi na jako lijepoj, za stanovanje odličnoj lokaciji u ulici Dr. Irfana Ljubijankića. Zemljište se nalazi na lokaciji tzv. „Jotani“ u neposrednoj blizini starog mlina na Jotanima na rijeci Uni.

Predmet prodaje jeste zemljište ukupne površine 1.526 m2 a koje se sastoji od tri parcele koje se već isparcelisane i to:

  • Parcela broj 1 – površine 532 m2 dimenzija cca 30,00 x 17,50 metara
  • Parcela broj 2 – površine 478 m2 dimenzija cca 30,00 x 16,00 metara
  • Parcela broj 3 – površine 516 m2 dimenzija cca 32,00 x 16,00 metara

Samo zemljište – teren je ravan i nalazi se direktno uz pristupni koji prolazi i sa bočne strane zemljišta (uz parcelu broj 1) i sa lica zemljišta ispred sve tri parcele. Na lokaciji se nalaze i svi priključci komunalne infrastrukture kao i vanjska rasvjeta.

Ovo zemljište je idealna prilika za nekog ko želi da sagradi budući dom prema vlastitim željama na odličnoj i mirnoj lokaciji u širem centru grada.

Vlasnička dokumentacija je uredna i gruntovno i katastarski te je odmah prevodiva na budućeg kupca a cijena zemljišta će biti u skladu sa dogovorom između zainteresiranih strana.

Prodajem stan u Bihaću Harmani

Prodajem stan u Bihaću Harmani

18. Aprila 2018. u

Prodajem stan u Bihaću koji se nalazi u naselju Harmani u ulici Ešrefa Kovačevića. Stan se nalazi na jako dobroj, za stanovanje odličnoj lokaciji, a u neposrednoj blizini se nalaze i svi ostali sadržaji neophodni za stanovanje od kao što su dječiji vrtić, osnovne škole, supermarketi, dječija igrališta…

Predmet prodaje jeste stan ukupne površine 71 m2 koji se nalazi na drugom spratu zgrade. Stan se sastoji od ulaznog hodnika u kojem se nalazi ugradbeni plakar, kuhinje i trpezarije, komfornog dnevnog boravka sa izlazom na jedan od balkona takođe komforne spavaće sobe sa izlazom na drugi balkon koji je zatvoren novom PVC stolarijom te kupatila i wc-a.

Radi se o jako lijepom i komfornom stanu u kojem je zamjenja vanjska PVC stolarija, urađena nova podna obloga sa laminatom i koji je jako svjetao i dvostrano orijentisan stan. Za buduće kupce ovaj ovaj stan može biti odlična prilika da ga dodatnim radovima preurede u stan prema vlastitom ukusu.

Vlasnička dokumentacija je uredna i odmah prevodiva na budućeg kupca a cijena stana će biti u skladu sa dogovorom između zainteresiranih strana.

Prodajem jednosoban stan u Bihaću Ozimice I

Prodajem jednosoban stan u Bihaću Ozimice I

14. Aprila 2018. u

Prodajem jednosoban stan u Bihaću koji se nalazi na odličnoj lokaciji u naselju Ozimice I u ulici Sarajevska. Stan se nalazi na odličnoj lokaciji u centru grada a u neposrednoj blizini se nalaze i svi ostali sadržaji neophodni za stanovanje.

Predmet prodaje jeste jednosoban stan površine 42 m2 koji se nalazi u visokom prizemlju. Stan se sastoji od ulaznog hodnika, kuhinje i trpezarije, vešeraja,kupiatila i wc-a, komfornog dnevnogo boravka i spavaće sobe kao i šupe koja se nalazi u prizemlju zgrade.

Stan je prije nekoliko godina kompletno renoviran a tom prilikom je zamjenjena nova vanjska PVC stolarija, nove instalacije struje i vode, nove podne i zidne obloge…

Vlasnička dokumentacija je uredna i odmah prevodiva na budućeg kupca, cijena stana iznosi 67.000,00 KM!

Prodajem stan – poslovni prostor u Bihaću Bosanska

Prodajem stan – poslovni prostor u Bihaću Bosanska

4. Aprila 2018. u

Prodajem stan – poslovni prostor u Bihaću koji se nalazi na jako atraktivnoj lokaciji u strogom centru grada u ulici Bosanska (Miroslava Krleže). Predmetni prostor se nalazi u poslovnoj zgradi „Unsko sanskih šuma“ (zgrada ŠPD-a) u šetališnoj zoni grada.

Predmet prodaje jeste stan za koji je izvršena promjena namjene odnosno pretvorba iz stambenog u poslovni prostor. Površina stan – poslovnog prostora iznosi 63 m2 i nalazi se na prvom spratu zgrade. Sastoji se od ulaznog hodnika, kupatila i wc-a, dvije sobe i dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom.

Zgrada u kojoj se nalazi stan – poslovni prostor je nedavno kompletno renovirana i obnovljena. Tom prilikom je urađena nova vanjska fasada sa kombinacijom staklo – Aluminij sa termo izolacijom, kompletna vanjska stolarija je takođe aluminijska.

Vlasnička dokumentacija je uredna i odmah prevodiva, cijena nekretnine će biti u skladu sa dogovorom između zainteresiranih strana.

Prodajem dvoiposoban stan u Sarajevu Dobrinja 4

Prodajem dvoiposoban stan u Sarajevu Dobrinja 4

29. Marta 2018. u

Prodajem stan u Sarajevu koji se u naselju Dobrinja 4, Općina Novi grad Sarajevo u ulici Gandijeva. Stan se nalazi na jako lijepoj, za stanovanje odličnoj lokaciji, a u neposrednoj blizini se nalaze i svi ostali sadržaji neophodni za stanovanje.

Predmet prodaje jeste stan povrsine 65 m2 plus 2 balkona, po strukturi je dvoiposoban i nalazi se 3. spratu zgrade koja ima 5 spratova a zgrada nema lifta. Stan je dvostrano orjentisan Jug-Zapad sa dosta svjetlosti i sunca u mirnom je dijelu naselja sa dosta zelenila i rijeku Dobrinju.

Stan se sastoji od predsoblja, kupatila sa wc-om, dnevnog boravka sa izlazom na balkon, velike spavaće sobe, dječije sobe, kuhinje sa trpezarijom sa izlazom na balkon.  Stan je u izvornom stanju, dobro održavan a grijanje je centralno (toplane).

Vlasnička dokumentacija je uredna i odmah prevodiva na budućeg kupca, cijena stana iznosi 1.450 KM/m2 uz mogućnost dogovora oko cijene.

© Copyright 2016
Cicko d.o.o. Limousine mieten Umzug Wien