Need expert advice? Call us now - 555 555 555
Prodajem kuću u Vogošći Orahov brijeg

Prodajem kuću u Vogošći Orahov brijeg

16. Maja 2017. u

Prodajem kuću u Vogošći koja se nalazi na lokaciji Orahov brijeg. Kuća se nalazi na izuzetno lijepo i mirnoj lokaciji sa lijepim pogledom a u neposrednoj blizini se nalazi i naselje Poljine Hills.

Kuća se nalazi na zemljišnoj parceli površine 400 m2 a dimenzije kuće iznose 9 x 7,20 metara spratnosti prizemlje i potkrovlje.  Prizemlje kuće se sastoji od ulaznog hodnika, dvije spavaće sobe, kupatilo sa wc-om, dnevni boravak i kuhinja sa trpezarijom. Potkrovlje kuće nije završeno te se nalazi u „roh-bau“ fazi.

Vlasnička i građevinska dokumentacija je uredna, cijena kuće iznosi 130.000,00 KM!

Prodajem ili mjenjam kuću u Bihaću Privilica

Prodajem ili mjenjam kuću u Bihaću Privilica

5. Maja 2017. u

Prodajem ili mjenjam kuću u Bihaću koja se nalazi u naselju Prvilica. Kuća se nalazi na jako lijepoj i mirnoj lokaciji ugodnoj za stanovanje a od centra grada udaljena svega 3 km.

Kuća se nalazi na zemljišnoj parceli površine 3.000 m2 dimnezije kuće iznose 12 x 10 metara spratnosti prizemlje, sprat i visoko potkrovlje.  Prizemlje kuće (koje se vodi kao poslovni prostor) se sastoji od dvije spavaće sobe, kupatila, dnevnog boravka i terase. Sprat i potkrovlje kuće, koji imaju zaseban ulaz sastoje se od ukupno osam soba i dva kupatila.

Uz kuću se nalazi i pomoćni prizemni objekat dimenzija 14 x 7 metara u kojem se nalaze dvije garaže sa rolo vratima na daljinsko upravljanje i ostave.

Cjelokupno imanje je kompletno ograđeno i lijepo uređeno. Većina zemljišta je zasađena sa mladim voćem (5 godina starosti) sa preko 300 sadnica raznog voća.

Kuća posjeduje i sve priključke komunalne infrastrukture kao i centralno grijanje na pelet, vanjsku termo fasadu (8cm)…

Vlasnička dokumentacija je uredna i odmah prevodiva a postoji i mogućnost zamjene odnoson da se u raučun primi stan ili dva stana ili auto uz doplatu. Cijena kuće iznosi 315.000,00 KM!

Prodajem kuću u Sarajevu Pionirska dolina

Prodajem kuću u Sarajevu Pionirska dolina

5. Maja 2017. u

Prodajem kuću u Sarajevu koja se nalazi na lokaciji opštine Centar u naselju Pionirska dolina u ulici Aleksandra Puškina. Kuća se nalazi na zaista lijepoj, mirnoj, osunčanoj lokaciji sa svim neophodnim sadržajima za stanovanje.

Kuća se nalazi na zemljišnoj parceli površine 370 m2 a sastoji se od prizemlja i dva sprata. Prizemlje kuće se sastoji od garaže i kotlovnice. Sprat kuće se sastoji od dnevnog boravka, tri spavaće sobe, kuhinje sa trpezarijom i kupatila. Na drugom spratu se nalazi dnevni boravak, kuhinja, trpezarija, radna soba i sve gore od navedenog dijeli zajednički prostor (open space) + galerija. Stambena površina dva sprata iznosi 200 m2 (100 + 100 m2).

Kuća posjeduje centralno grijanje sa kotlovnicom na pelet i podnim grijanjem a postoji i opcija grijanja na plin. Podne obloge su laminat i keramika.  Vanjska stolarija je PVC sa aluminijskim roletnama a fasada je urađena sa stiroporom i ukrasnim kamenom a ulazna kapija je od kovanog željeza. Kuća posjeduje i garažu za dva automobila sa vratima na daljinsko upravljanje. Kuća je izgrađena 2014. godine.

Svakako glavne prednosti kuće su mirna i tiha lokacija, odličan raspored prostorija, pogled na centar grada, blizina svih potrebnih sadržaja za urbani način življenja a kuća je udaljena svega par minuta automobilom do centra grada…

Vlasnička dokumentacija je uredna i odmah prevodiva, cijena kuće će biti u skladu sa dogovorom!

Prodajem zemljište sa izlazom na Unu Bihać Golubić

Prodajem zemljište sa izlazom na Unu Bihać Golubić

27. Aprila 2017. u

Prodajem zemljište sa izlazom na rijeku Unu koje se nalazi u predgrađu Bihaća u naselju Golubić. Zemljište se nalazi na jako lijepoj i mirnoj lokaciji u prirodnom ambijentu sa jedne strane okruženo šumom a sa druge strane rijekom Unom.

Predmet prodaje jeste zemljište ukupne površine 5.128 m2 koje se proteže od asfaltnog puta pa sve do Une. Dimenzije parcele iznose cca 14 x 400 metara a sama parcela je ravna. Lokacija je jako lijepa i pogodna za izgradnju.

Eventualno, po potrebi bi postojala mogućnost da se parcela ukrupni u jedan veći komad od cca 10-ak dunuma zemlje.

Vlasniška dokumentacija je uredna, cijena po dogovoru!

Prodajem jednosoban stan u Istočnom Sarajevu

Prodajem jednosoban stan u Istočnom Sarajevu

21. Aprila 2017. u

Prodajem stan u Istočnom Sarajevu koji se nalazi u ulici Dabrobosanska. Lokacija stan je jako dobra a nalazi se u blizini autobusne stanice kao i svih ostalih sadržaja neophodnih za stanovanje.

Stan je po strukturi jednosoban, površine 35 m2 a nalazi se na drugom spratu. Sastoji se od ulaznog hodnika, kupatila sa wc-om, dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom iz kojih se izlazi na balkon površine 8 m2 od kojeg bi se vrlo lako mogla dobiti dodatna soba.

Stan je skoro nov, vrlo malo je korišten. Djelomično je namješten pa postoji opcija prodaje i sa namještajem. Grijanje je na struju sa konvektorima .

Vlasnička dokumentacija je uredna, cijena stana iznosi 1.400 KM/m2 odnosno 49.000,00 KM!

Prodajem dvije kuće u Bihaću Vasif bega Bišćevića

Prodajem dvije kuće u Bihaću Vasif bega Bišćevića

12. Aprila 2017. u

Prodajem dvije kuće u Bihaću koje se nalaze na jako dobroj lokaciji u ulici Vasif bega Bišćevića. Kuće se nalaze u neposrednoj blizini zgrade MUP-a, Veterinarskog zavoda…

Predmet prodaje su dvije kuće sa pripadajućim zemljištem površine 830 m2. Prva, starija, kuća dimenzija 8 x 9,5 metara je prizemna kuća starije gradnje koja se nalazi direktno na ulici.

Druga kuća, novije gradnje dimenzija 14,7 x 8 metara se sastoji od prizemlja, sprata i potkrovlja. U prizemlju kuće se nalaze garaža, ostava i kotlovnica na drva za cijelu kuću. Sprat kuće se sastoji od ulaznog hodnika, stepeništa, spavaće sobe, kupatila i wc-a, dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom. Potkrovlje kuće se sastoji od stepeništa, hodnika, dvije sobe i kupatila i wc-a.

Unutrašnje uređenje kuće je potpuno završeno te je tom prilikom urađen parket u sobama te kamene obloge na stepeništu i hodnicima, vanjska PVC stolarija, centralno grijanje na drva…

Iza kuće se nalazi i pomoćni objekat tipa ostave dimenzija 7,5 x 12 metara.

Cijena kuće iznosi 220.000,00 KM!

Prodajem kuću Hadžićima Miševići

Prodajem kuću Hadžićima Miševići

12. Aprila 2017. u

Prodajem započetu kucu u Sarajevu koja se nalazi na lokaciji Miševići, općina Hadžići. Kuća se nalazi  na izrazito lijepoj i mirnoj lokaciji, sa lijepim pogledom na okruženje.

Kuća se nalazi na zemljišnoj parceli površine 521 m2 na kojoj se nalazi objekat u izgradnji 9 x 8,5 metara, spratnosti Po+Pr+Pt. Kuća je pokrivena i dovedena do sistema rau-bau te rađena u skladu sa važećom dokumentacijom (Urbanistička i Građevinska dozvola).

Prilaz do kuće je asfaltnim putem do nekih cca 200 metara gdje je makadam. Lokacija ima sve prikljucke komunalne infrastrukture, uz sve ovo ima jos i materijala za dalje radove, struja, vodovod i kanalizacija itd…

Vlasništvo čisto, cijena po dogovoru!

Prodajem poslovni prostor u Sarajevu Ilidža

Prodajem poslovni prostor u Sarajevu Ilidža

10. Aprila 2017. u

Prodajem poslovni prostor u Sarajevu koji se nalazi u  Mellain Centru – Ilidža, ulica Rustempašina. Poslovni prostor se nalazi na prvom spratu poslovnog objekta, površine 53 m2. U poslovnom prostoru je nedavno adaptirana unutrašnjost a poslovnni prostor – butik se može unajmiti ili kupiti sa ili bez inventara.

Vlasnička dokumentacija je uredna, cijena poslovnog prostora iznosi 150.000 KM!

Prodajem vikendicu u Bihaću Pritoka

Prodajem vikendicu u Bihaću Pritoka

10. Aprila 2017. u

Prodajem vikendicu i zemljište koja se sa nalazi u predgrađu Bihaća u naselju Pritoka. Vikendica se nalazi na jako mirnoj lokaciji u prirodnom ambijentu u neposrednoj blizini rijeke Une.

Vikendica se nalazi na zemljišnoj parceli površine 1.750 m2 a dimenzije objekta iznose 6,02 x 1,95 + 8,20 x 6,45 m. Objekat se sastoji od ulaznog hodnika, kuhinje, dnevnog boravka, trpezarije iz koje se izlazi na vanjsku terasu, degažmana, spavaće sobe, kupatila i wc-a i jedne tavanske prostorije.

Vikendica je izgrađena 2009. godine, posjeduje centralno grijanje na drva. Iza vikendice se nalazi pomoćni objekat tipa drvarnice kao i pecara urađena u kamenu a takođe oko objekta su urađene kamene staze.

Samo zemljište je pravilnog pravougaonog oblika a prilaz ima i sa asfaltnog puta. Na preostalom dijelu zemljišta je zasađen voćnjak sa 130 stabala raznog voća. U dijelu parcele na kojoj se nalazi vikendica su zasađene Tuje što daje osjećaj intimnosti.

Vikendica posjeduje urednu građevinsku i vlasničku dokumentaciju kao i sve priključke komunalne infrastrukture. Cijena vikendice će biti u skladu sa dogovorom!

Prodajem kuću u Brezi Bulbulušići

Prodajem kuću u Brezi Bulbulušići

6. Aprila 2017. u

Prodajem kuću u Brezi koja se nalazi u stambenom naselju Bulbulušići, ulica Bulbulušići broj 4 i udaljena je oko 1,0 km, jugo-istočno od centra Breze. Marktni objekti u krugu od oko 200 m su: džamija Bulbulušići i željeznička stanica.

Gabariti kuće iznose 10 x 9 m, spratnosti: prizemlje, sprat i podkrovlje, a orjentisana je jugo-istok sjevero-zapad. Smještena je na prednjem dijelu parcele, koja je veličine 600 m² i približno pravougaonog oblika. Sa zadnje strane, parcelu omeđuje riječica Stavnja. Oko čitave parcele izgrađena je ograda.

Prizemlje kuće se sastoji od hodnika, spavaće sobe, dnevnog boravka, kuhinje, kupatila i garaže. Sprat kuće se sastoji od stepeništa, dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, spavaće sobe, kupatila, wc-a, ostave i velike terase. U potkrovlju kuće se nalazi tri prostorije i kupatilo.

Vlasnička dokumentacija je uredna i odmah prevodiva, cijena kuće će biti u skladu sa dogovorom!

Prodajem poslovni prostor u Bihaću Ozimice I

Prodajem poslovni prostor u Bihaću Ozimice I

30. Marta 2017. u

Prodajem poslovni prostor u poslovno – stambenom objektu u Bihaću koji se nalazi na vrlo atraktivnoj lokaciji u naselju Ozmice I ulica Bužimska. Objekat se nalazi na jako dobroj lokaciji i za stanovanje i za poslovnu djelatnost a u neposrednoj blizini se nalaze svi potrebni sadržaji.

Objekat se nalazi na zemljišnoj parceli površine 352 m2 a sastoji se od prizemlja i dva sprata.

Predmet prodaje je prizemlje objekta odnosno poslovni prostor netto površine 96,89 m2 koji se sastoji od jedne velike prostorije (87 m2), wc kabine (7,42 m2), server soba (1,76 m2). Podna obloga je keramika, zidovi su gletovani, stolarija vanjska aluminijska sa tri stakla punjena plinom sa kliznim portalima, spišteni strop sa led rasvjetom i stropnim klimama za grijanje i hlađenje, pripremljenje instalacije za video nadzor, alarmni sistem, protivpožarni sistem …

Objekat posjeduje svu urednu dokumentaciju, građevinsku dozvolu i nacrte. Kvalitetno i moderno građen, opremljen sa kvalitetnim materijalima i sanitarijama. Posjeduje više parking mjesta, mogućnost centralnog grijanja, protiv pozarnog i video nadzornog sistema.

Prodajem trosoban stan u Bihaću Bužimska

Prodajem trosoban stan u Bihaću Bužimska

30. Marta 2017. u

Prodajem stan u poslovno – stambenom objektu u Bihaću koji se nalazi na vrlo atraktivnoj lokaciji u naselju Ozmice I ulica Bužimska. Objekat se nalazi na jako dobroj lokaciji i za stanovanje i za poslovnu djelatnost a u neposrednoj blizini se nalaze svi potrebni sadržaji.

Objekat se nalazi na zemljišnoj parceli površine 352 m2 a sastoji se od prizemlja i dva sprata.

Predemet prodaje je komforni trosoban stan na prvom spratu ovog objekta površine 109,31 m2 i plus terasa (20,93)  koji se sastoji od hodnika (8,64 m2), kupatila (7,41 m2), ostave (3,91 m2), spavaće sobe (15,67 m2), spavaće sobe (20,60 m2), dnevnog boravka (24,88 m2),kuhinje (10,00 m2), trpezarije (18,20 m2) i terase (20,93 m2).

Ovaj stan je kompletno završen gdje je podna obloga visokokvalitetni laminat, vanjska PVC stolarija sa aluminijskom vanjskom oblogom i tri stakla ispunjena plinom, nova unutrašnja drvena stolarija, vanjska sigurnosna vrata, spušteni stropovi sa led rasvjetom, razvedene instalacije podnog grijanja u cijelom stanu.

Objekat posjeduje svu urednu dokumentaciju, građevinsku dozvolu i nacrte. Kvalitetno i moderno građen, opremljen sa kvalitetnim materijalima i sanitarijama. Posjeduje više parking mjesta, mogućnost centralnog grijanja, protiv pozarnog i video nadzornog sistema.

© Copyright 2016
Cicko d.o.o. Limousine mieten Umzug Wien