Need expert advice? Call us now - 555 555 555

Prodajem ekskluzivnu vilu Podstrana Split

Prodajem ekskluzivnu vilu Podstrana Split
ID: PROP-5863

Cijena na upit

Objavljeno:
21. Septembra 2011.
Built in:
2006.

Ova predivna novoadaptirana  Rustikalna vila Vam pruža domaću atmosferu u idiličnom mjestu Podstrana  u blizini grada Splita,Omiša,Solina, što Vam omogućuje da Vaš odmor upotpunite posjetom tih bisera srednje Dalmacije.

Blizina svih vrsta prometnih veza omogućuje Vam da brzo i lako stignete do nas, a i ujedno naša Vam vila bude jedna lijepa baza za obilazak prekrasnih srednjodalmatinskih mjesta i otoka.

Svojim smještajem u samoj blizini mora i komfornom opremljenošću će Vam pružiti nezaboravan odmor ili pak stanovanje.Otvoreni roštilj, bazen,okružen vrtom s dalmatinskim raslinjem različitih boja i mirisa zadovoljit će sve Vaše potrebe. Kuća je okrenuta put juga,gleda na otok Brač,otvorenog pogleda,istočna strana poljoprivredno zemljište tj. maslinici i zelenilo,sjeverna strana ima pogled na brdo Perun/Mosor, zelenilo i maslinici tj.zelena zona.

Villa se nalazi cca 12 km od Splita magistralom u smjeru Dubrovnika.
Izgradnja Ville je započeta 2002 god.a kompletno završena sa pomoćnim objektom tj. garažom i bazenom u toku 2006 god.
Materijali koji su korišteni u izgradnji su: kamene vaze stare 1 do 300 god.,ručno klesane i pjeskarene,vibracijoni beton,opeka i knauf izolacija.Debljina zidova je na mjestima i do 70 cm.
Površina ville: 300 m2

Prizemlje:dvosoban stan sa velikom terasom,dvije sobe,kupatilo/wc,dnevni boravak,kamin soba sa wc/bad,tri spavaće sobe,dnevni boravak sa kuhinjom cca 50 m2 i dvije terase.
U čitavoj kući je instalirano centralno grijanje,skoro sve sobe gdje se čovjek zadržava ljeti je postavljena klima.
-Garaža: cca 20m2 u kojoj se nalaze i aparati za centralno grijanje(Buderus)
-Sprema: cca 20m2

Vanjski kamin izveden u kamenu,okolo parcela zid od klesanog kamena,pod dvorišta popločan isto starim kamenom.Na istočnom djelu kuče nalazi se lijepi vrt i travnati pokrivač sa malom terasicom okrenutom istoku i pogledom prema sjevero istočnom djelu gdje se nalazi betonski bazen obložen keramikom dimenzija 8,2 x 4m i dubine 1,8 m sa slapom tako da voda neprestalno cirkulira,protustrujni aparat,masaža,osvjetljenje i grijanje bazena.Bazen se koristi od 3 do 11 mjeseca.Uz bazen su dvije terase od kojih je jedna natkrivena trijemom a površina je cca 150m2.

Površina parcele je 700m2 + 500 m2 gradjevnog  zemljišta.

Kompletna parcela je ograđena kamenim zidovima,metalnom ogradom na zidu i ulaz na parcelu velikim kovanim vratima(automatsko otvaranje), i čitavo je dvorište,zidovi osvjetljeni lampama koje se mogu regulirat.

 

 

Kontaktirajte nas uvezi ove nekretnine

:

:

:

Pošalji prijatelju

Lokacija

© Copyright 2016
Cicko d.o.o. Limousine mieten Umzug Wien