Need expert advice? Call us now - 555 555 555

Prodajem imanje na rijeci Uni Bihać Srbljani

Prodajem imanje na rijeci Uni Bihać Srbljani
ID: PROP-35798 9480 m2

Cijena na upit

Objavljeno:
29. Januara 2018.
Plot Size:
9480 m2

Dodaci

  • elektricna energija
  • Vlasnistvo cisto
  • Vocnak
  • voda
  • Vrt

Prodajem prelijepo imanje na rijeci Uni koje se nalazi na lokaciji Srbljani, udaljeno od Bihaca cca 10 km ili 15-ak minuta lagane vožnje. Imanje se nalazi u prelijepom ambijentu rijeke Une sa jedne i šumskog dijela sa druge strane.

Predmet prodaje jeste zemljište – imanje ukupne površine cca 9.480 m2 koje ima direktan izlaz na rijeku Unu u dužini cca 100 metara. Na zemljištu se nalazi i već izgrađeni stambeni objekat  a cjelokupno imanje je kompletno ograđeno i jako lijepo uređeno. Do imanja se nalazi i pristupni put koji se pruža pored cijelog imanja a samo zemljište je u većem dijelu ravno sa blagim uzvišenjem prema šumskom dijelu odakle se pruža prelijep i otvoren pogled na rijeku Unu i okolinu.

Veći dio izlaza na rijeku Unu je uređen i podzidan kamenom te je uređena i plaža za kupanje. Na zemljištu je već priključena struja i voda tako da je ova lokacija u potpunosti opremljena sa komunalnom infrastrukturom.

Ova lokacija je jedinstvena prije svega zbog svog položaja i prirodnog ambijenta rijeke Une sa jedne strane kao i same količine zemljište od 9.480 m2 u jednom komadu koja pruža mogućnost da se na ovom zemljištu može napraviti  turistički kompleks koji će opravdati buduća ulaganja.

Kontaktirajte nas uvezi ove nekretnine

:

:

:

Pošalji prijatelju

Lokacija

© Copyright 2016
Cicko d.o.o. Limousine mieten Umzug Wien