Need expert advice? Call us now - 555 555 555

Prodajem poslovno stambeni objekat u Istočnom Sarajevu, Kasindolske brigade

<!--:ba-->Prodajem poslovno stambeni objekat u Istočnom Sarajevu, Kasindolske brigade<!--:-->

877500 KM

Objavljeno:
10. Marta 2013.
Living Area:
2136 m2
Terasa:
DA m2
Parking:
DA
Grijanje:
DA

Dodaci

  • centralno grijanje
  • elektricna energija
  • Gradevinska dozvola
  • Internet
  • kanalizacija
  • parking
  • Vlasnistvo cisto
  • voda

Predmetna nekretnina se nalazi na uglu ulice Kasindolske Brigade bb, opština istočna Ilidža, istočno Sarajevo u neposrednoj blizi hotela “Beograd” na zemljišnoj parceli površine 2136 m2.

Trenutno na lokaciji se nalaze prizemni  objekti, kao i noviji objekat veličine 25 x 10 metara, spratnosti prizemlje plus sprat, koji je trenutno u funciji Ugostiteljskog objekta a koji prema regulacionom planu se ruše a na njihovom mjestu predviđa se izgradnja 3 lamele (zgrade) spratnosti Pod.+Priz.+6 spratova poslovno stambene namjene sa garažama. Prema izrađenom idejnom projektu za predmetnu nekretninu iz Novembra 2008. godine možemo isčitati slijedeće sadržaje:

–          U podrumu sve tri lamele predviđeni su parking prostori odnosno garaža i podrumske prostorije za stanare i poslovne prostore. Ukupna kvadratura podruma iznosi 1870,64m²

–          U prizemlju objekta planirano je 10 (deset) zasebnih poslovnih prostora ukupne površine 650m²

–          Od prvog do šestog sprata planirani su stanovi i to 16 trosobnih, 5 dvoiposobnih, 66 dvosobnih, 15 jednoiposobnih, 10 jednosobnih stanova i 6 garsonjera. Ukupna korisna površina gore nabrojanih stabenih jedinica iznosi 4925,85m²

Planirani objekat je modernog izgleda sa naglašenim balkonima i doksatima, koji će svojim volumenom dominirati u ovom dijelu gradske strukture. Konstrukcija objekta predivđena je kao armirano-betonska sa većim rasponima zidova koji omogućavaju veću fleksibilnost posebno u prizemlju objekta.

Uvid u projekat i detaljen informacije vezane za ovu nekretninu možete dobiti u našim uredima te na zahtjev putem elektronske pošte.

Vlasnička  dokumentacija uredna za objekte koji su već srušeni ima rente u vrijednosti 40.000,00 KM. Cijena lokacije sa postojećim objektom i projektom je 450.000,00 €, postoji mogućnost zajedničkih ulaganja i kompenzacija uz dogovore.

Kontaktirajte nas uvezi ove nekretnine

:

:

:

Pošalji prijatelju

Lokacija

© Copyright 2016
Cicko d.o.o. Limousine mieten Umzug Wien