Need expert advice? Call us now - 555 555 555

Prodajem poslovno stambeni prostor u Bihacu Bosanska

Prodajem poslovno stambeni prostor u Bihacu Bosanska
ID: PROP-36449 7 Soba/e 3 Kupatila

Cijena na upit

Objavljeno:
13. Marta 2018.
Living Area:
167 m2
Parking:
DA

Dodaci

 • elektricna energija
 • Gradevinska dozvola
 • Internet
 • kanalizacija
 • parking
 • unutarnja rasvjeta
 • vanjska rasvjeta
 • Vlasnistvo cisto
 • voda

Prodajem poslovno stambeni prostor u Bihaću koji se nalazi na jako atraktivnoj lokaciji u strogom centru grada u ulici Bosanska (Miroslava Krleže). Predmetni prostor se nalazi u poslovnoj zgradi „Unsko sanskih šuma“ (zgrada ŠPD-a) u šetališnoj zoni grada.

Predmet prodaje jesu tri cjeline odnosno tri etaže i to:

 1. Poslovni prostor u suterenu zgrade površine 41 m2
 2. Poslovni prostor u prizemlju zgrade površine 63 m2
 3. Stan (poslovni prostor) na prvom spratu zgrade površine 63 m2

Poslovni prostor u suterenu zgrade se sastoji od jedne veće prostorije, dvije wc kabine, ostave. Prostor ima zaseban ulaz sa bočne strane zgrade a takođe i kroz stubište zgrade.

Poslovni prostor u prizemlju zgrade se sastoji od ulaznog stepeništa direktno sa glavne ulice zatim veće prostorije sa takođe velikim izlogom prema glavnoj cesti te kupatila sa wc-om, još jedne veće prostorije sa ostavom. Prostor je u „roh-bau“ stanju te će budući vlasnik biti u prilici da prostor prilagodi prema vlastitim željama i potrebama.

Stan (poslovni prostor) na prvom spratu zgrade se sastoji od ulaznog hodnika, kupatila i wc-a, dvije spavaće sobe i dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom.

Zgrada u kojoj se nalaze navedene prostorije je nedavno kompletno renovirana i obnovljena. Tom prilikom je urađena nova vanjska fasada sa kombinacijom staklo – Aluminij sa termo izolacijom, kompletna vanjska stolarija je takođe aluminijska. Poslovni prostori u suterenu i u prizemlju su u „roh-bau“ stanju a stan (poslovni prostor) je renoviran i u jako dobrom stanju.

Predmet prodaje jesu sva tri prostora u cjelini ili samo suterenska i prizemna etaža u kompletu.

Vlasnička dokumentacija od navedenih nekretnina je u potpunosti uredna i odmah prevodiva na budućeg kupca. Prostori su etažirani i posjeduju urednu Građevinsku dozvolu sa promjenom namjene navedenih prostora iz stambenih u poslovne.

Cijena prostora će biti u skladu sa dogovorom između zainteresiranih strana.

 

Kontaktirajte nas uvezi ove nekretnine

:

:

:

Pošalji prijatelju

Lokacija

© Copyright 2016
Cicko d.o.o. Limousine mieten Umzug Wien