Need expert advice? Call us now - 555 555 555

Prodajem poslovnu zgradu u Foči Andrićeva 2

Prodajem poslovnu zgradu u Foči Andrićeva 2
ID: PROP-2633 601 m2

Cijena na upit

Objavljeno:
13. Juna 2011.
Plot Size:
601 m2
Terasa:
Nema vrt ni terasu m2
Parking:
DA

Prodajem poslovnu zgradu u Andrićevoj ulici br.2 u Foči u prvoj stambeno-poslovnoj zoni u okviru Urbanističkog plana Foča.

Poslovna zgrada je spratnosti Po+P+2, a na predmetnoj parceli izgrađene su i tri garaže. Spoljašnje dimenzije terena, prizemlja i dva sprata su 16,20×10,35 m, a ulazni dio u prizemlje zauzima bruto površinu od 58,46 m2, a horizontalni gabariti garaža iznose 8,55×6,15 m. U suterenu koji je kompletnom površinom identičan površini nadzemnih etaža smješteni su sljedeći sadržaji: kotlovnica, arhiva, čajna kuhinja i ostava. Visina prostorija je 2,20 m. Kuhinja je obrađena po važećim standardima, sa podovima i zidovima od keramičkih pločica, a plafon je spušteni tipa HANTER-DAGLAS. Kotlovnica je u funkciji i obezbjeđuje centralno grijanje kompletne zgrade.

Prizemlje objekta sastoji se od isturenog ulaznog dijela u kojem se nalazi portirnica, hol i osnovnog dijela gdje su smještene kancelarije.

NA preostala dva sprata, smještene su kancelarije. U prizemlju i na spratovima su urađeni sanitarni čvorovi koji su u funkciji. NA drugom spratu se nalaze kancelarije direktora i velika sala za sastanke. Visina prostora u kancelarijama je 2,90 m.

Zemljište na kojem je izgrađen objekat privedeno je krajnjoj namjeni, komplet urađeno. Ograda koja omeđuje parcelu je metalna sa stubovima od fasadne opeke. Urađeni su trotoari, prilaz asfaltiran sa ivičnjacima i urađenim zelenim površinama.

Zidovi su spolja termički izolovani i izvedeni su od šuplje i pune opeke, ukupne debljine 40 cm. Unutrašnji zidovi su od opeke d=12 cm. Krov je dvovodni, sa konstrukcijom urađenom od rezane građe I klase, a krovni pokrivač je crijep. Sve prostorije su obojene sa bijelim polikolorom, osim povšina pod keramičkim pločicama. Fasada je klasična-špricana i obojena uljanim fasadeksom u bijeloj boji. Svi podovi u hodnicima su urađeni od vinaz pločica, u kancelarijama su parketi, u sanitarnim čvorovima podovi i zidovi su obloženi keramičkim pločicama. U objektu su izvedeni instalacioni radovi: vodovod i kanalizacije, elektroinstalacija, gromobran i telefonska instalacija i centralno grijanje.

Poslovni objekat ima sljedeću korisnu površinu po etažama:

Suteren……………………….138,00m2
Prizemlje……………………..186,60m2
I sprat………………………….138,50m2
II sprat…………………………138,50m2
UKUPNO……………………..601,60m2

 

 

Cicko Nekretnine

Agent za nekretnine USK: Adnan Hota 061/603-350 Agent za ostale nekretnine: Amir Hota 061/149-637

Makler kontaktieren

Kontaktirajte nas uvezi ove nekretnine

:

:

:

Pošalji prijatelju

Lokacija

© Copyright 2016
Cicko d.o.o. Limousine mieten Umzug Wien