Need expert advice? Call us now - 555 555 555

Prodajem stanove u Sarajevu novogradnja Kromolj

Prodajem stanove u Sarajevu novogradnja Kromolj

Cijena na upit

Objavljeno:
21. Februara 2011.
Terasa:
Nema vrt ni terasu m2
Parking:
DA

Zgrada se nalazi na jednoj od najljepših lokacija u gradu, okružena pionirskom dolinom, porodilištem, gradskim parkom „Betanja“ i golf igralištem sa jugo zapadnom orijentacijom gdje nazivi poput vrtova, dolina , riverina SUNCA dolaze do pravog izražaja. Zgrada je rađena u modernijem stilu sa svim karakteristikama koje nedostaju većini ostalih zgrada u Sarajevu:

– veliki holovi i hodnici
– visoki stropovi
– veliki AL portali sa izuzetno puno svijetlosti
– velike garaže
– velike terase
– izuzetna termička izolacija termička fasada 10 cm debljina stakala 6 x 12 x 6mm
– ugradnja najsavremenijih materijala

– većina stanova je urađena sa klasičnim plinskim grijanjem, podnim grijanjem, obrzbjeđenom zasebnom vertikalom za kamin, razvedena instalacija za postavljanje plinskog bojlera na struju.

TEHNIČKI OPIS STANA br:1 Stan ima 152 m2 sa 85 m2 terase i 115 m2 bašte i posebnim ulazom potuno odvojenim od ostalih stanova . Ispod stana se nalazi garaža sa kompletnom infrastrukturom od 76 m2 za četiri automobila. Sve navedeno ovom stanu daju karakteristike „luksuzne kuće“ Stan se sastoji od dnevnog boravka, kuhinje ,trpezarije, gostinjskim WC-om, dvije dječije sobe, dječijim gardaroberom, spavačom sobom, velikim kupatilom, glavnim garderoberom sa vešerajem. U dnevnom boravku čija visina stripova je 3 m, se nalaze dva velika klizna AL portala ( 2 x 9 m2) radi lakšeg izlaska na terasu i dobijanja osječaja jedne cijeline.
TEHNIČKI OPIS STANA br.7 Stan ima 44 m2 i nalazi se na I spratu. Sastoji se od dnevnog boravka sa terasom i kuhinjom, spavače sobe sa terasom, kupatila. Stan je koncipiran kao manji dvosoban gdje je svaki centimetar maximalno iskorišten. Stanovi se nalaze u završnoj fazi obrade gdje je moguće učestvovati u odabiru vrste i izgleda završnih materijala.

Cicko Nekretnine

Agent za nekretnine USK: Adnan Hota 061/603-350 Agent za ostale nekretnine: Amir Hota 061/149-637

Makler kontaktieren

Kontaktirajte nas uvezi ove nekretnine

:

:

:

Pošalji prijatelju

Lokacija

© Copyright 2016
Cicko d.o.o.