Need expert advice? Call us now - 555 555 555

Prodajem stanove u strogom centru Cazina u ulici Dr. Irfana Ljubijankića

Prodajem stanove u strogom centru Cazina u ulici Dr. Irfana Ljubijankića

Cijena na upit

Objavljeno:
17. Marta 2011.
Terasa:
Nema vrt ni terasu m2
Parking:
DA

Prodajem stanove u strogom centru Cazina u ulici Dr. Irfana Ljubijankića u novoizgrađenom poslovno-stambenom objektu na najboljoj i najatraktivnijoj lokaciji u samom srcu grada Cazina.U neposrednoj blizini lokaliteta se nalaze Opštinski sud,Dom kulture,zgrada Opštine,Pošta,banke te ostali kulturni i administrativni sadrzaji užeg gradskog jezgra.

Ovaj reprezentativni objekt je izgrađen kao čvrsti armirano-betonski o temelja do krova a sastojat će se od: suterena(podzemna garaža),prizemlja i 9 spratova.U garaži ima 50 a na vanjskom parkingu 50 parking mjesta.

Zgrada ima dva ulaza a u svakom ulazu na svakom spratu po pet stambenih jedinica.Na svakom ulazu su ugrađeni po jedan brzi lift od garaže do zadnjeg sprata.Svi zidovi su betonski osim pregradnih zidova koji će se raditi sa ciglom od 12 cm.Ulazna vrata na stanovima su specijalna protuprovalna-protupožarna sa četvrtom klasom protuprovalnosti,sa sefovskom bravom i sa karticom.Sobna vrata su ručno rađena od strane najboljih stolara na ovim prostorima sa elegantnim bravama i kvakama .

Elektroinstalacije su bogato razvedene po cijelom stanu sa velikim brojem utičnica sa dovedenim telefonom u dnevni boravak i u hodnik,te sa razvedenom kablovskom i satelitskom televizijom i interfonom i videofonom.

Vanjska stolarija je nesto na sta se posebno ponosimo u nasoj ponudi jer smo odlučili da ugradimo nesto sasvim novo na tržistu.To su moderne klizne stjenke u svakom stanu sa velikim otvorima što ujedno omogućuje i dosta svjetla u svakom stanu.Na svakom prozoru su ugrađene moderne aluminijske podfasadne roletne koju su potpuno nevidljive kako iznutra tako i izvana sa elektromotorima na daljinsko upravljanje.

U svakom stanu je ugrađena kombinacija podnog i radijatorskog grijanja i to svugdje gdje je keramika (hodnik,kupatilo,kuhinja) je urađeno podno grijanje a svugdje gdje je parket biće ugrađeni radijatori uz napomenu da će u kupatilu biti i podno grijanje i radijator za kupatilo.Ovo je jedina zgrada koja će imati kolektivno centralno grijanje i svi stanari će ga koristiti.U svakom stanu je ugrađen zaseban klima uređaj.

Na ulazu u zgradu su ugrađeni interfoni i kamere a ulazna vrata u zgradu su šifrovana i otvaraće se sa karticom a isto tako i vrata na ulazu u garažu.Stepenište u zgradi je urađeno sa mramorom a ograda stubišta od inox-a.

Veličine stanova u ovom objektu se kreću od 43-80 m2 različitih struktura od dvosobnih i trosobnih stanova na svim spratovima a cijena stambenog prostora iznosi 2000 KM/m2 sa uračunatim PDV-om u cijenu.

Cicko Nekretnine

Agent za nekretnine USK: Adnan Hota 061/603-350 Agent za ostale nekretnine: Amir Hota 061/149-637

Makler kontaktieren

Kontaktirajte nas uvezi ove nekretnine

:

:

:

Pošalji prijatelju

Lokacija

© Copyright 2016
Cicko d.o.o. Limousine mieten Umzug Wien