Need expert advice? Call us now - 555 555 555

Prodajem zemljiste na otoku Pag Kolan

Prodajem zemljiste na otoku Pag Kolan
ID: PROP-24163 134802 m2

Cijena na upit

Objavljeno:
23. Marta 2015.
Plot Size:
134802 m2

Dodaci

  • Vlasnistvo cisto

Prodajem zemljiste u Republici Hrvatskoj koje se nalazi na otoku Pag – Novalja, opstina Kolan. Radi se zemljistu ukupne povrsine 134.802 m2 koje se proteze od magistralnog puta Novalja – Pag sa jedne strane i sa direktnim izlazom na prekrasnu pjescanu plazu Prnjicu i more. Teren se nalazi u neposrednoj blizini plaze Zrće. Prnjica, prva Novo Urbana Plaza izmedju plaze Zrće i plaze Čista. Nalazi se u nepostednoj blizini klubova poznati u cjelom svjetu po NEZABORAVNIM noćnim zabavama, te najpoznatiji PASA Club sa IBICE koji se gradi, tu je i nova benzinska pumpa TIFON sa Cafe Barom i Trgovinom. Na moru je veliki Vodeni SKI Lift za razne Sportove na vode. Uz njega se UZURBANO radi na realizaciji izgradnje Hotela. Sve je to od Terena koji se prodaje na udaljenosti od 1-1.5 km, Novalja Centar 2 km. Prekrasna Pješčana Plaza zove se Prnjica koja je direktno ispred našeg posjeda. Još Netaknuta priroda sa Izvorom slatke vode u našem posjedu. Prirodni Fenomen (Rjetkost na Otocima) koji pruza veliki potencijal kao koristenje u privatne svrhe kao i komercijalno. Posto izvor od kako se pamti nikada nije prisusio, tako bi se Izvor pretpostavljamo mogao
koristiti i cak kao punionica izvorne vode stim da se predhodno moraju ishodovati odgovarajuci Certifikati za obavljanje djelatnosti.

Vlasnicka dokumentacija je uredna i gruntovno i katastarski tako da nema smetnji za prodaju navedene nekretnine. Cijena cjelokupne parcele iznosi 23 Euro/m2!

Kontaktirajte nas uvezi ove nekretnine

:

:

:

Pošalji prijatelju

Lokacija

© Copyright 2016
Cicko d.o.o. Limousine mieten Umzug Wien