Need expert advice? Call us now - 555 555 555

Prodajem zemljiste u Bihacu Kamenica

Prodajem zemljiste u Bihacu Kamenica
ID: PROP-24649 16505 m2

Cijena na upit

Objavljeno:
2. Juna 2015.
Plot Size:
16505 m2

Dodaci

  • elektricna energija
  • Vlasnistvo cisto
  • voda

Prodajem zemljiste u Bihacu koje se nalazi u naselju Kamenica. Predmetno zemljiste se nalazi na glavnom putu u neposrednoj blizini objekta “Bh Poste” na Kamenici sa kojim i granici. Radi se o parceli povrsine 11.408 m2 koja ima izlaz na glavni put u duzini cca 65 metara sa jedne strane a sa druge se u skoro cijeloj duzini proteze uz sporedni – lokalni put.

Zemljiste uz cestu je ravno, pravilnog kvadratnog oblika te se drugi dio zemljista nalazi u blagom padu. Uz parcelu se nalazi ulicna rasvjeta a priključci struje i vode se nalaze u neposrednoj blizini. Sama lokacija je pogodna kako za individualnu gradnju i stanovanje tako i za poslovne sadrzaje zbog polozaja i prilaza parceli.

Odmah uz ovu parcelu se nalazi jos jedna parcele ukupne povrsine 5.097 m2 koja je takodje pravilnog pravougaonog oblika. Prilaz ovoj parceli je omogucen sa sporednog lokalnog puta a ove dvije parcele u biti samo i dijeli sporedni put. I na ovoj lokaciji postoji ulicna rasvjeta kao i priključci komunalne infrastrukture.

Postoji mogucnost prodaje parcela zasebno a po potrebi mogu i u cjelini!

Kontaktirajte nas uvezi ove nekretnine

:

:

:

Pošalji prijatelju

Lokacija

© Copyright 2016
Cicko d.o.o. Limousine mieten Umzug Wien