Need expert advice? Call us now - 555 555 555

Prodajemo stanove u Sarajevu novogradnja Podgaj Tekija

Prodajemo stanove u Sarajevu novogradnja Podgaj Tekija
ID: PROP-28406

Cijena na upit

Objavljeno:
7. Oktobra 2016.
Terasa:
DA m2
Parking:
DA
Grijanje:
DA
Built in:
2016.

Dodaci

 • centralno grijanje
 • elektricna energija
 • Gradevinska dozvola
 • Internet
 • kanalizacija
 • parking
 • PVC
 • racunarska I telefonska mreza
 • Sat TV
 • telefon
 • unutarnja rasvjeta
 • vanjska rasvjeta
 • Vlasnistvo cisto
 • voda

Prodajemo stanove u Sarajevu koji se nalazi na jako atraktivnoj lokaciji u gradu „Podgaj-Tekija“. Stambeno poslovni objekat „Podgaj-Tekija“ kao i same stambene jedinice se odlikuju visokim evropskim standardima gradnje. Ugrađeni materijali, počevši od fasadnog sistema sa izvrsnim toplotno-izolacijskim svojstvima i kvalitetne vanjske stolarije do prvoklasnog hrastovog parketa i sanitarnih uređaja, garantuju budućim vlasnicima dugoročno zadovoljstvo kupovinom jedne od stambenih jedinica.

Objekat ima stambeno-poslovnu namjenu. U funkcionalnom smislu podijeljen je u tri neovisne cjeline, garažnu, poslovnu i stambenu, koje su vertikalno povezane stepeništima i liftovima. Sastoji se od 90 stambenih i 6 poslovnih jedinica povrsine od 47 do 157 m2. Parkiranje putničkih automobila riješeno je putem garaža, koji je projektovane na nivou suterena -1 i suterena -2 i suterena -3.

Poslovni dio objekta riješen je u prizemlju objekta, gledajući sa južne saobraćajnice.Stambene jedinice nalaze se na sedam etaža i djelomočno u potkrovlju.Stambeni dio objekta, riješen je kroz četiri nadzemne etaže, odnosno četiri kata, zatim djelomično u potkrovlju, djelomično u prizemlju i djelomično na nivou -1 i nivou -2. Pristup svim etažama riješen je zajedničkim stubištima u čijem sastavu se nalaze i liftovi. U svakoj lameli se nalazi jedno komunikacijsko (glavno) stepenište, jedno požarno stepenište te po jedan lift. Na karaktrestičnoj etaži pojavljuju se ukupno šest do osam stanova.

Podovi su projektovani kao plivajući sa završnom obradom zavisno od karaktera pojedine prostorije. Tako je u stanovima, osim sanitarnih čvorova, kao završni pod projektovan klasični parket. U sanitarnim prostorima i na balkonima i lođama projektovana je protuklizna keramika na fleksibilnom ljepilu.Podovi hodnika na stubištima i komunikacijskog stepeništa projektovani su u kamenu. Podovi garaža projektovani su u ferobetonu.

Na objektu su primijenjeni savremeni i prirodni ekološki materijali. Uglavnom radi se termički izolovanim fasadama debljine 10 cm sa izvrsnim toplotno-izolaciskim svojstvima.

Otvori se zatvaraju dijelom PVC šestokomormin profilom REHAU tipa GENEO. To je energetski najbolji sistem prozorskih profila s ugradbenom dubinom od 86 mm trenutno dostupan na tržištu. a dijelom aluminijskim profilima sa prekinutim termičkim mostom. Projektovano je multifunkcinalno termoreflksno troslojno izo staklo sa Low-E efektom.

U skladu sa specifičnim funkcionalnim zahtjevima, ulazna vrata u stambeni prostor će imati posebne sisteme osiguranja sa posebnim bravama i mehanizmima za zaključavanje, te sa posebnim oblikom i materijalizacijom vrata.Ulazna vrata u stanove, projektovana su kao protuprovalna, zvučno izolovana i otporna na požar. Unutrašnji otvori projektovani su u drvenoj stolariji.

Tehnički prijem zgrade je već zavrsen a stanovi su kompletno završeni i useljivi. Vlasnička dokumentacija je uredna i odmah prevodiva!

Kontaktirajte nas uvezi ove nekretnine

:

:

:

Pošalji prijatelju

Lokacija

© Copyright 2016
Cicko d.o.o. Limousine mieten Umzug Wien