Loading...

Agencija za nekretnine Bihać

Od osnivanja Agencije za nekretnine u BiH CICKO d.o.o. bavimo se posredovanjem u prometu nekretninama, pružanjem usluga klijentima, kako u kupoprodaji tako i u izdavanju i zakupu stambenih jedinica i poslovnih prostora.Mi smo tu da prodavcu obezbedimo najbolju moguću reklamu za njegovu nekretninu na nasoj web stranici i u sredstvima javnog informisanja, da izvršimo stručnu procjenu tržišne vrednosti nekretnine u BiH.

Našim klijentima pored usluge posredovanja osiguravamo i kompletnu stručnu uslugu savjetovanja, istraživanja i analize tržišta, procjene i prezentacije nekretnina i njihovog potencijala kao i pravnu podršku.Klijentima koji ulažu u nekretnine pronalazimo najmoprimce te na taj način potenciramo vrijednost njihovog ulaganja.

Nastojimo svoje klijente pratiti kroz sve njihove projekte. Ako prodajete, kupujete iliiznajmljujete nekretninu pomoći ćemo Vam pri izboru i ukazati na moguće skrivene mane i nedostatke odabrane nekretnine. Profesionalnost, veliki broj zadovoljnih klijenata, pravna i finansijska sigurnost, kvaliteti su koji agenciju za nekretnine u BiHCICKO d.o.o. svih ovih godina ubrajaju u vodeće agencije u ovoj oblasti.Naša najbolja reklama su zadovoljni kupci i prodavci.Budite i Vi jedni od njih, ukažite nam svoje povjerenje uz obostrano zadovoljstvo. Agencija za nekretnine u BiH Sarajevo – Bihac

Dijeljenja: