Loading...

Agencija za nekretnine Sarajevo

Od osnivanja Agencije za Nekretnine Sarajevo CICKO d.o.o. bavimo se posredovanjem u prometu nekretninama, pružanjem usluga klijentima, kako u kupoprodaji tako i u izdavanju i zakupu stambenih jedinica i poslovnih prostora.Mi smo tu da prodavcu obezbedimo najbolju moguću reklamu za njegovu nekretninu na nasoj web stranici i u sredstvima javnog informisanja, da izvršimo stručnu procjenu tržišne vrednosti nekretnine Sarajevo.

Našim klijentima pored usluge posredovanja osiguravamo i kompletnu stručnu uslugu savjetovanja, istraživanja i analize tržišta, procjene i prezentacije
nekretnina i njihovog potencijala kao i pravnu podršku.Klijentima koji ulažu u nekretnine pronalazimo najmoprimce te na taj način potenciramo vrijednost njihovog ulaganja.Nastojimo svoje klijente pratiti kroz sve njihove projekte. Ako prodajete, kupujete ili iznajmljujete nekretninu pomoći ćemo Vam pri izboru i ukazati na moguće skrivene mane i nedostatke odabrane nekretnine. Profesionalnost, veliki broj zadovoljnih klijenata, pravna i finansijska sigurnost, kvaliteti su koji agenciju CICKO d.o.o. svih ovih godina ubrajaju u vodeće agencije u ovoj oblasti.Naša najbolja reklama su zadovoljni kupci i prodavci.Budite i Vi jedni od njih, ukažite nam svoje povjerenje uz obostrano zadovoljstvo.

Dijeljenja: