Loading...

Prodajem poslovni objekat u Bihaću Bosanska

Prodajem poslovni objekat u Bihaću Bosanska

Cijena na upit

Opis nekretnine

Prodajem poslovni objekat u Bihaću koji se nalazi u ulici Bosanska u strogom centru grada, u šetališnoj zoni iz koje je istom omogućen pješački pristup a ekonomski pristup objektu je omogućen sa zadnje strane objekta iz ulice Bedem. Poslovni objekat je smješten u neposrednoj blizini svih važnijih institucija u gradu (zgrada opštine Bihać, zgrada Opštinskog suda Bihać, Tužilaštva USK, poslovnice i sjedišta svih banaka u Bihaću, ministarstva u Vladi USK…). S obzirom na navedeno možemo konstatovati da je mikrolokacija navedenog poslovnog objekta jako dobra.

Predmet prodaje jeste poslovni objekat spratnosti Sut+ P+1+Pk nepravilnog oblika sa dimenzijama:

– Suteren 28,50 x 13,00 m

– Prizemlje 35,24 x 13,00 m

– Sprat 20,50 x 11,60 m

– Potkrovlje 20,50 x 11,60 m

a koji se nalazi na pripadajućem zemljištu ukupne površine 470 m2. Glavni ulaz u objekat je na Istočnoj strani sa pješačke šetnice iz ulice Bosanska a na Zapadnoj strani objekta iz ulice Bedem se nalazi ekonomski ulaz.

U suterenu objekta se nalaze toaleti za goste caffe bar „Korzo“ koji se nalazi u prizemlju objekta kao i za korisnike.Pored toaleta u suterenu se nalazi još par pomoćnih i skladišnih prostorija a u budućnosti je predviđeno da se u suterenu ugostiteljski objekat tipa pivnice. U prizemlju objekta se nalazi caffe bar „Korzo“ i poslovni prostor gdje se nekad nalazio expres restoran a kasnije i „CM“ market. Iz prizemlja se stepenicama ide u ugostiteljski dio objekta na prvom spratu gdje se nalazi restoran „Sofra“ sa svim potrebnim pratećim prostorijama (kuhinja, ostava, toaleti). U potkrovlju poslovnog objekta je smješten motel „Korzo“ koji se sastoji od šest soba sa toaletima. Ispred lifta se nalazi recepcija i komunikacija se odvija preko hodnika. Parking prostor se nalazi sa druge strane objekta gdje je i ekonomski ulaz.

Temelji objekta su izvedeni kao trakasti temelji dubine 50 cm a glavni nosivi zidovi su izvedeni od blok opeke d=25 cm a pregradni zidovi su izvedeni od blok opeke d=15 i 10 cm. Svi armirano-betonski elementi (nadvoji, serklaži, međuspratna konstrukcija,stubište itd…) su izvedeni od armiranog betona. Krovište je izvedeno kao dvovodno od jelove građe a krovni pokrivač je falcovani crijep. Radi zaštite od vlage je izvedena, ispod podova i zidova, horizontalna hidroizolacija.

U prizemlju, spratu i potkrovlju izveden je novi spušteni strop od rigipsa a podne obloge prizemlja i sprata su izvedene od kamena. Instalacije vodovoda, kanalizacije i elektroinstalacije su priključene na postojeće mreže a takođe su izvedene instalacije centralnog grijanja i ventilacije.

Ukupna bruto površina poslovnog objekta iznosi 1.224,00 m2 a ukupna netto površina poslovnog objekta iznosi 902,45 m2.

Vlasnička dokumentacija je uredna i odmah prevodiva na budućeg kupca a cijena nekretnine će biti u skladu sa dogovorom između zainteresiranih strana.

Dijeljenja:

Lokacija

Podjeli ovu nekretninu

Share