Loading...

Ekskluzivna prodaja stanova u novogradnji Bihać Ozimice I

Ekskluzivna prodaja stanova u novogradnji Bihać Ozimice I

Cijena na upit

Opis nekretnine

„Cicko“ nekretnine kao ekskluzivni zastupnik i prodavac Vam predstavlja jedan novi projekat u Bihaću koji će dodatno upotpuniti i opleminiti jednu od najatraktivnijih lokacija u gradu. Radi se o lokaciji u naselju Ozimice I u ulici Hasana Kjafije Pruščaka i izgradnji buduće stambeno – poslovne zgrade koja će svojim izgledom dodatno upotpuniti i uljepšati ovu odličnu lokaciju.

Planirani objekat se nalazi na lokaciji nekadašnje toplane. Parcela je sa dvije strane omeđena saobraćajnicama, pješačkom komunikacijom sa jedne te nizom zgrada sa druge strane gdje se nalazi i parking prostor. Novoprojektovani objekat je stambeno – poslovne namjene, spratnosti  -1+P+5 gdje je prizemlje rezervisano za poslovne namjene a ostale etaže su stambene podjeljene u dvije lamele (lamela 1 i lamela 2).

Poslovni prostori su predviđeni na nivou prizemlja sa zasebnim ulazom. Stambeni dio je podjeljen u dvije lamele sa posebnim ulazom i obje lamele naravno posjeduju vertikalnu komunikaciju odnosno stepenište i lift. Svaka lamela posjeduje i požarno stepenište.

Objekat je projektovan da uskladi dvostruku namjenu – stambenu – poslovnu –  i da se uskaldi sa okruženjem u kojem se prvenstveno nalaze objekti stambene namjene. Novoprojektovani objekat odgovara svojim oblikom okolnoj stambenoj arhitekturi naselja a poslovnim dijelom dodatno nadopunjava funkcije u naselju Ozimice I.

Konstrukcija poslovnih etaža je skeletna armirano-betonska temeljena na šipovima zbog geomehaničkih uslova tla. Prizemlje i prvi sprat su postavljeni na stubove sa betonskim stepenišnim jezgrima i platnima kao ukrutama.

Zgrada će posjedovati dvije lamele sa liftovima za vertikalnu komunikaciju sa ukupno 56 stanova, 34 parking-mjesta.

Od ponude stanova Vam nudimo od garsonijera do četverosobnih stanova korisne površine od trideset (30) do stotinu i trideset (130) kvadratnih metara. Kupac kupuje nekretninu po principu „ključ u ruke“ prema projektnoj dokumentaciji na osnovu koje je izdano odobrenje za građenje. Utemeljena se vrši na šipovima radi sastava tla na kojem se gradi a gradnja se radi po aktuelnim i visokim standardima gradnje.

Cijene stanova se kreću od 1.800 – 2.000 KM/m² odnosno od 59.000 do 253.000 konvertibilnih maraka (KM/BAM) ovisno od kvadrature i spratnosti. Useljenje je planirano za 2020 godinu!

Opremljenost:

Kupatilo i wc – sa pločicama i namještajem: kada/tuš kabina, wc-šolja, umivaonik i pipe.

Zidovi/plafoni – Nabačeni svi zidovi i plafoni.

Podovi – Urađeni svi podovi: pločice u hodniku, kupatilu, wc-u, kuhinji i na balkonima. U dnevnom boravku i sobama kvalitetni laminat/tarket.

Vrata – Sa ulaznim protuprovalnim vratima i svim sobnim/unutarnjim vratima.

Fasada – Toplotna vanjska fasada sa izolacijom debljine 10cm.

Instalacije – Razvod svih instalacija: struja (trofazna), voda i grijanje. Sve sobe sa radijatorom a u kuputilu sa rebrastim radijatorom. Ostavljaju se priključci i za peć na pelet.

Grijanje – Elektro-termo-blok instaliran. Uz nadoplatu moguća ugradnja peći na pelet. Stanovi imaju odgovarajući dimnjak.

Lift – Stanovi lamele 1 i lamele 2 imaju lift.

Priključci – Nabavka električnog brojila i uplata za angažovanu radnu snagu od 4,2 kW, monofazni priključak. Sve eventualne promjene mogu se vršiti po želji i trošku kupca.

Vanjska stolarija –  5 komorni PVC-profili sa dvoslojnim staklom punjeno argonomi sa električnim roletnama.

Dijeljenja:

Prilozi

Podjeli ovu nekretninu

Share