Loading...

Iznajmljujem kancelarijske poslovne prostore u Sarajevu Avaz Twist Tower

Iznajmljujem kancelarijske poslovne prostore u Sarajevu Avaz Twist Tower

Cijena na upit

Opis nekretnine

Iznajmljujem višenamjenske poslovne prostore različitih kvadratura i različite spratnosti u Sarajevu a radi se o kancelarijskom prostoru koje se nalaze u sklopu poslovnog tornja Avaz Twist Tower. Poslovni centar je smješten u ulici Tešanjska, na području općine Centar. Izuzetno prometna lokacija koja obiluje velikim brojem različitih sadržaja neophodnim za svakodnevni način života i poslovanja.

Predmet najma jesu kancelarijski poslovni prostori a najmanja dostupna površina poslovnog prostora je 50m2 dok su najveće prostorne cjeline poslovnih prostora do 250m2, uz eventualnu mogućnost spajanja i širenja u skladu sa potrebama budućih Zakupaca.

Toranj omogućuje izuzetno reprezentativno i savremeno poslovno okruženje sa kontrolisanim ulazom, recepcijom, komfornim pp i zajedničkim prostorijama. Svi sadržaji su povezani stubišnim stepenicama i panoramskim liftovima. Toranj je kontrolisan video nadzorom i nadzire ga služba osiguranja, sa recepcije se kontroliraju komunikacijski prostori u tornju, poslovni dio i podzemna garaža sa 420 parking mjesta.

Standard:

Centralno grijanje i hlađenje.
Vanjska ALU stolarija.
Unutrašnja ALU stolarija.
CATV.
Internet.
Individualna regulacija klimatizacije.
Telefon.
Lift.
Video nadzor.
Fizički nadzor.
Recepcija.
Garaža.

Za sva dodatna pitanja stojimo Vam na raspolaganju!!!

Dijeljenja:

Nekretnina posjeduje

Lokacija

Podjeli ovu nekretninu

Share