Loading...

Iznajmljujem kuću u Sarajevu Ilidža

Iznajmljujem kuću u Sarajevu Ilidža

Cijena na upit

Opis nekretnine

Na atraktivnoj lokaciji Ilidže u ulici Vreoca neposredno poslije džamije izdajem stambeni objekat tipa kuće. Kuća se nalazi na zemljišnoj parceli površine 418 m2 na kojoj je izgradjen objekat 12 x 9 metara spratnosti P+2+Pt i uz njega ima još jedan prizemni pomoćni objekat 9 x 5 metara.

Kuća je novije gradnje, u sistemu je visoki “rau-bau” uradjene pregrade, instalacije slabe i jake struje, vodovod i kanalizacija, instalacije grijanja do radijatora, unutrašnja i vanjska stolarija… Unutrasnja stolarija je drvo, vanjska PVC, uradjen estrih u svim prostorijama, dio podnih obloga koje su predvidjene za oblaganje keramikom je završen kao „stubiste“ , hodnici, kuhinja, kupatilo sa WC-om i balkoni. Ostalo je još da se završe podne obloge po sobama, malterisanje uradjeno do nivoa moleraja. Fasada je termo uradjena sa stiroporom od 8 cm, navučena mreža i lijepak, ostalo da se uradi zavrsni sloj fasade. Kuca je dobro pozicionirana, prilaz asfaltni put.

Kuca ima dva ulaza od kojih je jedan zaseban za prizemlje a drugi za spratove.  Prizemlje se sastoji od predulaza iz kojeg se ulazi u sve prostorije, dnevni bioravak, ostava-garderoba, dvije spavaće sobe, kuhinja i kupatilo sa wc-om.

Spratovi su identični i sastoje se od ulaznog hodnika iz kojeg se ide u sve prostorije, dnevni boravak veliki sa izlaskom na veliki balkon koji gleda na Otes, dvije spavaće sobe koje izlaze na drugi balkon sa pogledom prema Aleji, kuhinja i kupatilo sa WC-om. Ostale dvije etaže su iste jedino u zadnjoj etaži, podkrovlje ima malo kosina sa atikama. Krov kuće je dvovodni, dobro izoliran i pokriven sa limom.

Dijeljenja:

Lokacija

Podjeli ovu nekretninu

Share