Loading...

Iznajmljujem poslovni objekat u Sarajevu Ilidža Pijačna

Iznajmljujem poslovni objekat u Sarajevu Ilidža Pijačna

5.616KM

Opis nekretnine

Iznajmljujem poslovni objekat u Sarajevu koji se nalazi na teritoriji opštine Ilidža u ulici Pijačna.  Prilaz poslovnom objektu može biti iz dva pravca i to,  iz ulice Džemala Bijedića i preko Stupske petlje. Lokacija gravitira kao mješovita zona, privredna i stambena kako individualna tako i kolektivna zona stanovanja.

Predmet najma jeste poslovni objekat dimenzija 12,00 x 30,00 metara spratnosti P+1.  Ukupna površina objekta iznosi cca 600 m2 te ima dva ulaza skladišni i pješački ulaz.

Prizemlje poslovnog objekta je hala sa dva mokra čvora gdje se može prilagoditi namjeni krajnjeg korisnika. Spratovi su međusobno spojeni unutrašnjim stepeništem. Na spratu se nalaze  kancelarije i mokri čvor a sada otvoreni prostor koji se može prilagoditi administraciji ili skladištu.

Dvorište objekta je kompletno asfaltirano i ograđeno. Objekat ima sve priključke komunalne infrastrukture, grijanje je rješeno u kombinaciji sa plinom i strujom (konvektori) a objekat ima i tehničku zaštitu (alarm).

Predmetni poslovni objekat se izdaje u viđenom stanju sa dokumentacijom koja potvrđuje gore navedene parametre. Vlasnička dokumentacija je uredna, cijena najma iznosi 8,00 KM/m2 + PDV.

Dijeljenja:

Nekretnina posjeduje

Lokacija

Podjeli ovu nekretninu

Share