Loading...

Iznajmljujem poslovni prostor u Bihaću Bihaćkih branilaca

Iznajmljujem poslovni prostor u Bihaću Bihaćkih branilaca

Cijena na upit

Opis nekretnine

Iznajmljujemo poslovni prostor u Bihacu koji se nalazi u ulici Bihaćkih branilaca, prema položaju i pogodnosti u užem urbanom dijelu grada Bihaća koji se označava kao I zona. Smješten je uz samu saobraćajnicu koje predstavlja ujedno i magistralnu cestu M-5. Lokacija nekretnine je u centru grada Bihaća odmah uz gradski most a u neposrednoj blizini se nalazi sve važnije institucije grada Bihaća kao i zgrade Vlade i ministrastava USK te ostalih poslovnih i stambenih objekata. Lokacija je pogodna za obavljanje poslovno administrativnih kao i trgovačke djelatnosti.

Predmet najma jeste poslovni prostor ukupne površine 360 m2 koji se sastoji od suterena i prizemlja. Suteren poslovnog prostora ima površinu od 156 m2 a sastoji se od stepeništa, hodnika, dvije wc kabine, čajne kuhinje, server sobe, jedne dodatne prostorije te dvije prostorije koje su se koristile kao sefovi sa sefovskim vratima.

Prizemlje poslovnog prostora ima površinu od 204 m2 a sastoji se od ulaza sa kliznim vratima, većeg trenutno otvorenog prostora koji se po potrebi može pregraditi zatim već pregrađenih tri kancelarije i server sobe. Poslovni prostor bi se mogao po potrebi prilagoditi budućem korisniku u smislu da se mogu izvršiti dodatne pregrade prostora odnosno napraviti dodatne kancelarije ili da se postojeće kancelarije uklone i da se dobije veliki otvoreni prostor.

Poslovni prostor je urađen sa visokokvalitetnim materijalima gdje su podne obloge od kamena, spušteni stropovi sa ugradbenom rasvjetom, centralno radijatorsko grijanje, sve prostorije su klimatizirane i ventilirane a objekat posjeduje i agregat za dodatno napajanje električne energije u slučaju nestanka iste a kao velika prednost je što poslovni prostor posjeduje vlastiti parking prostor za više vozila.

Poslovni prostor je multifunkcionalan te se može koristiti za razne djelatnosti kao prodajni ili administrativni prostor a zbog svoje lokacije i položaja pogodan bi bio i za bankarski sektor, jer je prostor dvanaest godina bio iznajmljen banci, kao i za osiguravajuća društva.

Dijeljenja:

Dodatni detalji

  • Površina
    300
  • Zemljište
    200

Lokacija

Podjeli ovu nekretninu

Share