Loading...

Iznajmljujem poslovni prostor u Bihaću Bosanska

Iznajmljujem poslovni prostor u Bihaću Bosanska

Cijena na upit

Opis nekretnine

Iznajmljujem poslovni prostor u Bihaću koji se nalazi u strogom centru grada u ulici Bosanska,  u šetališnoj zoni grada. Poslovni prostor je smješten u neposrednoj blizini svih važnijih institucija u gradu (zgrada opštine Bihać, zgrada Opštinskog suda Bihać, poslovnice i sjedišta svih banaka u Bihaću, ministarstva u Vladi USK…).

Predmet najma jeste poslovni prostor  koji se nalazi u prizemlju stambeno – poslovne u šetališnoj zoni grada sa koje ima i direktni pristup i ulaz. Površina poslovnog prostora iznosi 76 m2 a sastoji se od jedne velike prostorije u koju se pristupa direktno sa ulaza a koja ima velike izloge i sa lica poslovnog prostora koje gleda u šetališnu zonu kao i sa bočne strane zgrade zatim odvojene prostorije u kojoj se nalazi mokri čvor sa prostorom za ostavu i jedne odvojene kancelarije.

Poslovni prostor  je nedavno kompletno renoviran tako da je sve u objektu u odličnom stanju i jako lijepo i moderno uređeno sa spuštenim stropom sa led rasvjetom, novim podnim oblogama, novom vanjskom stolarijom, potpuno novim instalacijama…. Način grijanja i hlađenja  u poslovnom prostoru je na struju odnosno preko dva klima uređaja.

Ovaj poslovni prostor, zbog same lokacije i pozicije kao i odličnog rasporeda, je pogodan za razne djelatnosti.

Cijena mjesečnog najma će biti u skladu sa dogovorom između zainteresiranih strana.

Dijeljenja:

Podjeli ovu nekretninu

Share