Loading...

Iznajmljujem poslovni prostor u Bihacu Bosanska

Iznajmljujem poslovni prostor u Bihacu Bosanska

Cijena na upit

Opis nekretnine

Iznajmljujem poslovni prostor u Bihaću koji se nalazi u poslovnom objektu “Alpina”, u strogom centru grada u ulici Bosanska bb,  u šetališnoj zoni grada. Poslovni objekat je smješten u neposrednoj blizini svih važnijih institucija u gradu (zgrada opštine Bihać, zgrada Opštinskog i Kantonalnog Suda Bihać, poslovnice i sjedišta svih banaka u Bihaću, ministarstva u Vladi USK…).

Predmet najma jeste poslovni prostor “Alpina 2” koji se nalazi na spratu  poslovnog objekta a njegova površina iznosi 220 m2. Poslovni prostor se sastoji od: ulaznog hodnika, kotlovnice (koja se može iskoristiti i za ostavu), stepeništa, hodnika, tri odvojene kancelarije, jedne velike kancelarije površine 118 m2 sa terasom od 35 m2 koja je u staklu i koja ima pogled na centar grada i šetalište te mokrok čvora sa dvije wc kabine.

Poslovni prostor “Alpina 2” je kompletno renoviran tako da je sve u objektu u odličnom stanju. Način grijanja u poslovnom prostoru je na struju (termo blok sistem) sa radijatorima u svim prostorijama. Poslovni prostor je opremljen video nadzorom, alarmnim sistemom a takođe i klimatiziran.

Dijeljenja:

Lokacija

Podjeli ovu nekretninu

Share