Loading...

Iznajmljujem poslovni prostor u Sarajevu Trg solidarnosti

Iznajmljujem poslovni prostor u Sarajevu Trg solidarnosti

Cijena na upit

Opis nekretnine

Iznajmljujem poslovni prostor u Sarajevu koji se nalazi u sklopu poslovne zgrade „GRAWE 2“ u Sarajevu, Alipašino polje ulica Trg solidarnosti. Poslovni objekt smješten je na Trgu Solidarnosti bb, na atraktivnoj lokaciji koja omogućava pristup kako iz centra grada tako i iz smjera svih važnih gradskih prometnica. U okviru ove urbane cjeline smješteni su brojni poslovni objekti (ASA Prevent, Ford,Dnevni Avaz), financijski centri (sjedište HYPO-ALPE-ADRIABANK) kao i ostale institucije (Radio Televizija BiH, Općina Novi Grad). Pješački prilaz u prizemni poslovni prostor ostvaren je preko Trga Solidarnosti bb, koji će se u budućnosti proširiti te dodatno dobiti na kvaliteti.

Predmet najma jeste poslovni prostor povrsine 114 m2 koji se nalazi na prvom spratu poslovne zgrade. Prilikom same izgradnje objekta posebna pažnja je posvećena fleksibilnosti u pogledu rasporeda prostora prema željama budućih zakupaca i korisnika prostora kao i detaljima izvedbe kojima se nastoji tokom vremena korištenja objekta troškove održavanja optimizirati i racionalizirati uz zadržavanje visokog stepena zadovoljstva prostorom, kako od strane samih zakupaca tako i od strane svih drugih korisnika, odnosno klijenata, te posjetitelja.

Cijena zakupa iznosi 10,5 €/m2 a režijski troškovi su 2,5 €/m2 na godisnjem nivou. Struja i telefon se plaćaju po potrošnji direktno sa davocem usluga.

Poslovni prostor je slobodan za najam od 01.05.2018. godine!!!

Dijeljenja:

Lokacija

Podjeli ovu nekretninu

Share