Loading...

Iznajmljujem poslovno stambeni objekat u Sarajevu Kasindolska

Iznajmljujem poslovno stambeni objekat u Sarajevu Kasindolska

Cijena na upit

Opis nekretnine

Iznajmljujem poslovno – stambeni objekat u Sarajevu koji se nalazi u naselju Stup u ulici Kasindolska, na vrlo atraktivnoj i prometnoj lokaciji koja je udaljena svega 1 km od međunarodnog aerodroma a isto toliko od središta Ilidže.

Objekat je samostojeći a nalazi se na zemljišnoj parceli površine 1.150 m2, tlocrtnih gabarita 445 m2 Bruto ( BGP), spratnosti P+2S.

Poslovni dio objekta ima ukupnu površinu od 1.200,03 m2 i to:

– suterenu 42,38 m2

– prizemlje 383,35 m2

– prvi sprat 387,15 m2

– drugi sprat 387,15 m2

Stambeni dio objekta je ustvari dvoetažni stan povrsine 83,20 m2 što sve ukupno iznosi 1.283,23 m2. Prizemlje objekta je u funkciji i sastoji se od kancelarijskog i skladišnog dijela. Stan je trosoban povrsine 83,20 m2 a sastoji se od:

– prva etaza – predsoblje, dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom sa izlazom na balkon, kupatilo i wc-e

– druga etaža –  3 spavaće sobe i kupatilo

Kompletna lokacija je ograđena, ulaz u objekat je iz prizemlja sa zasebnim ulazom za prizemnu etažu i zasebnim ulazom za ostale eteže. Za vetrikalnu komunikaciju planiran je teretni fasadni lift nosivosti 1.500 kg koji će biti ugrađen u roku od mjesec dana. Objekat je kompletno završen, jedino na prvoj i drugoj etaži ostale su podne obloge da se prilagode konačnoj namjeni objekta.

Objekat je multifunkcionalan i prilagodiv svim djelatnostima.  Dvorište oko objekta je asfaltirano u površini od cca 700 m2 gdje je predviđen parking i komunikacije. Objekat posjeduje sve priključke komunalne infrastrukture.

Cijena zakupa će biti u skladu sa dogovorom između zainteresiranih strana!!!

Dijeljenja:

Lokacija

Podjeli ovu nekretninu

Share