Loading...

Iznajmljujem Villu sa bazenom u Sarajevu Kromolj

Iznajmljujem Villu sa bazenom u Sarajevu Kromolj

Cijena na upit

Opis nekretnine

Iznajmljujem Villu sa bazenom u Sarajevu koja se nalazi na lokaciji opštine Centar u ulici Gornji Kromolj. Villa se nalazi na prelijepom i sunčanom dijelu grada bez magle i smoga sa prelijepim i otvorenim pogledom.

Villa sa bazenom se nalazi na zemljišnoj parceli površine 600 m2 kompletna parcela je ograđena zidanom ogradom visine od 2 do 2,5 metara. Kuća – Villa se sastoji od tri etaže te posjeduje 5 spavaćih soba, 3 kupatila ( na svakom spratu po jedno) te  plus stan za poslugu. Površina objekta sa garažom iznosi 300 m2 uz dodatne terase cca 100 m2 i bazen.

Grijanje u objektu je etažno na struju a villa posjeduje i norveški kamin sa dodatnim cijevima za grijanje. Na zemljištu se nalazi i vlastiti izvor vode za evetualno dodatno napajanje. Kompletan kompleks Ville je ograđen i obezbijeđen video nadzorom i alarmnim sistemom. Dvorište Ville je kompletno uređeno sa hortikulturom i zasadima voća te vanjskim kaminom.

Villa se iznajmljuje u viđenom stanju sa dokumentacijom koja potvrđuje gore navedene parametre. Postoji opcija najma Ville bez namještaja a postoji i opcija najma sa namještajem.

Dijeljenja:

Lokacija

Podjeli ovu nekretninu

Share