Loading...

Iznajmljujemo kuću u Bihaću Ozimice II

Iznajmljujemo kuću u Bihaću Ozimice II

Cijena na upit

Opis nekretnine

Iznajmljujemo kuću u Bihaću koji se nalazi u naselju Ozimice 2 u ulici Mehmeda Spahe. Kuća je udaljena od samog centra grada nekoliko minuta hoda, a u neposrednoj blizini se nalazi Kantonalna bolnica, ambulante,  prodavnice Konzum i Bingo, pekare, apoteke, trgovacki centri “Bingo“ i „Fis“, te škole i vrtići.

Predmet najma jeste kuća ukupne površine cca 350 m2 koja se nalazi na zemljišnoj parceli površine 280 m2. Kuća se sastoji od tri etaže (prizemlje plus dva sprata), novije je gradnje, jako kvalitetno izgrađena i uređena i sa odličnim je rasporedom.

U prizemlju kuće se nalazi garaža, vešeraj, wc i kotlovnica te ulazni hodnik u kuću. Sprat kuće se sastoji od velikog dnevnog boravka sa trpezarijom iz kojih se izlazi na terasu zatim odvojene kuhinje i ostave i wc-a. Na drugom spratu kuće se nalaze tri komforne spavaće sobe sa garderoberima i terasama i veliko kupatilo sa wc-om.

U kući je trenutno opremljena samo kuhinja sa ugradbenim aparatima (mašina sa suđe, pećnica, ploča za kuhanje i napa) bez ostalog namještaja kao što se može i vidjeti na slikama. Kuća se nalazi u odličnom stanju, grijanje je centralno sa peći na pelet, vanjska stolarija je PVC sa roletnama, vanjska termo fasada, podne obloge parket hrast…

Cjelokupna parcela od kuće je ograđena, popločana i uređena. Cijena mjesečnog najma po dogovoru!

Dijeljenja:

Lokacija

Podjeli ovu nekretninu

Share