Loading...

Iznajmljujemo namješten i renoviran stan u Bihaću Ozimice 2

Iznajmljujemo namješten i renoviran stan u Bihaću Ozimice 2

Cijena na upit

Opis nekretnine

Iznajmljujemo potpuno namješten i renoviran stan u Bihaću koji se nalazi u naselju Ozimicame 2. Stan je udaljen od samog centra grada nekoliko minuta hoda, a u neposrednoj blizini se nalazi Kantonalna bolnica, ambulante,  prodavnice Konzum i Bingo, pekare, apoteke, trgovacki centri “Bingo“ i „Fis“, te škole i vrtići. Parking ispred zgrade je besplatan i uvijek dostupan, kako za vlasnike tako i za goste.

Predmet najma jeste  stan površine 62 m2 plus velika natkrivena terasa (cca 20 m2) koji se nalazi u prizemlju zgrade. Sastoji se od ulaznog hodnika, ostave, dnevnog boravka, kuhinje i trpezarije, degažmana, kupatila i wc-a i dvije spavaće sobe te velike natkrivene terase.

Stan je nedavno kompletno renoviran a tom prilikom je ugrađena  nova vanjska plastična stolarija sa roletnama kao i nova ulazna protivprovalna vrata, nova unutrašnja stolarija, nove podne obloge, kompletno obrađeni zidovi…. Kupaonica je ful renovirana (sve cijevi dovodne i odvodne su zamijenjene kao i instalacije struje), ugradbena kuhinja je urađena po mjeri i sadrži sve ugradbene elemente (napu, frižider, perilicu suđa, pećnicu). Grijanje u stanu je etažno sa peći na pelet sa radijatorima u svim prostorijama. Sav namjestaj je gotovo nov, jer je veoma kratko vrijeme koristen.

Ulazna vrata  zgrade se uvijek zaključavaju, te stanovi imaju interfone. Sam ulaz je izuzetno miran, čist i uredan.

Dijeljenja:

Lokacija

Podjeli ovu nekretninu

Share