Loading...

Iznajmljujemo poslovni objekat u Sarajevu Pehlivanuša

Iznajmljujemo poslovni objekat u Sarajevu Pehlivanuša

Cijena na upit

Opis nekretnine

„Cicko nekretnine“ iznajmljuju poslovni objekat u Sarajevu koji se nalazi kod Katedralae u ulici Pehlivanusa, u strogom centru grada na jednoj od najboljih lokacija u gradu koju karakteriše velika prometnost i neposredna blizini svih bitnih sadržaja u gradu.

Spratnost objekta je podrum, prizemlje i pet etaža ukupne površine cca 2.200 m2 a po etažama ta površina iznosi cca 300 do 350 m2. Objekat je trenutno u fazi renovinaranja gdje  su urađeni vanjski radovi, fasada i krov kao i grubi unutrašnji radovi. Razvodi instalacija jake i slabe struje imaju u podu i stropu, objekat je klimatizitan, grijanje je centralno a objekat ima i panoramski lift za 6 osoba. Objekat će biti uređen i opremeljen prema visokom standardu kakav zaslužuje i sam objekat kao i lokacija a očekivani završetak svih radova i stavljanje objekta u funkciju je kraj 2020. godine.

U ovoj sadašnjoj – trenutoj fazi radova potencijalni zakupac može izraziti svoje želje i potrebe za prostorom u smislu unutrašnjeg rasporeda i ostalih sadržaja. Svaka etaža pored kancelarijskog prostora sadži i toalete i prostor za čajnu kuhinju.

Znaci iznamljivati se moze najmanje jedna ili više etaža a naravno i cjelokupan objekat. Što se tiče parkinga on se može obezbijediti na obližnim parkiralištima i garažama.

Dijeljenja:

Lokacija

Podjeli ovu nekretninu

Share