Loading...

Iznajmljujemo poslovni objekat u Sarajevu Titova

Iznajmljujemo poslovni objekat u Sarajevu Titova

Cijena na upit

Opis nekretnine

„Cicko nekretnine“ iznajmljuju poslovni objekat u Sarajevu koji se nalazi u strogom centru grada i jednoj od najboljih i atraktivnijih lokacija u gradu u ulici Titova. U samom centru grada, kroz pasaž “Parkuše” iznamljujemo zaseban novoizgrađeni poslovni objekat sa tri etaže i objezbijeđenim parkingom za dva auta.

Predmet najma jeste poslovni objekat koji  ima tlocrtnu površinu 130 m2 na tri etaže međusobno povezane sa stepeništem odnosno ukupno cca 350 m2.Raspored prostorija po etažama je sledeći na sredisnjem dijelu objekta je ulaz i stepenište koje dijeli objekat na lijevu i desnu stranu.  Lijeva strana hodnik i jedna manja kancelarija ( na spratovima) a u prizemlju je predpostor, zatim dva wc-a , čajna kuhinja i jedna velika kancelarija. Desna strana objekta je velika kancelarija sa dva ulaza koja može biti pregrađena po željama krajnjeg korisnika. Takav raspored je i na ostale dvije etaže.

Objekat je otvoren sa dosta svjetla gdje dominira južna i istočna strana. Grijanje je  etažno preko plinskih bojlera a kompletan objekat je klimatiziran, izvodi  instalacija jake i slabe struje su prilagođen zahtjevima kancelarijskog rada i lako prilagodljivi krajnjoj namjeni.

Objekat je nov, nije koristen te posjeduje svu potrebnu dokumentaciju s tim da bi se mogla prizemna etaža iznajmiti zasebno a prvi i drugi sprat kao jedna cjelina.

Dijeljenja:

Lokacija

Prilozi

Podjeli ovu nekretninu

Share