Loading...

Iznajmljujemo poslovni prostor Branilaca Sarajeva

Iznajmljujemo poslovni prostor Branilaca Sarajeva

2.281KM

Opis nekretnine

“Cicko nekretnine” iznajmljuju kancelarijski poslovni prostor u Sarajevu koji se nalazi u općina Centar u ulici Branilaca Sarajeva. Predmetni poslovni prostor se nalazi ucentru grada na jednoj od najatraktivnijih i najprometnijih lokacija koja je povezana gradskim prevozom  (tramvaj, autobus, trolejbus…) a u neposrednoj blizini se nalaze i dva parking prostora kao i jedna garaža.

Predmet najma jeste poslovni prostor koji se nalazi na prvom spratu zgrade, površine 150 m2. Prostor se sastoji od 5 odvojenih prostorija, plus dva balkona (jedan veliki idealan prostor za pusače) i prostorija za arhivu, zatim mokri čvor (muski i ženski), kuhinja, ostava sa kotlovnicom.

Prostor je u dosta dobrom stanju, vanjska stolarija je PVC sa troslojnim staklom koja su zatamnjena, ulazni hodnik i predprostor sa podnim oblogama od kamena, kancelarije laminat.

Prostor je namjenjen za kancelariju pa su po toj namjeni urađene instalacije jake i slabe struje, kompletna instalacija za video nadzor i alarm gdje je samo potrebno da se montira oprema. Grijanje je etazno na struju ( termo blok). Prostor je dvostrano orijentisan, sa dobrim dijelom opremljen sa inventarom i spreman za djelatnost.

Cijena iznajmljivanja je 13 KM/m2 plus PDV!

Dijeljenja:

Lokacija

Podjeli ovu nekretninu

Share