Loading...

Iznajmljujemo poslovni prostor u Bihaću Banjalučka

Iznajmljujemo poslovni prostor u Bihaću Banjalučka

Cijena na upit

Opis nekretnine

Iznajmljujemo poslovni prostor u Bihaću koji se nalazi u ulici Banjalučka u sklopu prodajnog centra „Čavkunović-Bau“. Sam poslovni centar je smješten uz samu saobraćajnicu Banjalučka koje predstavlja ujedno i magistralnu cestu M-5. Lokacija nekretnine je u neposrednoj blizini tržnog centra „Robot“, poslovnog centra „Denaro“, proizvodnog objekta „Bor“, benzinske pumpe „Čavkunović BP“, industrijskog kompleksa „Bira“.

Predmet najma jeste poslovni prostor u sklopu prodajnog centra. Poslovni prostor se nalazi u prizemlju poslovnog centra, površine cca 230 m2 koja bi se po potrebi mogla dodatno proširiti prema potrebama budućeg zakupca. Prostor posjeduje mogućnost ulaska – izlaska iz prodajnog centra, kao i mogućnost, zasebnog ulaza, direktno sa glavnog parkinga. Prostor je fizički odvojen, staklenom pregradom, kao što se vidi na slikama. Zadnji zakupac ovoga prostora je bijela tehnika Beko.

U drugom dijelu prizemlja se nalazi bau centar tipa sve za dom a na spratu ovoga prodajnog centra, se nalazi, prodajni lanac „Kort“ na cca. 3.000 m2 tako da ima dobru fluktuaciju ljudi.

Cijena najma poslovnog prostora će biti u skladu sa dogovorom između zainteresiranih strana.

Dijeljenja:

Lokacija

Prilozi

Podjeli ovu nekretninu

Share