Loading...

Iznajmljujemo poslovni prostor u Sarajevu Danijela Ozme

Iznajmljujemo poslovni prostor u Sarajevu Danijela Ozme

4.741KM

Opis nekretnine

„Cicko nekretnine“ iznajmljuju poslovni prostor u Sarajevu koji se nalazi u ulici Danijela Ozme i u naravi predstavlja I sprat poslovne zgrade. Poslovni prostor se nalazi u samom centru Sarajeva pored nove poslovne zgrade Intesa Sanpaolo Banke i preko puta Raiffeisen Banke, a u neposrednoj blizini zgrade Predsjedništva BiH. Na II i III spratu su smještene kancelarije NLB Tuzlanske banke. U istoj ulici se nalazi zgrada Agencije za bankarstvo i Unionbanka ( ex Jugobanka).

Poslovni prostor se sastoji od 8 kancelarija kvadrature od 15 – 23 m2, zatim conference room od 35 m2, kuhinje i dva toaleta. Ukupna površina poslovnog prostora iznosi 237,08 m2.

Poslovni prostor predstavlja kompaktnu cjelinu gdje su sve kancelarije povezane računarskom i telefonskom instalacijom povezanih sa centralnim REK ormarom. U pogledu visokog stepena sigurnosti prostora instalirana je protivpožarna i protivprovalna zaštita sa senzorima promjene temperature i pokreta povezanih u moderan alarmni sistem. Zagrijavanje prostora je centralno i priključeno je na sistem zagrijavanja Službe za zajedničke poslove FBiH.

Cijena najma poslovnog prostora iznosi 20,00 KM/mjesečno plus troškovi.

Dijeljenja:

Lokacija

Podjeli ovu nekretninu

Share