Loading...

Iznajmljujemo poslovni prostor u Sarajevu Otoka

Iznajmljujemo poslovni prostor u Sarajevu Otoka

2.820KM

Opis nekretnine

„Cicko nekretnine“ iznajmljuju poslovni prostor u Sarajevu koji se nalazi u naselju Otoka u stambeno – poslovnom kompleksu „Dijamant“ u ulici Džemala Bijedića, Općina Novi Grad. Projektovani stambeno-poslovni kompleks se estetski i oblikovno uklapa u postojeće okruženje već formiranog novog dijela naselja Otoka i dodatno ga obogaćuje svojom toplinom, formom i ambijentom, koja je postignuta projektovanjem svijetlih i prozračnih arhitektonskih elemenata.

Kompleks će se se sastojati od 3 lamele između kojih se nalazi uređena zelena površina. Vanjsko uređenje objekta je tretirano u kombinaciji popločanih i zelenih površina, sa hortikulturnim uređenjem kojim se stvara prijatan ambijent za stanovanje. Materijali sa kojim je planirana izgradnja stambeno-poslovnog kompleksa “Dijamant” zadovoljavaju najviše standarde kvaliteta i osiguravaju trajnost, kvalitet i najzahtjevnije uslove u eksploataciji objekta, a istovremeno osiguravaju efikasnu toplinsku izolaciju, visoke zahtjeve za hidroizolacijima, te zaštitu od požara.

Predmet pnajma jeste poslovni prostor trenutno u izgradnji koji se nalazi u „Kula A“ na prizemlju površine 94 m2 odmah do ulaza u garažu a koji je i trostrano orijentisan. Opcija najma je samo dugoročni najam na period od pet godina a cijena mjesečnog najma iznosi 30 KM/m2 odnosno 2.820 KM/mjesečno!

Dijeljenja:

Lokacija

Podjeli ovu nekretninu

Share