Loading...

Iznajmljujemo poslovni prostor u Sarajevu Šibenska

Iznajmljujemo poslovni prostor u Sarajevu Šibenska

Cijena na upit

Opis nekretnine

„Cicko nekretnine“ iznajmljuju poslovni prostor u Sarajevu koji se nalazi u općini Novo Sarajevo u naselju Pofalići u ulici Šibenska. Radi se o izuzetno mirnoj i dobroj lokaciji a u neposrednoj  blizini se nalaze stranice gradskog prevoza (tramvaj, autobus, trolejbus), Vilsonovo šetaliste, razni ugostitieljski objekti, supermarketi i ostale institucije.

Predmet najma jeste kancelarijski prostor koji je smješten na tri etaže zgrade u ulici Šibenska između Crkve i Tehničke škole, ukupne povrsine cca 380 m2. Po etažama je sledeće stanje:

  • prizemlje 90 m2
  • prvi sprat 146 m2
  • drugi sprat 146 m2,

Prostori su nedavno renovirani a prizemlje objekta je klasični kancelerijski prostor a spratovi su prilagođeni apartmanskom tipu sa svojim wc-om i kupatilom. Na spratovima su po 4 apartmana po cca 30 m2. Zgrada ima lift, grijanje je etažno na struju a prostori su klimatizirani, razvedene instalacije vatrodojave koja još nije priključena, internet povezan sa optičkim kablom velikog kapaciteta.

Predmet iznajmljivanja mogu biti dva sprata skupno ili pojedinacno. Cijena zakupa je 15 KM + PDV kao i plus režijski troškovi a mogu se dati i usluge servisnog odrzavaja prostora.

Dijeljenja:

Lokacija

Podjeli ovu nekretninu

Share