Loading...

Iznajmljujemo restoran u Sarajevu Stari grad Despićeva

Iznajmljujemo restoran u Sarajevu Stari grad Despićeva

Cijena na upit

Opis nekretnine

Iznajmljujem poslovni prostor – restoran u Sarajevu koji se nalazi strgom centru grada u ulici Despićeva uz hotel „Opal home“, općina Stari grad. Smješten je u veoma mirnom dijelu grada, koji odiše prošlim vremenima, spojem Istočne i Zapadne kulture, u neposrednoj blizini muzeja „Despića kuća“. 50- ak metara od hotela nalazi se poznati hotel „Europa“. Posebnu prednost hotelu i restoranu daje blizina Baščaršije – srca Sarajeva.

Predmet najma jeste restoran koji se nalazi u sklopu hotela „Opal Home“. Sam restoran je nedavno restauriran te je i opremljen sa svom potrebnom opremom za obavljanje djelatnosti. Restoran se nalazi u prizemlju zgrade – hotela a dijelom i u suterenu. Prizemni dio se sastoji od šanka sa kuhinjom, restoranskog dijela, galerije koja se nalazi iznad šanka i kuhinje. U suterenskom dijelu se nalaze toaleti (muški i ženski) a drugi dio prostora je kuhinja koja je liftom povezana sa šankom.

Površina restoranskog dijela sa kuhinjom iznosi 79 m2,  površina galerije je 19 m2 a suterenski dio wc 8 m2 i kuhinja 10 m2.

Postoji opcija dogovora  sa budućim zakupcem da preuzme doručak od hotela. Opcija najma je samo restoranskog tipa, kafići  ne dolaze u obzir.

Cijena na upit!

Dijeljenja:

Lokacija

Podjeli ovu nekretninu

Share