Loading...

Iznajmljujemo stambeno poslovni objekat u Sarajevu Ilidža

Iznajmljujemo stambeno poslovni objekat u Sarajevu Ilidža

Cijena na upit

Opis nekretnine

„Cicko nekretnine“ iznajmljuju stambeno-poslovni objekat u Sarajevu koji se nalazi na Ilidži u ulici Lužansko polje u blizini OBI-ja. Objekat se nalazi na izuzetno dobroj lokaciji a u neposrednoj blizini su i svi ostali neophodni sadržaji za normalan život.

Predmet najma jeste novoizgrađeni stambeno-poslovni objekat koji se sastoji od suterena, prizemlja i sprata.

Poslovni prostor (suteren i prizemlje) ima površine 110 m2 u jednoj cjelini sa dva ulaza te još 50 m2 u suternu kao skladišni prostor a gdje su smještena dva wc-a (u jednom ima i tuš) a prostori su međusobno povezani sa unutrašnjim stepeništem.

Iznad poslovnog prostora na prvom spratu sa zasebnim ulazom nalazi se stan površine 110 m2, po strukturi je četverosoban stan. Sastoji se od predsoblja, dječije sobe, zaseban wc-e, zasebno veliko kupatilo, spavaća soba, velika spavaća soba sa kupatilom i dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom. Stan je kompletno namješten sa svim potrebnim namještajem i opremom.

Poslovni prostor i stan imaju svoje zasebne priključke struje, vode i plina a grijanje je etažno na plin i  sve je klimatizirano. Kompletan objekat je pokriven videonadzorom i alarmom. Parking prostor obezbijeđen za dva motorna vozila.

Ovo je izuzetna prilika da na jednom mjestu imate i biznis i stanovanje!

 

Dijeljenja:

Lokacija

Podjeli ovu nekretninu

Share