Loading...

Prodajem četvorosoban stan u Sarajevu Čobanija

Prodajem četvorosoban stan u Sarajevu Čobanija

Cijena na upit

Opis nekretnine

„Cicko nekretnine“ prodaju stan u Sarajevu koji se nalazi u naselju Čobanija, općina Centar, u ulici Ejuba Ademovića. Stan se nalazi na izuzetno mirnoj i sigurnoj lokaciji u zgradi gdje je i picerija „Galija“ koja je okružena velikim dvorištem i parking prostorom iza leđa zgrade. Ovdje je jako izražen element sigurnosti gdje se u dvorište zgrade, parking i garažni dio ulazi sa karticama kroz rampu i kapiju kako za auta tako i za pješake. Zgrada posjeduje lift koji iz dijela garaža ide do stambenih jedinica.

Predmet prodaje jeste stan koji je po strukturi četverosoban, površine 98 m2 a nalazi se u visokom prizemlju. Sastoji se od dnevnog boravka, kuhinje sa trpezarijom, dvije dječije sobe, tri balkona koja su zatvorena i dodatno zaštićena zatim radne sobe, dva kupatila sa wc-om i jedan zaseban wc-e. Stan je trostrano orijentisan, lijeva strana stana je dnevni boravak sa izlaskom na veliki balkon  zatim kuhinja sa trpezarijom koja isto ima izlazak na manji balkon i dvije dječije sobe koje izlaze na treći balkon (zajednicki). Tu je i kupatilo sa wc-om za dječije sobe zatim zaseban wc-e a drugi dio stana je velika spavaća soba sa kupatilom i wc-om i još  jedna soba koja može biti radna ili dječija.

Stan je kompletno renoviran osim unutrašnje stolarije koja je u relativno dobrom stanju a ostalo je sve zamjenjeno. Svi balkoni su zatvoreni sa PVC stolarijom i dodatno zaštićeno sa kovanom ogradom. Grijanje stana je centralno mada stan ima priključak plina gdje je sanitarna voda riješena preko plinskog bojlera a ima i rezervna varijanta sa strujom.

Zgrada ima lijepo uređeno dvorište i dovoljno parking prostora za sve stanare iako ima i veliki broj garažnih mjesta. Stan posjeduje i vlastitu garažu i dodatni parking prostor koji nije u vlasništvu.

Vlasnička dokumentacija je uredna i odmah prevodiva, cijena po dogovoru!

Dijeljenja:

Lokacija

Podjeli ovu nekretninu

Share