Loading...

Prodajem dvije kuće u Sarajevu Ilidža

Prodajem dvije kuće u Sarajevu Ilidža

Cijena na upit

Opis nekretnine

Prodajem dvije kuće u Sarajevu koji se nalaze na lokaciji opštine Ilidža u ulici Rate Dugonjića.  Kuće se nalaze na zemljišnoj parceli površine 1.528 m2 gdje su smještene dvije kućei pomoćni objekti te ima dovoljno prostora za još jednu kuću. Prilaz – ulaz je zajednički a po potrebi se može odvojiti.

Prva kuća, dimenzija 9 x 8 metara spratnosti prizemlje, sprati potkrovlje. U prizemlju kuće se nalazi dnevni boravak sa kuhinjom, kupatilo sa wc-om. Na spratu se nalaze tri spavaće sobe, kupatilo sa wc-om i terasa. Potkrovlje kuće nije uređeno.

Druga kuća, dimenzija 9 x 8 metara spratnosti prizemlje, sprat i potkrovlje. Prizemlje kuće se sastoji od dvije sobe,  dnevni boravak sa kuhinjom, kupatilo sa wc-om. Na spratu se nalazi dnevni boravak, spavaća soba, kupatilo sa wc-om.

Kuće su izgrađene 1985. godine te posjeduju sve priključke komunalne infrastrukture. Grijanje je na čvrsto gorivo i plin. Uz kuće se nalaze i pomoćni objekti, dvije garaže i šupe. Slobodnog zemljišta ima cca 600 – 700 m2 dovoljno za izgradnju novog objekta.

Dijeljenja:

Nekretnina posjeduje

Lokacija

Podjeli ovu nekretninu

Share