Loading...

Prodajem dvoiposoban stan u Sarajevu Obala Kulina bana

Prodajem dvoiposoban stan u Sarajevu Obala Kulina bana

Cijena na upit

Opis nekretnine

Prodajem stan u Sarajevu koji se nalazi u općini Stari grad u ulici Obala Kulina bana, tačnija lokacija između Narodnog pozorišta i Drvenija mosta. Stan se nalazi na zaista odličnoj lokaciji u užem centru grada a sama lokacija je odlično komunikacijski povezana gradskim prevozom (tramvaj i trolejbus, autobus) a u neposrednoj blizini se nalaze škole, fakulteti kao i svi ostali sadržaji neophodni za stanovanje.

Predmet prodaje jeste stan, po strukturi dvoiposoban i dvostrano orijentisan, stvarne površine 65 m2 – a uknjižene 56 m2 ( jedna soba nije uknjižena), koji se nalazi u visokom prizemlju. Ulaskom u stan (lijeva strana – Južna orijentacija pogled na Miljacku) se nalazi spavaća soba, dnevni boravak zatim druga strana stana koja gleda na dvorište sa dosta zelenila se nalazi kupatilo sa wc-om, dječija soba i kuhinja.

Stan je u dobrom stanju, nedavno je renoviran a tom prilikom su zamjenje nova vanjska stolarija, nove instalacije vode ,struje i grijanja a stan se dobro održava te je pogodan za stanovanje kao i za poslovni prostor zbog blizine institucija.

Vlansnička dokumentacija je uredna, cijena po dogovoru!

Dijeljenja:

Lokacija

Podjeli ovu nekretninu

Share