Loading...

Prodajem etažiranu polovinu kuće u Sarajevu Vrace

Prodajem etažiranu polovinu kuće u Sarajevu Vrace

225.000KM

Opis nekretnine

Prodajem etažiranu polovinu kuće sa dva stana, garažom i okućnicom površine 387 m2 koja se nalazi na lokaciji Vraca u ulici Vrbaska iznad tranzita. Prilaz kući je omogućen sa glavne komunikacije u dvorište gdje se nalazi garaža površine 30 m2, prednji dio dvorišta i kompletno zemljište iza kuće.

Kuća se sastoji od 4 stambene jedinice a predmet prodaje su dvije stambene jedinice. Kuca je kompletno renovirana prije 6 godina te je tom prilikom urađena termofasada sa stiroporom debljine 10 cm, kompletno nov krov, limarija (oluci) i ostali dijelovi kuće a posebno uređeno i dvorište.

Predmet prodaje su etažirani dijelovi kuće i to:

  1. Trosoban stan povrsine 95  m2 koji se nalazi na prvom spratu kuće a sastoji se od zajedničkog hodnika, predsoblja, djevojačka soba, spavaća soba, kuhinja, trpezarija, dnevni boravak, kupatilo i wc-e.
  2. Dvosoban stan povrsine 55 m2 koji se nalazi  u potkrovlju kuće a sastoji se od ulaznog stepeništa, spavaće sobe, kupatila sa wc-om, dnevnog boravka sa kaminom i kuhinjom.
  3. Garaža u dvorištu kuće površine cca 30 m2
  4. Zemljište – kultivisani vrt iza kuće površine 387 m2

Grijanje kuće je riješeno sa plinom na etažno grijanje a ostali priključci su svi odvojeni. Vlasnička dokumentacija je uredna i odmah prevodiva, cijena gore navedenih nekretnina iznosi 225.000 KM.

Dijeljenja:

Nekretnina posjeduje

Lokacija

Podjeli ovu nekretninu

Share