Loading...

Prodajem građevinsko zemljište u Sarajevu Dobrinja

Prodajem građevinsko zemljište u Sarajevu Dobrinja

Cijena na upit

Opis nekretnine

Prodajem građevinsko zemljište u Sarajevu koje se nalazi na lokaciji Dobrinja u ulici Braće Mulić, iza postojećeg stambenog kompleksa. Radi se o izuzetno dobroj lokaciji koja je komunikacijski odlično povezana a u neposrednoj blizini se nalaze i svi ostali sadržaji neophodni za stanovaje i ugodan život kao što su osnovne škole, obdaništa, gimnazija, aerodrom, tržni centri…

Ukupna površina zemljišta koja se prodaje iznosi 875 m2 a na kojem je postojala stara Urbanistička saglasnost za objekat površine 16 x 15,10 metara, spratnosti Po+P+S2+Pt ( podrum, prizemlje, dva sprata i potkrovlje-mansarda) ukupna BGP 1616 m2. Zemljiste  jednim dijelom graniči sa parkingom iz već sagrađene zgrade a drugim dijelim sa “A TRASVERZALOM” na sjecištu ulica Braće Mulić i A transverzale. Priliaz zemljištu i budućem objektu je omogućen direktno iz ulice Braće Mulić prije semafora.

Kao uslov kupovine može biti nova Urbanisticka saglasnost sa gore navedenim parametrima. Vlasnička dokumentacija uredna cijena po dogovoru.

Dijeljenja:

Nekretnina posjeduje

Lokacija

Podjeli ovu nekretninu

Share