Loading...

Prodajem ili mjenjam kuću u Bihaću Ćehića kanal SNIŽENA CIJENA

Prodajem ili mjenjam kuću u Bihaću Ćehića kanal SNIŽENA CIJENA

Cijena na upit

Opis nekretnine

Prodajem ili mjenjam kuću u Bihaću koja se nalazi na lokaciji tzv. Ćehića kanal. Kuća se nalazi na jako mirnoj, za stanovanje ugodnoj lokaciji, a od centra grada udaljena svega cca 1,5 km.

Kuća se nalazi na zemljišnoj parceli površine 1.634 m2 a dimenzije kuće iznose 11,40 x 11,15 metara + 9 x 7,10 metara (veranda i garaža) spratnosti prizemlje i potkrovlje. Prizemlje kuće se sastoji od ulaznog hodnika, wc-a, kupatila, vanjska terase, spavaće sobe, dnevnog boravka i odvojene kuhinje i trpezarije. Potkrovlje kuće se sastoji od stepeništa, vešeraja – garderobera, kupatila i wc-a, tri spavaće sobe i dvije terase.  U drugom dijelu prizemlja kuće se nalazi velika garaža za dva vozila sa dvoje velikih rolo vrata na daljinsko upravljanje.

Radi se o novoizgrađenoj i nikad useljenoj kući koja je u potprunosti završena. Vanjska fasada na objektu je termo, vanjska PVC stolarija sa roletnama i komarnicima, nova unutrašnja drvena stolarija, podne obloge na spratu je visokokvalitetni laminat a u prizmlju kamen, razvedene instalacije centralnog grijanja sa spojenim radijatorima s tim da je budućem kupcu ostavljeno na izbor da kupi peć na grijanje…

Samo zemljište – parcela je jako velika i kompletno ograđena. Prilaz kući je asfaltnim putem a do centra grada kuća je udaljena svega 5 minuta vožnje autom. Vlasnička i građevinska dokumentacija od kuće je uredna i odmah prevodiva na budućeg kupca. Kuća posjeduje urednu Građevinsku i Upotrebnu dozvolu.

Postoji i opcija da se u račun primi stan u Bihaću ili Cazinu uz doplatu!

CIJENA KUĆE JE DODATNO SNIŽENA!!!

Dijeljenja:

Lokacija

Podjeli ovu nekretninu

Share