Loading...

Prodajem ili mjenjam vikendicu u Bihaću Klokot

Prodajem ili mjenjam vikendicu u Bihaću Klokot

Cijena na upit

Opis nekretnine

Prodajem ili mjenjam vikendicu u Bihaću koja se nalazi u naselju Klokot, tačnija lokacija vikend naselje Pecikovići. Vikendica se nalazi u prelijepo prirodnom ambijentu koja sa jedne strane graniči sa šumom a sa druge strane rijeka Klokot je udaljena od objekta cca 50-ak metara. Izvor rijeke Klokot i revir su udaljeno svega jedan kilometar a lokacija je udaljena od centa grada svega 6 kilometara odnosn 15-ak minuta vožnje.

Vikendica se nalazi na zemljišnoj parceli površine 1.388 m2 a dimenzije objekta iznose 7 x 6 metara spratnosti prizemlje i sprat. Prizemlje vikendice, koje ima zaseban ulaz, se sastoji od ulaznog hodnika, kupatila i wc-a, kuhinje, dnevnog boravka sa izlazom na vanjsku zatvorenu terasu. Na sprat, koji takođe ima zaseban ulaz, se nalazi stepenište, kupatilo i wc, dnevni boravak sa kuhinjom i izlazom na veću terasu (7 x 1,5 metara).

Objekat je izgradjen 1986. godine a kompletna adaptacija je rađena 2006. godine te je tom prilokom urađena i vanjska termo fasada (8cm), nova vanjska drvena stolarija sa griljama, podne obloge od keramike i brodskog poda. Objekat takođe posjeduje priključke struje, gradskog vodovoda.

Uz vikendicu se nalazi i nadrsteršnica za auto kao i nadstrešnica za drva oko objekta. Cjelokupna parcela je ograđena i jako lijepo uređena. Iza vikendice se nalazi veliki voćnjaka sa 50 stabala raznog voća. Sa gornje strane parcele se pruža prelijep pogled na cijelo naselje i širu okolinu.

Vlasnička dokumentacija je uredna i gruntovno i katastarski  i odmah prevodiva na budućeg kupca. Vikendica posjeduje Građevinsku dozvolu a objekat je takođe uplanjen. Postoji i opcija zamjena za apartman ili drugu nekretninu na moru.

 

Dijeljenja:

Lokacija

Podjeli ovu nekretninu

Share