Loading...

Prodajem imanje na rijeci Uni Bihać Srbljani

Prodajem imanje na rijeci Uni Bihać Srbljani

Cijena na upit

Opis nekretnine

Prodajem prelijepo imanje na rijeci Uni koje se nalazi na lokaciji Srbljani, udaljeno od Bihaca cca 10 km ili 15-ak minuta lagane vožnje. Imanje se nalazi u prelijepom ambijentu rijeke Une sa jedne i šumskog dijela sa druge strane.

Predmet prodaje jeste zemljište – imanje ukupne površine cca 7.079 m2 koje ima direktan izlaz na rijeku Unu u dužini cca 100 metara. Na zemljištu se nalazi i već izgrađeni stambeni objekat  a cjelokupno imanje je kompletno ograđeno i jako lijepo uređeno. Do imanja se nalazi i pristupni put koji se pruža pored cijelog imanja a samo zemljište je u većem dijelu ravno sa blagim uzvišenjem prema šumskom dijelu odakle se pruža prelijep i otvoren pogled na rijeku Unu i okolinu.

Veći dio izlaza na rijeku Unu je uređen i podzidan kamenom te je uređena i plaža za kupanje. Na zemljištu je već priključena struja i voda tako da je ova lokacija u potpunosti opremljena sa komunalnom infrastrukturom.

Ova lokacija je jedinstvena prije svega zbog svog položaja i prirodnog ambijenta rijeke Une sa jedne strane kao i same količine zemljište od 7.079 m2 u jednom komadu koja pruža mogućnost da se na ovom zemljištu može napraviti  turistički kompleks koji će opravdati buduća ulaganja.

Dijeljenja:

Lokacija

Podjeli ovu nekretninu

Share