Loading...

Prodajem imanje u Bihaću Pokoj

Prodajem imanje u Bihaću Pokoj

Cijena na upit

Opis nekretnine

Prodajem imanje, turistički kompleks u koji se nalazi u predgrađu Bihaća u naselju Pokoj a radi se lokaciji tzv. “Stare vrbe”. Radi se o zaista prelijepoj lokaciji na samoj rijeci Uni koja je udaljena od centra grada cca 5-6 km.

Predmet prodaje jesta imanje – turistički kompleks koji se nalazi na zemljišnoj parceli ukupne površine 2.907 m2 a na kojem se nalaze dva stambena objekta koji su kompletno završeni, namješteni i opremljeni ukupne površine 1.196 m2.

Prvi objekat koji je rađen u stilu stare bosanske kuće dimenzija 7,5 x 6 + 1 x 2,7 metara spratnosti prizemlje i sprat ima ukupnu površinu 106 m2. Drugi objekat, apartmanskog tipa, dimenzija 34,2 x 15,5 spratnosti prizemlje, sprat i potkrovlje ima ukupnu površinu od 1.090 m2.

Ovaj turistički kompleks se sastoji od trenutno devet apartmana, od kojih svaki posjeduje kupatilo i wc a većina i kuhinju, su kompletno završeni, namješteni, opremljeni i spremni za rad. U prizemlju objekta se nalazi veliki prostor restoranskog tipa sa terasom i sanitarijama a uz samu rijeku Unu se nalazi veliki šadrvan koji se vrlo lako može pretvoriti u otvoreni restoran za ljetno vrijeme.

Cjelokupna lokacija je ograđena i jako lijepo uređena u prirodnom ambijentu i stilu same lokacije. Ova lokacija je idealna prilika za one koji se žele baviti turizmom i ugostiteljstvom a istim se mogu početi baviti odmah bez dodatnih ulaganja i građenja.

Dijeljenja:

Podjeli ovu nekretninu

Share