Loading...

Prodajem imanje u Bihaću Ripač

Prodajem imanje u Bihaću Ripač

Cijena na upit

Opis nekretnine

Prodajem imanje, kuću i vikendicu sa ogromnim pripadajucim zemljištem, koje se nalazi u predgrađu Bihaća u naselju Ripač. Tačnija lokacija nekretnine je tzv. “Podstrana” sa prelijepim i otvorenim pogledom na Ripač, Lohovo, Pritoku i rijeku Unu.
Ukupna površina zemljišta iznosi 42.705 m2  na kojem se nalazi vikendica i kuća te veliki zasadi voća. Vikendica, dimenzija 5 x 4 metra plus nadstrešnica, spratnosti prizemlje i potkrovlje, je nove gradnje i kompletno je završena. Vanjska stolarija je PVC, vanjska termo fasada a uz objekat se nalazi i pecara.
Kuća, dimenzija 9 x 9 metara, spratnosti prizemlje i sprat je takodje nova gradnja a objekat je pokriven, zatvoren vanjskom PVC stolarijom te su potrebni zavrsni radovi na uredjenju objekta.
Na zemljištu je zasađeno 1.200 stabala lješnjaka, 700 komada šljive te 50 komada raznog voća (jabuka, kruška…). Na zemljištu se nalaze i dva izvora pitke vode iz kojih se je kompletan Ripač napajao vodom. Prilaz lokaciji je moguć sa dva puta i to asfaltnim kroz naselje gdje je prilaz kući ili makadamskim gdje je prilaz vikendici.
Vlasnička dokumentacija je uredna, cijena kompletne lokacije će biti u skladu sa dogovorom!
Dijeljenja:

Lokacija

Podjeli ovu nekretninu

Share