Loading...

Prodajem imanje u Visokom Zagorice

Prodajem imanje u Visokom Zagorice

Cijena na upit

Opis nekretnine

Prodajem imanje koje se nalazi u selu Zagorice, na pola puta Visoko – Kiseljak cca po 7 km udaljeno u oba pravca uz rijeku Fojnicu.

Predmet prodaje je imanje u selu Zagorice površine cca 130.000 m2 a sa imanja se pruža otvoreni pogled na dolinu uz rijeku Fojnicu. Prilaz do imanja je asfaltnim putem a zadnjih 200 metara je uži i strmi makadamski put. Na lokaciji su nekada bile dvije kuće koje su uknjižene a sada je urađena jedna vikendica koja ima sve priključke komunalne infrastrukture a druga kuća je devastirana i isto posjeduje sve prikljucke.

Dio imanja leži na jednom potoku koji nastaje od nekih 20 izvora u gornjem dijelu šume i to sve u krugu od cca 200 m2. Makadamski put vodi do kraja imanja gdje su izvori pitke vode i odakle počinje potok koji nikada ne presušuje.

Imanje je kultivisano, uređeno pogotovo dio oko vikendice a tu je doveden i dio potoka što čini jednu prelijepu kaskadu – vodopad  ispred same vikendice. Veći dio imanja je pod šumom gdje dominira ogrevno drvo Bukva i Grab.

Imanje se prodaje kao cjelina. Vlasništvo je čisto, cijena po dogovoru!

Dijeljenja:

Nekretnina posjeduje

Lokacija

Podjeli ovu nekretninu

Share